FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Take That Mania
Quiz about Take That Mania

Take That Mania! Trivia Quiz


Take That are my mum's favourite band so this quiz should be easy for her!

A multiple-choice quiz by JuliaJam. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Take That

Author
JuliaJam
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,163
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2786
Last 3 plays: Guest 86 (10/10), Guest 86 (10/10), Guest 5 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which member of Take That left, causing them to split up in 1996? Hint


Question 2 of 10
2. Which two band members were in the break-dancing group called Streetbeet? Hint


Question 3 of 10
3. Complete the lyrics - 'Why can't I wake up with you, so you're there when I...'. Hint


Question 4 of 10
4. When Take That announced they were getting back together in 2006, what was their first single called? Hint


Question 5 of 10
5. What song are these lyrics from - 'Help me escape this feeling, of insecurity'. Hint


Question 6 of 10
6. Originally, how many members were in the band? Hint


Question 7 of 10
7. Jason has a surname which is also a fruit. What fruit is it? Hint


Question 8 of 10
8. Which song feature lyrics such as - 'Got your lipstick marks still on your coffee cup'? Hint


Question 9 of 10
9. Take That did a cover of a song by the Bee Gees. Which song was it? Hint


Question 10 of 10
10. Complete these lyrics:
'Just tell me a town
And I'll be straight down
Got so much to tell you...'.
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : Guest 86: 10/10
Apr 14 2024 : Guest 86: 10/10
Apr 13 2024 : Guest 5: 10/10
Apr 13 2024 : Guest 86: 10/10
Apr 13 2024 : Guest 151: 9/10
Apr 12 2024 : Guest 82: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 2: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 5: 5/10
Apr 08 2024 : Guest 62: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which member of Take That left, causing them to split up in 1996?

Answer: Robbie

Robbie left to have a solo career.
2. Which two band members were in the break-dancing group called Streetbeet?

Answer: Howard and Jason

Howard And Jason met at a break-dancing club called the Apollo.
3. Complete the lyrics - 'Why can't I wake up with you, so you're there when I...'.

Answer: Open My Eyes

These lyrics are from the song 'Why Can't I Wake Up With You'.
4. When Take That announced they were getting back together in 2006, what was their first single called?

Answer: Patience

This was released in November 2006.
5. What song are these lyrics from - 'Help me escape this feeling, of insecurity'.

Answer: Relight My Fire

A hit of theirs with Lulu.
6. Originally, how many members were in the band?

Answer: 5

There were five members but it was narrowed down to four when Robbie left.
7. Jason has a surname which is also a fruit. What fruit is it?

Answer: Orange

Jason Orange is his name. He was part of a dance group for break-dancing, and is therefore the best dancer along with Howard.
8. Which song feature lyrics such as - 'Got your lipstick marks still on your coffee cup'?

Answer: Back For Good

This was their biggest hit and probably their most well-known single.
9. Take That did a cover of a song by the Bee Gees. Which song was it?

Answer: How Deep is Your Love

The Bee Gees released the song originally in 1977.
10. Complete these lyrics: 'Just tell me a town And I'll be straight down Got so much to tell you...'.

Answer: About where I have been

This song is called 'Babe'.
Source: Author JuliaJam

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us