FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Missouri College Mascots
Quiz about Missouri College Mascots

Missouri College Mascots Trivia Quiz


College Mascots of Missouri.

A multiple-choice quiz by anspach19. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Author
anspach19
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
125,797
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
694
- -
Question 1 of 10
1. Who is the University of Missouri-Columbia's mascot? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the University of Missouri- Kansas City's mascot? Hint


Question 3 of 10
3. The Southwest Missouri State University mascot is who? Hint


Question 4 of 10
4. Northwest Missouri State University mascot is which of the following? Hint


Question 5 of 10
5. Truman State University has a mascot of what? Hint


Question 6 of 10
6. What is the mascot of Central Missouri State University? Hint


Question 7 of 10
7. Central Methodist College mascot is who? Hint


Question 8 of 10
8. Southeast Missouri State University had a mascot of what in 2002? Hint


Question 9 of 10
9. Missouri Valley College mascot is who? Hint


Question 10 of 10
10. Who is the Columbia College mascot? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the University of Missouri-Columbia's mascot?

Answer: Tigers

University of Missouri-Columbia are known as the Tigers located in Columbia, Missouri. The Tigers are a member of the Big 12 conference.
2. Who is the University of Missouri- Kansas City's mascot?

Answer: Kangaroos

UMKC is one of the four campuses in the University of Missouri System.
3. The Southwest Missouri State University mascot is who?

Answer: Bears

Second biggest university in the state of Missouri, next to Univesity of Missouri-Columbia.
4. Northwest Missouri State University mascot is which of the following?

Answer: Bearcats

Northwest Missouri State University won the Division II football championship in 1998 and 1999.
5. Truman State University has a mascot of what?

Answer: Bulldogs

Located in Kirksville, the Bulldogs compete in Division II football
6. What is the mascot of Central Missouri State University?

Answer: Mules

Located in Warrensburg, They also play in Division II football.
7. Central Methodist College mascot is who?

Answer: Eagles

Central Methodist is located in Fayette, They are a member of the Heart of America Conference, and the NAIA.
8. Southeast Missouri State University had a mascot of what in 2002?

Answer: Indians

Located in Cape Girardeau, they finished in the top 40 teams in Division II football in 2002. They later changed their mascot name to the Redhawks.
9. Missouri Valley College mascot is who?

Answer: Vikings

Located in Marshall, They compete in the Heart of America Conference, and the NAIA.
10. Who is the Columbia College mascot?

Answer: Cougars

The Cougars are located in Columbia, they have one of the best Women's basketball teams in the State.
Source: Author anspach19

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us