Quiz about Solo Careers Of The Spice Girls
Quiz about Solo Careers Of The Spice Girls

Solo Careers Of The Spice Girls Quiz


This is about the solo careers of the Spice Girls. Who had a solo hit with each song? It deals with Emma Bunton (BabySpice), Mel B (ScarySpice), Victoria Beckham (PoshSpice) and Mel C (SportySpice), and also includes Geri Halliwell (GingerSpice). Enjoy!

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Spice Girls

Author
Bronte
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
73,186
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3919
Last 3 plays: Guest 213 (15/15), Guest 71 (1/15), Guest 82 (14/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who had a hit with the dance tune 'I Turn To You'? Hint

Geri Halliwell
Victoria Beckham
Emma Bunton
Mel C.

2. Who released the song 'Take My Breath Away'? Hint

Mel B.
Victoria Beckham
Mel C.
Emma Bunton

3. Who made the charts with 'Look At Me'? Hint

Mel B.
Mel C.
Emma Bunton
Geri Halliwell

4. 'Out Of Your Mind' was a song by Truesteppers, featuring Dane Bowers and which Spice Girl? Hint

Mel B.
Mel C.
Emma Bunton
Victoria Beckham

5. Who teamed up with Bryan Adams to sing 'When You're Gone'? Hint

Geri Halliwell
Mel B.
Victoria Beckham
Mel C.

6. 'Word Up' was covered by which Spice Girl? Hint

Geri Halliwell
Emma Bunton
Mel B.
Mel C.

7. 'Mi Chico Latino' was a summer 1999 hit for whom? Hint

Mel B.
Emma Bunton
Victoria Beckham
Geri Halliwell

8. Who lamented with Lisa 'Left-Eye' Lopes (TLC), that things will 'Never Be The Same Again'? Hint

Mel B.
Mel C.
Victoria Beckham
Emma Bunton

9. Which of these songs was a number 1 hit in the UK for Emma Bunton in spring 2001? Hint

What Took You So Long?
Bag It Up
Calling
Lift Me Up

10. Who had a UK top ten hit with 'Mind Of It's Own' in March 2002? Hint

Emma Bunton
Mel B.
Mel C.
Victoria Beckham

11. Who was 'Not Such An Innocent Girl' in 2001? Hint

Mel B.
Geri Halliwell
Victoria Beckham
Emma Bunton

12. Who sang 'Lullaby' in May 2001? Hint

Victoria Beckham
Mel B.
Emma Bunton
Mel C.

13. 'It's Raining Men' was a number 1 hit in the UK in 2001 for whom? Hint

Mel B.
Victoria Beckham
Mel C.
Geri Halliwell

14. Who sang 'Northern Star'? Hint

Mel B.
Mel C.
Geri Halliwell
Victoria Beckham

15. Which Spice Girl sang 'Feels So Good' in 2001? Hint

Victoria Beckham
Geri Halliwell
Mel B.
Emma Bunton


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who had a hit with the dance tune 'I Turn To You'?

Answer: Mel C.

2. Who released the song 'Take My Breath Away'?

Answer: Emma Bunton

This was released in the summer of 2001, and is on her solo album 'A Girl Like Me'.
3. Who made the charts with 'Look At Me'?

Answer: Geri Halliwell

Only Geri could carry this song off, and she does brilliantly! It's on her first solo album 'Schizophonic'.
4. 'Out Of Your Mind' was a song by Truesteppers, featuring Dane Bowers and which Spice Girl?

Answer: Victoria Beckham

This was Victoria's first solo project. It reached number 2 in the UK singles chart in summer 2000, being kept off the nuimber 1 position by Spiller featuring Sophie Ellis Bextor.
5. Who teamed up with Bryan Adams to sing 'When You're Gone'?

Answer: Mel C.

This was a hit in December 1998.
6. 'Word Up' was covered by which Spice Girl?

Answer: Mel B.

7. 'Mi Chico Latino' was a summer 1999 hit for whom?

Answer: Geri Halliwell

This song reached number 1 in the UK. It is on her 'Schizophonic' album.
8. Who lamented with Lisa 'Left-Eye' Lopes (TLC), that things will 'Never Be The Same Again'?

Answer: Mel C.

Lisa 'Left Eye' Lopes was tragicaly killed in a car accident in April 2002.
9. Which of these songs was a number 1 hit in the UK for Emma Bunton in spring 2001?

Answer: What Took You So Long?

All the others are by Geri Halliwell.
10. Who had a UK top ten hit with 'Mind Of It's Own' in March 2002?

Answer: Victoria Beckham

Victoria and her footballer husband, are expecting a brother or sister for their son, Brooklyn, later in 2002. Born in 1999, Brooklyn is named after the area of New York City Victoria was in when she discovered she was pregnant, NOT where she actually conceived, contrary to popular belief.

She said on a TV show that if he was named after where he was conceived, he would have been called 'Denmark'! No so catchy, eh...!
11. Who was 'Not Such An Innocent Girl' in 2001?

Answer: Victoria Beckham

FACT - Victoria, her husband, soccer player David Beckham, and their son live in a mansion, nicknamed 'Beckingham Palace'.
12. Who sang 'Lullaby' in May 2001?

Answer: Mel B.

It's about her daughter, Phoenix Chi, born in 1999.
13. 'It's Raining Men' was a number 1 hit in the UK in 2001 for whom?

Answer: Geri Halliwell

The song was used in the movie 'Bridget Jones's Diary'.
14. Who sang 'Northern Star'?

Answer: Mel C.

15. Which Spice Girl sang 'Feels So Good' in 2001?

Answer: Mel B.

Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 213: 15/15
Jan 23 2023 : Guest 71: 1/15
Dec 31 2022 : Guest 82: 14/15

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us