Quiz about Spice Girls Knowledge Part 1
Quiz about Spice Girls Knowledge Part 1

Spice Girls Knowledge (Part 1) Quiz


There are 15 questions in this Quiz. Test your Spice Girls knowledge!

A multiple-choice quiz by mew. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Spice Girls

Author
mew
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,771
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
7787
Last 3 plays: Guest 198 (9/15), Guest 49 (14/15), Guest 76 (11/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was not an original member of the Spice Girls? Hint

Emma
Melanie B
Victoria
Melanie C

2. Who was first to leave the group? Hint

Geri
Melanie C
Emma
Victoria

3. Who is Ginger Spice? Hint

Victoria
Geri
Emma
Melanie B

4. Which newspaper announced the Spice Girls audition? Hint

The Star
The Stage
The Times
The Sun

5. Which of these pairs shared a room at their house? Hint

Melanie C and Geri
Victoria and Emma
Victoria and Geri
Melanie B and Emma

6. Who was seen kissing Jade from the group Damage? Hint

Geri
Emma
Melanie C
Victoria

7. Which Spice Girl was the second to give birth? Hint

Geri
Victoria
Melanie B
Emma

8. What is Melanie B's first child named? Hint

Melanie
Brooklyn Joseph
River Phoenix
Phoenix Chi

9. What is the name of Melanie B's first husband? Hint

Wayne Gretzy
Gary Goodman
Mortimer Goth
Jimmy Gulzar

10. What song did they USUALLY start concerts with? Hint

Who Do You Think You Are
2 Become 1
Mama
If You Can't Dance

11. Complete the lyric: Love is blind, as far as the eye can see / Deep and ________, words to me

Answer: (1 word, 11 letters)
12. Who did a duet with one of the Backstreet Boys in 1999? Hint

None
Victoria
Emma
Geri

13. What title did Geri take on after she left the Spice Girls? Hint

Princess
Mayor
Goodwill Ambassador
Dame

14. Who sang a duet with Missy Elliott? Hint

Melanie C
Victoria
Melanie B
Emma

15. What is the Spice Girl slogan? Hint

Spice Power!
Spice Rules!
Girls Rocks!
Girl Power!


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was not an original member of the Spice Girls?

Answer: Emma

Emma Bunton replaced Michelle Stephenson, who left the group, citing that she didn't fit in with the other girls.
2. Who was first to leave the group?

Answer: Geri

Geri left, citing "differences between themselves".
3. Who is Ginger Spice?

Answer: Geri

In the "Say You'll Be There" video, her alias is "Trixie Firecracker".
4. Which newspaper announced the Spice Girls audition?

Answer: The Stage

5. Which of these pairs shared a room at their house?

Answer: Victoria and Emma

Victoria and Emma shared a room, the two Melanies shared a room, and Geri stayed in the smallest room.
6. Who was seen kissing Jade from the group Damage?

Answer: Emma

They seemed very much in love.
7. Which Spice Girl was the second to give birth?

Answer: Victoria

Victoria gave birth only thirteen days after Melanie B!
8. What is Melanie B's first child named?

Answer: Phoenix Chi

9. What is the name of Melanie B's first husband?

Answer: Jimmy Gulzar

Jimmy was one of the Spice Boys.
10. What song did they USUALLY start concerts with?

Answer: If You Can't Dance

11. Complete the lyric: Love is blind, as far as the eye can see / Deep and ________, words to me

Answer: meaningless

From the song "Too Much".
12. Who did a duet with one of the Backstreet Boys in 1999?

Answer: None

It never happened.
13. What title did Geri take on after she left the Spice Girls?

Answer: Goodwill Ambassador

She later became a solo artist.
14. Who sang a duet with Missy Elliott?

Answer: Melanie B

For the song "I Want You Back".
15. What is the Spice Girl slogan?

Answer: Girl Power!

That's all for this quiz... GIRL POWER!
Source: Author mew

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 198: 9/15
Jan 27 2023 : Guest 49: 14/15
Jan 25 2023 : Guest 76: 11/15
Jan 24 2023 : Guest 81: 14/15
Jan 23 2023 : Guest 71: 6/15
Jan 09 2023 : Guest 82: 13/15
Dec 18 2022 : Guest 86: 8/15

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us