FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang What In 1980
Quiz about Who Sang What In 1980

Who Sang What In 1980 Trivia Quiz


Hits from 1980. Each question gives you a title. Do you know the right artist?

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1980s Music
  8. »
  9. Music from 1980

Author
Vermic
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,949
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
5906
Last 3 plays: Guest 69 (5/10), Guest 65 (4/10), Guest 136 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who had a hit in 1980 with the song: The Winner Takes It All? Hint


Question 2 of 10
2. Who had a hit in 1980 with the song: Sun Of Jamaica? Hint


Question 3 of 10
3. Who had a hit in 1980 with the song: Xanadu? Hint


Question 4 of 10
4. Who had a hit in 1980 with the song: "Working My Way Back To You"? Hint


Question 5 of 10
5. Who had a hit in 1980 with the song: Do That To Me One More Time? Hint


Question 6 of 10
6. Who had a hit in 1980 with the song: D.I.S.C.O.? Hint


Question 7 of 10
7. Who had a hit in 1980 with the song: One Day I'll Fly Away? Hint


Question 8 of 10
8. Who had a hit in 1980 with the song: Driver's Seat? Hint


Question 9 of 10
9. Who had a hit in 1980 with the song: Oops Upside Your Head? Hint


Question 10 of 10
10. Who had a hit in 1980 with the song: Babe? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 15 2025 : Guest 69: 5/10
Oct 14 2025 : Guest 65: 4/10
Oct 13 2025 : Guest 136: 7/10
Oct 09 2025 : Guest 104: 8/10
Oct 06 2025 : Guest 107: 6/10
Oct 04 2025 : Guest 97: 3/10
Sep 27 2025 : Guest 193: 4/10
Sep 17 2025 : Guest 5: 5/10
Sep 15 2025 : Guest 195: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who had a hit in 1980 with the song: The Winner Takes It All?

Answer: ABBA

2. Who had a hit in 1980 with the song: Sun Of Jamaica?

Answer: Goombay Dance Band

3. Who had a hit in 1980 with the song: Xanadu?

Answer: Olivia Newton-John and Electric Light Orchestra

4. Who had a hit in 1980 with the song: "Working My Way Back To You"?

Answer: Detroit Spinners

The band was just called "The Spinners" in the US, but were called The Detroit Spinners in the UK to avoid confusion with another band.
5. Who had a hit in 1980 with the song: Do That To Me One More Time?

Answer: Captain and Tennille

6. Who had a hit in 1980 with the song: D.I.S.C.O.?

Answer: Ottawan

7. Who had a hit in 1980 with the song: One Day I'll Fly Away?

Answer: Randy Crawford

8. Who had a hit in 1980 with the song: Driver's Seat?

Answer: Sniff 'n' the Tears

9. Who had a hit in 1980 with the song: Oops Upside Your Head?

Answer: Gap Band

10. Who had a hit in 1980 with the song: Babe?

Answer: Styx

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/25/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us