FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about College Nicknames 2007
Quiz about College Nicknames 2007

College Nicknames 2007 Trivia Quiz


You find the mascot name in all these colleges. Good luck.

A multiple-choice quiz by yada029. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Author
yada029
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
267,814
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
5390
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: palmerj0924 (8/10), jackseleven (7/10), Guest 172 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Whose nickname is the Terriers? Hint


Question 2 of 10
2. What is the nickname for Appalachian State? Hint


Question 3 of 10
3. Washington State's mascot is what? Hint


Question 4 of 10
4. Grambling State's nickname is the Tigers?


Question 5 of 10
5. What is Dartmouth's nickname? Hint


Question 6 of 10
6. Texas A&Ms nickname is the Aggies. What other team shares that name? Hint


Question 7 of 10
7. What is Temple University's nickname? Hint


Question 8 of 10
8. Who goes by the name of Huskies? Hint


Question 9 of 10
9. Minnesota had which nickname? Hint


Question 10 of 10
10. What is the University of Hawaii's nickname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 16 2024 : palmerj0924: 8/10
Apr 14 2024 : jackseleven: 7/10
Apr 11 2024 : Guest 172: 9/10
Apr 10 2024 : Triviaballer: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 65: 9/10
Apr 05 2024 : RJOhio: 7/10
Apr 01 2024 : ChrisUSMC: 10/10
Mar 26 2024 : kitter96: 8/10
Mar 25 2024 : Godwit: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Whose nickname is the Terriers?

Answer: Wofford

SE Missouri is the Redhawks, Southern is the Jaguars, and Brown is the Bears.
2. What is the nickname for Appalachian State?

Answer: Mountaineers

Appalacian State plays out of the Southern conference and is located in Boone, NC.
3. Washington State's mascot is what?

Answer: Cougar

Huskies is Uconn, Pirates is Seton Hall, and the Eagles are Boston College.
4. Grambling State's nickname is the Tigers?

Answer: True

Grambling State plays in the SWAC and is located in Grambling, LA.
5. What is Dartmouth's nickname?

Answer: Big Green

Dartmouth belongs to the Ivy League.
6. Texas A&Ms nickname is the Aggies. What other team shares that name?

Answer: Utah State

New Mexico State also is known as the Aggies.
7. What is Temple University's nickname?

Answer: Owls

Temple is located in Philadephia, PA.
8. Who goes by the name of Huskies?

Answer: UConn

Northern Illinois and Washington go by the name Huskies as well.
9. Minnesota had which nickname?

Answer: Golden Gophers

Iowa State is the Cyclones, Toledo is the Rockets, and Vanderbilt is the Commodores.
10. What is the University of Hawaii's nickname?

Answer: Rainbow Warriors

They play in the WAC.
Source: Author yada029

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us