FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mississippi Colleges  Universities
Quiz about Mississippi Colleges  Universities

Mississippi Colleges & Universities Quiz


Come on down South and see what you know about Mississippi mascots.

A multiple-choice quiz by StarSportsBoss. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
162,652
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1482
Last 3 plays: Guest 216 (8/10), LizzyAllen3420 (8/10), Guest 69 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the mascot of the University of Mississippi? Hint


Question 2 of 10
2. What is the mascot for Mississippi State University? Hint


Question 3 of 10
3. What is the Mascot for the University of Southern Mississippi? Hint


Question 4 of 10
4. What is the mascot for Mississippi College? Hint


Question 5 of 10
5. What is the Mascot of William Carey College in Hattiesburg? Hint


Question 6 of 10
6. What is the Mascot of Belhaven College? Hint


Question 7 of 10
7. What is the Mascot of Delta State University? Hint


Question 8 of 10
8. What is the mascot of Jackson State University? Hint


Question 9 of 10
9. What is the mascot of Blue Mountain College? Hint


Question 10 of 10
10. What is the mascot of Mississippi Valley State University Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 19 2024 : Guest 216: 8/10
Mar 16 2024 : LizzyAllen3420: 8/10
Feb 17 2024 : Guest 69: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the mascot of the University of Mississippi?

Answer: Rebels

Both Archie and Eli Manning played for this school.
2. What is the mascot for Mississippi State University?

Answer: Bulldogs

This school hired the first black head football coach in SEC history.
3. What is the Mascot for the University of Southern Mississippi?

Answer: Golden Eagles

One of this school's most famous alumni was Brett Favre.
4. What is the mascot for Mississippi College?

Answer: Choctaws

This school is located in Clinton, and plays at the Division III level.
5. What is the Mascot of William Carey College in Hattiesburg?

Answer: Crusaders

One of two four-year schools in Hattiesburg. The son of Pete Maravich played basketball here.
6. What is the Mascot of Belhaven College?

Answer: Blazers

Formerly known as the Klansmen.
7. What is the Mascot of Delta State University?

Answer: Statesmen

Former Boston Red Sox pitcher Boo Ferris was a legendary baseball coach here.
8. What is the mascot of Jackson State University?

Answer: Tigers

Former Chicago Bears great Walter Payton played here.
9. What is the mascot of Blue Mountain College?

Answer: Hilltoppers

Few Mississippians even know this school exists.
10. What is the mascot of Mississippi Valley State University

Answer: Delta Devils

Jerry Rice helped make this school in Itta Bena famous.
Source: Author StarSportsBoss

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us