Quiz about Victoria Beckham
Quiz about Victoria Beckham

Victoria Beckham Trivia Quiz


An easy quiz for anyone who has heard of Victoria Beckham.

A multiple-choice quiz by quizman12. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Spice Girls

Author
quizman12
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
274,391
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1091
Last 3 plays: Guest 49 (5/10), Guest 71 (2/10), Guest 96 (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. When was Victoria Beckham born? Hint

18 April 1973
19 April 1973
15 April 1975
17 April 1974

2. What is Victoria's maiden name? Hint

Williams
Adams
Andrews
James

3. Has Victoria Beckham had a number one single from her solo career?

Yes
No

4. Which of the following Victoria Beckham songs was not released as a single? Hint

That Kind of Girl
Not Such An Innocent Girl
A Mind of Its Own
This Groove

5. What successful Girl Band was Victoria a part of? Hint

Spice Girls
Atomic Kitten
Sugababes
Destiny's Child

6. Which of these film roles has Victoria Beckham tried out for? Hint

Princess Fiona ("Shrek")
Petunia Dursley ("Harry Potter")
Storm ("X-Men")
Lara Croft ("Tomb Raider")

7. Which record label has Victoria not worked with? Hint

Virgin
BMG
19
Telstar

8. Which TV series has Victoria Beckham made a cameo appearance in? Hint

Ugly Betty
Desperate Housewives
Brothers and Sisters
Heroes

9. A repeat of which television show was watched by more viewers than the first showing of Victoria's reality show titled "Victoria Beckham: Coming to America"? Hint

Desperate Housewives
That's So Raven
Brothers and Sisters
Wife Swap

10. In 2000, Victoria's luggage was lost on a flight. What was it she demanded in light of this? Hint

Closure of the airport.
Free airfare for life.
A diamond encrusted dress.
Everyone responsible to be fired.


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When was Victoria Beckham born?

Answer: 17 April 1974

Victoria was born on 17 April 1974 which is the same day as other famous people such as Rowdy Roddy Piper, Canadian professional wrestler.
2. What is Victoria's maiden name?

Answer: Adams

Victoria was known as Victoria Adams before she married David Beckham; she is one of few celebrities who have publicly changed their surnames after marriage.
3. Has Victoria Beckham had a number one single from her solo career?

Answer: No

Victoria has had nine number one singles in the UK as part of the Spice Girls, but has not had such success as a solo artist.
4. Which of the following Victoria Beckham songs was not released as a single?

Answer: That Kind of Girl

"That Kind of Girl" came from Victoria's album titled "Victoria Beckham" but was never released as a single. "Not Such An Innocent Girl" and "A Mind of Its Own" were both released from the same album. "This Groove" was going to be on the album "Open Your Eyes" but the album was cancelled; the song was still released and reached number three in the UK Singles Chart.
5. What successful Girl Band was Victoria a part of?

Answer: Spice Girls

Victoria was a part of the Spice Girls, who had nine number one singles in the UK during their initial run. She was known as Posh Spice.
6. Which of these film roles has Victoria Beckham tried out for?

Answer: Lara Croft ("Tomb Raider")

Victoria tried out for the role of Lara Croft in "Lara Croft: Tomb Raider" (2001) but lost the role to Angelina Jolie.
7. Which record label has Victoria not worked with?

Answer: BMG

Victoria has been with Virgin, 19 and Telstar; either as part of the Spice Girls or during her solo career. It is unlikely that she will ever be with BMG as she has said that she is not interested in singing unless it is with the Spice Girls. The Spice Girls are releasing a "Greatest Hits" album, under EMI and it is expected that this will be their last album.
8. Which TV series has Victoria Beckham made a cameo appearance in?

Answer: Ugly Betty

In July 2007, it was announced that Beckham was shortly to begin filming a cameo appearance playing herself in an episode of the second season of ABC TV's series "Ugly Betty".
9. A repeat of which television show was watched by more viewers than the first showing of Victoria's reality show titled "Victoria Beckham: Coming to America"?

Answer: Wife Swap

It was the third most watched programme in its time-slot and received viewing figures of 4.9 million in America, beaten by a repeat of "Wife Swap".
10. In 2000, Victoria's luggage was lost on a flight. What was it she demanded in light of this?

Answer: Free airfare for life.

Yes, she demanded free airfare for life. I can imagine this ridiculous demand was rejected.
Source: Author quizman12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Guest 49: 5/10
Jan 23 2023 : Guest 71: 2/10
Dec 09 2022 : Guest 96: 4/10
Dec 07 2022 : Guest 75: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us