FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Every Tom Dick and Harry Harry Edition
Quiz about Every Tom Dick and Harry Harry Edition

Every Tom, Dick, and Harry: Harry Edition Quiz


Match the well-known Harry with the brief description.

A matching quiz by bernie73. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. First Names
  8. »
  9. First Names H-J

Author
bernie73
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
398,321
Updated
Apr 27 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
673
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Harry Anderson  
  Erik Weisz
2. Harry Belafonte  
  Missouri Senator
3. Harry Blackmun  
  Roe v. Wade
4. Harry Danning  
  Mr. Mercedes
5. Harry Houdini  
  National League All Star
6. Harry Kalas  
  Ziegfeld Follies
7. Harry Lewis  
  Philadelphia Phillies
8. Harry B. Smith  
  Dave's World
9. Harry Treadaway  
  Welterweight Boxer
10. Harry S Truman  
  Carmen Jones





Select each answer

1. Harry Anderson
2. Harry Belafonte
3. Harry Blackmun
4. Harry Danning
5. Harry Houdini
6. Harry Kalas
7. Harry Lewis
8. Harry B. Smith
9. Harry Treadaway
10. Harry S Truman

Most Recent Scores
Mar 22 2024 : Linda_Arizona: 10/10
Mar 06 2024 : Guest 90: 0/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Harry Anderson

Answer: Dave's World

Harry Laverne Anderson (1952-2018) was an actor and magician. He starred in the television series "Night Court" (1984-1992) and "Dave's World" (1993-1997). His second career as a performing magician dated back to his teenage years. He also published several books.
2. Harry Belafonte

Answer: Carmen Jones

Harry George Bellanfanti, Jr. (born 1927) is an actor and musician. As a musician, he may be best known for his 1956 song "Day-O (The Banana Boat Song)". He also starred in the 1954 film "Carmen Jones", although his singing voice was dubbed. He has also been heavily involved in social causes, being a long time supporter of the Civil Rights Movement and serving as a UNICEF Goodwill Ambassador.
3. Harry Blackmun

Answer: Roe v. Wade

Harry Andrew Blackmun (1908-1999) served on the United States Supreme Court from 1970 to 1994. While there, he authored the majority decision in the 1973 case Roe v. Wade, which dealt with the issue of abortion. Beginning his legal carer in private practice, he served as resident counsel for the Mayo Clinic in the 1950s.

In 1997, he portrayed Supreme Court Justice Joseph Story in the film "Amistad."
4. Harry Danning

Answer: National League All Star

Harry Danning (1911-2004) was a professional baseball player for the New York Giants (1933-1942), primarily serving as a catcher. He was elected a member of the National League All Star Team for four consecutive years (1938-1941). As a catcher, he was known for excellent defense and solid hitting (with a lifetime batting average of .285).
5. Harry Houdini

Answer: Erik Weisz

Harry Houdini (born Erik Weisz) (1874-1926) was one of the best known stage magicians of all-time, known for many escapes from seemingly impossible situations. For several years, he was one of the highest paid performers in American vaudeville. One of his most famous routines was his escape from an over-sized milk can. Later in his career he also focused on disproving spiritualism and psychics.
6. Harry Kalas

Answer: Philadelphia Phillies

Harold Norbert Kalas (1937-2009) may have been best known as a sportscaster with the Philadelphia Phillies from 1971 until his death. Before that he had broadcast games for the minor-league Hawaii Islanders and major-league Houston Astros. Kalas also served as a narrator for "NFL Films". He won the 2002 Ford C. Frick Award from the Baseball Hall of Fame.
7. Harry Lewis

Answer: Welterweight Boxer

Harry Lewis (born Harry Besterman) (1886-1956) was boxing's Welterweight Champion of the World from 1908 to 1911. Out of 173 professional bouts(between 1903 and 1913), he won 108, 43 of them by Knockout. In retirement, Lewis served as manager to a number of boxers. He was elected to the International Boxing hall of Fame in 2008.
8. Harry B. Smith

Answer: Ziegfeld Follies

Harry Bache Smith (1860-1936) was a prolific author, estimated to have written 300 librettos and 6000 lyrics. He wrote book or lyrics for several of the well-known "Ziegfeld Follies" of the first third of the 20th century. He also wrote the book for "Watch Your Step" (1914), the first musical featuring Irving Berlin's songs.
9. Harry Treadaway

Answer: Mr. Mercedes

Harry John Newman Treadaway (born 1984) began portraying Brady Hartsfield on the television series "Mr. Mercedes" in 2017. Previously he had portrayed Victor Frankenstein on the television series "Penny Dreadful" (2014-2016). One of his first roles was with his twin brother Luke in the 2005 film "Brothers of the Head".
10. Harry S Truman

Answer: Missouri Senator

Harry S Truman (1884-1972) served as President of the United States from 1945 until 1953. Previously he had represented Missouri in the United States Senate from 1934 until 1944. As President, Truman made the decision to use the atomic bomb at the end of World War Two.

He also issued an Executive Order in 1948 that began the desegregation of the US Armed forces. The S in his name was meant to honor his grandfathers Anderson Shipp Truman and Solomon Young.
Source: Author bernie73

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Every Tom, Dick, and/or Harry:

First, match the people with the first name of Tom, Dick, or Harry with the brief descriptions in my three quizzes. Next, answer questions about Tom, Dick, and Harry in the next three quizzes.

  1. Every Tom, Dick, and Harry: Tom Edition Easier
  2. Every Tom, Dick, and Harry: Dick Edition Easier
  3. Every Tom, Dick, and Harry: Harry Edition Average
  4. Every Tom, Dick, and Harry Easier
  5. Tom, Dick or Harry ? Average
  6. Tom, Dick or Harry? Average

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us