Quiz about Spice Girls Sing Solo Singles
Quiz about Spice Girls Sing Solo Singles

Spice Girls Sing Solo Singles Trivia Quiz


The original Spice Girls: Mel. C, Mel B (also known as Mel G), Victoria, Geri and Emma. They all released singles without the other four girls. Can you give the right answers? By the way, the songs mentioned are all (A-sides of) singles.

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Spice Girls

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,132
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3699
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who sings: Mi Chico Latino? Hint

Emma Bunton
Geri Halliwel
Melanie C
Mel B

2. Who sings: I turn to you? Hint

Melanie C
Emma Bunton
Mel B
Geri Halliwell

3. Who sings: Word up? Hint

Mel B
Emma Bunton
Victoria Adams-Beckham
Melanie G

4. Who sings: Out of your mind? Hint

Victoria Adams-Beckham
Melanie C
Emma Bunton
Geri Halliwell

5. Who sings: I want you back? Hint

Emma Bunton
Melanie C
Mel B
Geri Halliwell

6. Who sings: Lift me up? Hint

Mel B
Victoria Adams-Beckham
Geri Halliwell
Melanie C

7. Who sings: Never be the same again? Hint

Melanie C
Emma Bunton
Melanie B
Geri Halliwell

8. Who sings: What I am? Hint

Victoria Adams-Beckham
Melanie C
Geri Halliwel
Emma Bunton

9. Who sings: Goin' down? Hint

Mel B
Melanie C
Emma Bunton
Victoria Adams-Beckham

10. Who sings: Look at me? Hint

Emma Bunton
Melanie C
Geri Halliwell
Melanie B


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings: Mi Chico Latino?

Answer: Geri Halliwel

2. Who sings: I turn to you?

Answer: Melanie C

3. Who sings: Word up?

Answer: Melanie G

Melanie G is also known as Melanie B - she changed her professional name after her marriage to Jimmy Gulzar. "Word Up" was released under the name Melanie G.
4. Who sings: Out of your mind?

Answer: Victoria Adams-Beckham

She sings the song together with The True Steppers.
5. Who sings: I want you back?

Answer: Mel B

Melanie G is also known as Melanie B and sings this song together with Missy Elliott.
6. Who sings: Lift me up?

Answer: Geri Halliwell

7. Who sings: Never be the same again?

Answer: Melanie C

Melanie C sings this song together with Lisa Lopes.
8. Who sings: What I am?

Answer: Emma Bunton

Emma Bunton sings this song with a band called Tin Tin Out.
9. Who sings: Goin' down?

Answer: Melanie C

10. Who sings: Look at me?

Answer: Geri Halliwell

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 23 2023 : Guest 71: 1/10
Dec 21 2022 : DeepHistory: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us