FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Karl Malone of the Utah Jazz
Quiz about Karl Malone of the Utah Jazz

Karl Malone of the Utah Jazz Trivia Quiz


The Mail Man, he always delivers, is the only player in the history of the NBA to score 2,000 points or more in ten consecutive seasons. This quiz is about his personal life and family.

A multiple-choice quiz by Buchananchick. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Players
  8. »
  9. Karl Malone

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
54,031
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
770
- -
Question 1 of 10
1. What is Karl's wife's name? Hint


Question 2 of 10
2. Where was Karl brought up? Hint


Question 3 of 10
3. What was one of his favorite foods as a child? Hint


Question 4 of 10
4. What college did Karl attend? Hint


Question 5 of 10
5. Karl's oldest daughter is named ______ ? Hint


Question 6 of 10
6. What is his second daughter's name? Hint


Question 7 of 10
7. What is Karl's son's name? Hint


Question 8 of 10
8. Karl owns a car dealership in New Mexico. What type is it? Hint


Question 9 of 10
9. Where was he living in 2001? Hint


Question 10 of 10
10. What type of vehicle does Karl collect? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Karl's wife's name?

Answer: Kay

He married Kay Kinsey in 1991. Kay was once Miss Idaho.
2. Where was Karl brought up?

Answer: Louisiana

He was born Karl A. Malone on July 24th, 1963 in Summerfield, LA. The eighth of eight children to Shirley and J.P. Malone.
3. What was one of his favorite foods as a child?

Answer: banana pudding

4. What college did Karl attend?

Answer: Louisiana Tech

5. Karl's oldest daughter is named ______ ?

Answer: Kaydee Lynn

6. What is his second daughter's name?

Answer: Kaylee Ann

7. What is Karl's son's name?

Answer: Karl Jr.

Malone is the father of Cheryl Ford and her twin brother, Daryl, from a brief relationship with Bonita Ford when he was 18.
8. Karl owns a car dealership in New Mexico. What type is it?

Answer: Toyota

Karl Malone Toyota in Albuquerque, New Mexico and in Sandy, Utah. He was also a part owner in Stockton to Malone Honda with teammate John Stockton.
9. Where was he living in 2001?

Answer: Salt Lake City

10. What type of vehicle does Karl collect?

Answer: Harley Davidson motorcycles

Source: Author Buchananchick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Mailman Average
2. The Mailman; Know Him? Tough
3. Basketball Legends Easier
4. The NBA Shuffle Average
5. Who Am I? Average
6. NBA Stars: My Distinguished Teammates Tough
7. NBA Players of the Past Average
8. Hammer's NBA Legends Easier
9. International Born NBA Players Tough
10. Kobe's Beef Average
11. Basketball Quotes Difficult
12. NBA Players Average

6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us