FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about English Football Team Nicknames
Quiz about English Football Team Nicknames

English Football Team Nicknames Quiz


Simple - I give you a nickname, you tell me which team it belongs to. Q10 is a little sneaky.

A multiple-choice quiz by Devil-Miller. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Nicknames & Mascots

Author
Devil-Miller
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
18,561
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
4241
Last 3 plays: japh (5/10), Guest 80 (9/10), rahul0 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Red Devils were the nickname of what team? Hint


Question 2 of 10
2. What team had the nickname the Gunners? Hint


Question 3 of 10
3. Grecians? Hint


Question 4 of 10
4. Tykes? Hint


Question 5 of 10
5. Hammers nickname belonged to what team? Hint


Question 6 of 10
6. Millers (or Merry Millers)? Hint


Question 7 of 10
7. Black Cats? Hint


Question 8 of 10
8. Spireites? Hint


Question 9 of 10
9. Magpies were the nickname of what team? Hint


Question 10 of 10
10. Finally, I'm known as Devil-Miller so can you guess which two teams I support? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : japh: 5/10
May 11 2024 : Guest 80: 9/10
May 09 2024 : rahul0: 7/10
May 07 2024 : Guest 92: 10/10
May 02 2024 : CardoQ: 9/10
Apr 30 2024 : Taltarzac: 5/10
Apr 15 2024 : snadnerb: 10/10
Apr 05 2024 : Johnmcmanners: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Red Devils were the nickname of what team?

Answer: Manchester United

2. What team had the nickname the Gunners?

Answer: Arsenal

3. Grecians?

Answer: Exeter City

4. Tykes?

Answer: Barnsley

5. Hammers nickname belonged to what team?

Answer: West Ham United

6. Millers (or Merry Millers)?

Answer: Rotherham United

7. Black Cats?

Answer: Sunderland

8. Spireites?

Answer: Chesterfield

9. Magpies were the nickname of what team?

Answer: Newcastle United

10. Finally, I'm known as Devil-Miller so can you guess which two teams I support?

Answer: Man United and Rotherham United

That's me, Devil-Miller .. Man Utd (the red devils), and Rotherham Utd (the Millers).
Source: Author Devil-Miller

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us