FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hall of Fame Greats
Quiz about Hall of Fame Greats

Hall of Fame Greats Trivia Quiz


Hall of Fame Baseball players, and their nicknames.

A multiple-choice quiz by bluegill. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Baseball
  8. »
  9. MLB Hall of Fame

Author
bluegill
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
117,251
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
4347
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), PurpleComet (7/10), Guest 66 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who was known as the Bambino? Hint


Question 2 of 10
2. Who was known as the Say Hey Kid? Hint


Question 3 of 10
3. Who was known as "The Grey Eagle"? Hint


Question 4 of 10
4. Who was known as The Georgia Peach? Hint


Question 5 of 10
5. Who was known as Thumper? Hint


Question 6 of 10
6. Who was known as 'The Iron Horse'?
Hint


Question 7 of 10
7. Who was known as The Fordham Flash? Hint


Question 8 of 10
8. Who was known as The Sultan of Swat? Hint


Question 9 of 10
9. Who was known as The Beast? Hint


Question 10 of 10
10. Who was known as The Commerce Comet? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Guest 174: 10/10
May 04 2024 : PurpleComet: 7/10
May 03 2024 : Guest 66: 9/10
May 02 2024 : DAU60: 9/10
Apr 24 2024 : parrotman2006: 8/10
Apr 21 2024 : Guest 98: 9/10
Apr 20 2024 : Guest 24: 9/10
Apr 07 2024 : Guest 166: 7/10
Apr 02 2024 : Guest 71: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was known as the Bambino?

Answer: Babe Ruth

Ruth had a lifetime batting average of .342. He hit 714 lifetime homeruns, and drove in 2211 RBIs. Ruth also had a 94-46 record as a pitcher with a 2.28 ERA. He was inducted into the Hall in 1936.
2. Who was known as the Say Hey Kid?

Answer: Willie Mays

Mays was the first player to hit 300 home runs and steal 300 bases. He had a .302 lifetime batting average, and slugged 660 career homeruns. He entered Hall of Fame in 1979.
3. Who was known as "The Grey Eagle"?

Answer: Tris Speaker

Speaker batted .345 for his career and led the American League in doubles 9 times. He finished his career with 792 doubles. He entered Hall of Fame in 1937.
4. Who was known as The Georgia Peach?

Answer: Ty Cobb

Cobb led the American League in batting average 9 straight years, had 892 stolen bases, had 4191 hits, and scored 2245 runs. He has career batting average of .367. He entered the Hall of Fame in 1936.
5. Who was known as Thumper?

Answer: Ted Williams

Williams had a career .344 batting average. He hit 521 home runs, had a .634 slugging average, and walked 2019 times. He entered the Hall of Fame in 1966.
6. Who was known as 'The Iron Horse'?

Answer: Lou Gehrig

Gehrig hit .340 for a career batting average. He slugged 493 homeruns, drove in 1990 RBI's, and played in 2130 consecutive games. He entered the Hall of Fame in 1939.
7. Who was known as The Fordham Flash?

Answer: Frankie Frisch

He batted .316 for his career. He managed for 16 seasons, and played in 8 World Series. He was entered into the Hall of Fame in 1947.
8. Who was known as The Sultan of Swat?

Answer: Babe Ruth

Ruth had a slugging average of .690, scored 2174 runs, walked 2056 times, and played in 10 World Series. He was entered into the Hall of Fame in 1936.
9. Who was known as The Beast?

Answer: Jimmie Foxx

Foxx had a .325 lifetime batting average, had a .609 slugging average, hit 534 Homeruns, and drove in 1921 RBI's. He was entered into the Hall of Fame in 1951.
10. Who was known as The Commerce Comet?

Answer: Mickey Mantle

Mantle led the Yanks to 12 World Series, socked 536 homeruns, walked 1734 times, and hit 18 World Series homeruns. He was entered into the Hall of Fame in 1974.
Source: Author bluegill

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us