Quiz about Geri Halliwell Lyrics
Quiz about Geri Halliwell Lyrics

Geri Halliwell Lyrics! Trivia Quiz


Come and have a go at this quiz all about the lyrics of ex-Ginger Spice, Geri Halliwell! I give you the lyric, and you select which song it's from! Simple? Best of luck! x

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Spice Girls

Author
Bronte
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
44,505
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
1343
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'God bless Mother Nature' - which song? Hint

'Heaven and Hell'
'You're In A Bubble'
'Someone's Watching Over Me'
'It's Raining Men'

2. 'Boy you're dreaming, you don't know what to do' - which song? Hint

'Lovey Dovey Stuff'
'Strength Of A Woman'
'Bag It Up'
'Goodnight Kiss'

3. 'Stolen moments, time has broken, my eyes are open to this life-long mystery' - which song? Hint

'Look At Me'
'Scream If You Wanna Go Faster'
'It's Raining Men'
'Mi Chico Latino'

4. 'I'm just a girl I wanna live forever, I'm gonna learn how to fly' - which song? Hint

'Heaven and Hell'
'Calling'
'Life Me Up'
'Someone's Watching Over Me'

5. 'Gimme some, gimme some gasoline' - which song? Hint

'Circles Round The Moon'
'Let Me Love You'
'Bag It Up'
'Scream If You Wanna Go Faster'

6. 'Wipe that Prada smile from your RADA face' - which song? Hint

'Look At Me'
'Heaven and Hell'
'Don't Call Me Baby'
'You're In A Bubble'

7. 'You walk the walk, you talk the talk' - which song? Hint

'Mi Chico Latino'
'Sometime'
'Lovey Dovey Stuff'
'Shake Your Bootie Cutie'

8. 'Just a bad case of opposite sex, have to look to the stars' - which song? Hint

'Walkaway'
'Don't Call Me Baby'
'Calling'
'Bag It Up'

9. 'She wants it, he's got it, cold blooded, hot gossip, superficial expectations' - which song? Hint

'You're In A Bubble'
'Shake Your Bootie Cutie'
'I Was Made That Way'
'Look At Me'

10. 'Would you cry if I die, either way nothing changes' - which song? Hint

'Sometime'
'Love Is The Only Light'
'Don't Call Me Baby'
'Goodnight Kiss'

11. 'Like the seasons ever changing, everlasting, baby like you and I' - which song? Hint

'Let Me Love You'
'Calling'
'Lovey Dovey Stuff'
'Lift Me Up'

12. 'We're running out of heroes, the good guy's hard to find' - which song? Hint

'Mi Chico Latino'
'Circles Round The Moon'
'Bag It Up'
'Strength Of A Woman'

13. Burn my fingers, feel the pain, kiss the flame and start again' - which song? Hint

'Goodnight Kiss'
'Feels Like Sex'
'Love Is The Only Light'
'Walkaway'

14. Ask yourself the question, does the cherry pie leave you satisfied' - which song? Hint

'Feels Like Sex'
'Heaven and Hell'
'You're In A Bubble'
'Lift Me Up'

15. 'So hear me now' - which song? Hint

'Sometime'
'Calling'
'Feels Like Sex'
'I Was Made That Way'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'God bless Mother Nature' - which song?

Answer: 'It's Raining Men'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
2. 'Boy you're dreaming, you don't know what to do' - which song?

Answer: 'Goodnight Kiss'

From the album 'Schizophonic'.
3. 'Stolen moments, time has broken, my eyes are open to this life-long mystery' - which song?

Answer: 'Mi Chico Latino'

From the album 'Schizophonic'.
4. 'I'm just a girl I wanna live forever, I'm gonna learn how to fly' - which song?

Answer: 'Heaven and Hell'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
5. 'Gimme some, gimme some gasoline' - which song?

Answer: 'Scream If You Wanna Go Faster'

From the album of the same name.
6. 'Wipe that Prada smile from your RADA face' - which song?

Answer: 'You're In A Bubble'

From the album 'Schizophonic'.
7. 'You walk the walk, you talk the talk' - which song?

Answer: 'Shake Your Bootie Cutie'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
8. 'Just a bad case of opposite sex, have to look to the stars' - which song?

Answer: 'Bag It Up'

From the album 'Schizophonic'.
9. 'She wants it, he's got it, cold blooded, hot gossip, superficial expectations' - which song?

Answer: 'Look At Me'

From the album 'Schizophonic'.
10. 'Would you cry if I die, either way nothing changes' - which song?

Answer: 'Don't Call Me Baby'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
11. 'Like the seasons ever changing, everlasting, baby like you and I' - which song?

Answer: 'Lift Me Up'

From the album 'Schizophonic'.
12. 'We're running out of heroes, the good guy's hard to find' - which song?

Answer: 'Strength Of A Woman'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
13. Burn my fingers, feel the pain, kiss the flame and start again' - which song?

Answer: 'Love Is The Only Light'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
14. Ask yourself the question, does the cherry pie leave you satisfied' - which song?

Answer: 'Feels Like Sex'

From the album 'Scream If You Wanna Go Faster'.
15. 'So hear me now' - which song?

Answer: 'Calling'

From the album 'Scream If You Wana Go Faster'.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us