Quiz about Spicy Lyrics
Quiz about Spicy Lyrics

Spicy Lyrics Trivia Quiz


Complete the lyrics!

A multiple-choice quiz by amza1. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Spice Girls

Author
amza1
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,517
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
8138
Last 3 plays: Guest 14 (10/10), Guest 198 (8/10), Guest 49 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Love is blind, as far as the ..." Hint

people have eyes
heart goes
eye can see
road can wind

2. "Swing it, Shake it, Move it ..." Hint

Make it
Lake it
Take it
Shake it

3. "If you put 2 and 2 together you will see what ..." Hint

it results, yeah
friendship is for
love really means
my joy and happiness

4. "Make it last forever ..." Hint

friendship never ends
yeah
coz it's a once in a lifetime opportunity
or you'll see the light of day

5. "I need some love ..." Hint

like I've never needed love before
I had a little love, now I'm back for more
wanna make love to you baby
coz i'm full of hatred

6. "Catching me in places that I know I ..." Hint

couldn't be
wasn't meant to be there
wouldn't be
shouldn't be

7. "Every other day I crossed the line I didn't mean to be so ..." Hint

harsh
naff
rude
bad

8. "Hey you, always on the run gotta slow it down baby ..." Hint

gotta jump out it's sun!
gotta have some fun
take a rest
have a cuppa

9. "Too much of something is ..." Hint

hard sometimes
bad enough
just so tough
too greedy

10. "Elvis was a ..." Hint

king of rock
bulia base
cooler-shaker
king of pop


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Love is blind, as far as the ..."

Answer: eye can see

Mel B sang these lyrics, from the hit song "Too Much". She was the Spice Girl that was blamed for Geri's leave!
2. "Swing it, Shake it, Move it ..."

Answer: Make it

It was from the hit song "Who do You Think You Are?" This song was recorded for Comic Relief (Red Nose Day) UK in 1999.
3. "If you put 2 and 2 together you will see what ..."

Answer: friendship is for

Geri Halliwell, who sang these lyrics, from "Say You'll Be There", left the band and was the first out of the fab five to become a solo singer. She had hits with "It's Raining Men" and "Bag it Up!"
4. "Make it last forever ..."

Answer: friendship never ends

This song was the biggest selling single of that year, 1996! It was from the hit tune "Wannabe".
5. "I need some love ..."

Answer: like I've never needed love before

That was the chorus from "2 Become 1", which was Emma Bunton's (Baby Spice's) favourite ever Spice girl track.
6. "Catching me in places that I know I ..."

Answer: shouldn't be

"Mama" was also one of their biggest selling singles. It was dedicated to all the girls' mums, and a few of the UK gladiators appeared in the video!
7. "Every other day I crossed the line I didn't mean to be so ..."

Answer: bad

From "Mama" again. This song is really catchy!
8. "Hey you, always on the run gotta slow it down baby ..."

Answer: gotta have some fun

This was from one of my favourite singles by the Spice Girls, "Stop".
9. "Too much of something is ..."

Answer: bad enough

"Too Much" was also one of my favourite songs.
10. "Elvis was a ..."

Answer: cooler-shaker

Geri sang these lyrics, from "The Lady is a Vamp". She originally wasn't supposed to be in the band but she persuaded and begged the other members so she was let in!
Source: Author amza1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 02 2023 : Guest 14: 10/10
Jan 31 2023 : Guest 198: 8/10
Jan 27 2023 : Guest 49: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 73: 7/10
Jan 24 2023 : Guest 81: 9/10
Jan 23 2023 : Guest 71: 2/10
Dec 31 2022 : Guest 5: 7/10
Dec 26 2022 : Guest 79: 7/10
Dec 23 2022 : Guest 81: 3/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us