FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Roy Orbisons Hits
Quiz about Roy Orbisons Hits

Roy Orbison's Hits Trivia Quiz


These hits are all from the early 60s.

A multiple-choice quiz by mafekinggal. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Roy Orbison

Author
mafekinggal
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,295
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1600
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Finish this line from 'It's Over' : '______ days before they end, whisper secrets to the wind'? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these songs was also a hit for Jay and the Americans and Don McLean? Hint


Question 3 of 10
3. In 'Leah', what was he dreaming about finding for her? Hint


Question 4 of 10
4. Finish this line from 'Only the Lonely' : 'Maybe tomorrow a new ______'?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. In 'Pretty Paper', what colour were the ribbons? Hint


Question 6 of 10
6. Finish this line from 'Pretty Woman': 'Pretty woman give your ____ to me.'? Hint


Question 7 of 10
7. What kind of lips does she have in 'Mean Woman Blues'? Hint


Question 8 of 10
8. Finish this line from 'In Dreams' : 'A candy-colored ______ they call the sandman, tiptoes to my room every night'?

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. Which of these was a number one hit? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these went to number one on the charts? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 12 2024 : Guest 174: 4/10
Apr 22 2024 : Guest 86: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Finish this line from 'It's Over' : '______ days before they end, whisper secrets to the wind'?

Answer: Golden

A hit from 1964.
2. Which of these songs was also a hit for Jay and the Americans and Don McLean?

Answer: 'Crying'

A 1961 hit for Orbison, 1966 for Jay and the Americans and 1981 for McLean.
3. In 'Leah', what was he dreaming about finding for her?

Answer: pearls

'Gotta get a lot of oysters, find some pearls today' - from 1962.
4. Finish this line from 'Only the Lonely' : 'Maybe tomorrow a new ______'?

Answer: romance

From 1960.
5. In 'Pretty Paper', what colour were the ribbons?

Answer: blue

From 1963.
6. Finish this line from 'Pretty Woman': 'Pretty woman give your ____ to me.'?

Answer: smile

From 1964.
7. What kind of lips does she have in 'Mean Woman Blues'?

Answer: ruby

'She gotta ruby lips, she's got shapely hips' - from 1963.
8. Finish this line from 'In Dreams' : 'A candy-colored ______ they call the sandman, tiptoes to my room every night'?

Answer: clown

From 1963.
9. Which of these was a number one hit?

Answer: 'Running Scared'-1961

'Only The Lonely' - number 2, 'It's Over' - 9 and 'Dream Baby' - 4
10. Which of these went to number one on the charts?

Answer: 'Pretty Woman'-1964

'Crying'- number 2, 'Leah'- 25 and 'Mean Woman Blues'- 5
Source: Author mafekinggal

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us