FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mascots and Campus
Quiz about Mascots and Campus

Mascots and Campus Trivia Quiz


I am going to give you the location of the college campus and you have to choose the correct mascot.

A multiple-choice quiz by schmitkie. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Author
schmitkie
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
161,458
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3857
Last 3 plays: woodychandler (10/10), Guest 38 (9/10), Guest 96 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the mascot of the college with a campus in Tallahassee? Hint


Question 2 of 10
2. What is the mascot of the college with a campus in Happy Valley? Hint


Question 3 of 10
3. What is the mascot of the college with a campus in Pullman? Hint


Question 4 of 10
4. What is the mascot of the college with a campus in Berkeley? Hint


Question 5 of 10
5. What is the mascot of the college with a campus in Durham? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following is the mascot of the southern college with a campus in Athens? Hint


Question 7 of 10
7. What is the mascot of the college with a campus in Tucson? Hint


Question 8 of 10
8. What is the mascot of the college with a campus in Champaign? Hint


Question 9 of 10
9. What is the mascot of the college with a campus in College Station? Hint


Question 10 of 10
10. What is the mascot of the college with a campus in Blacksburg? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : woodychandler: 10/10
May 16 2024 : Guest 38: 9/10
May 13 2024 : Guest 96: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 65: 10/10
Apr 06 2024 : alsgatn: 7/10
Apr 01 2024 : ChrisUSMC: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the mascot of the college with a campus in Tallahassee?

Answer: Seminoles

Florida State plays in the ACC.
2. What is the mascot of the college with a campus in Happy Valley?

Answer: Nittany Lions

Penn State play in the Big Ten.
3. What is the mascot of the college with a campus in Pullman?

Answer: Cougars

Washington State plays in the Pac-10.
4. What is the mascot of the college with a campus in Berkeley?

Answer: Golden Bears

University of California Berkley Plays in the Pac-10.
5. What is the mascot of the college with a campus in Durham?

Answer: Blue Devils

Duke University plays in the ACC.
6. Which of the following is the mascot of the southern college with a campus in Athens?

Answer: Bulldogs

University of Georgia plays in the SEC.
7. What is the mascot of the college with a campus in Tucson?

Answer: Wildcats

University of Arizona plays in the Pac 10.
8. What is the mascot of the college with a campus in Champaign?

Answer: Illini

9. What is the mascot of the college with a campus in College Station?

Answer: Aggies

Texas A&M and just to keep people from trying to correct me the Maryland Terrapins play in College Park. Texas A&M plays in the Big 12.
10. What is the mascot of the college with a campus in Blacksburg?

Answer: Hokies

Virginia Tech played in the Big East.
Source: Author schmitkie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us