FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1966 Batman SeriesPart 3
Quiz about 1966 Batman SeriesPart 3

1966 "Batman" Series-Part 3 Trivia Quiz


Good luck on my 3rd quiz, Bat-fans!

A multiple-choice quiz by RHBellMB01. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Batman

Author
RHBellMB01
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
389,707
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
226
Last 3 plays: Guest 147 (5/10), Guest 104 (7/10), Guest 98 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following arch criminals never smoked? Hint


Question 2 of 10
2. What Batman and Robin memorabilia is on display in the Gotham City Museum of Fame? Hint


Question 3 of 10
3. Batman and Robin occasionally drink what while crime-fighting? Hint


Question 4 of 10
4. What is King Tut's real name? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following arch criminals never played an instrument? Hint


Question 6 of 10
6. The Wayne Memorial Clock Tower was presented to Gotham City in memory of Bruce Wayne's: Hint


Question 7 of 10
7. The Joker once entered and won an art contest. What was the title of his painting? Hint


Question 8 of 10
8. How does Batman describe the Batcave? Hint


Question 9 of 10
9. Lord Marmaduke Ffogg and Lady Penelope Peasoup kept all their stolen loot inside their Super Secret Cricket Pavilion. Which of the following was not inside the pavilion? Hint


Question 10 of 10
10. Where was the Sleazy Hotel located in Gotham City? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 28 2024 : Guest 147: 5/10
May 25 2024 : Guest 104: 7/10
May 24 2024 : Guest 98: 8/10
May 24 2024 : Guest 1: 5/10
May 17 2024 : Guest 69: 8/10
May 05 2024 : Linda_Arizona: 8/10
May 01 2024 : Guest 174: 7/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following arch criminals never smoked?

Answer: Shame

Louie, The Lilac, Harry, and Ma Parker all smoked cigars.
2. What Batman and Robin memorabilia is on display in the Gotham City Museum of Fame?

Answer: A life-size photo of them

A photo of the Dynamic Duo is seen in the museum. However, it got ruined when the Dynamic Duo sprung into action to capture the Riddler!
3. Batman and Robin occasionally drink what while crime-fighting?

Answer: Milk

Whenever Batman and Robin eat a meal, they are always seen drinking milk.
4. What is King Tut's real name?

Answer: William Omaha McElroy

Once King Tut got knocked unconscious and recovered, he was reverted back to his normal self. He mentioned that his name was William Omaha McElroy and a professor of Egyptology at Yale University.
5. Which of the following arch criminals never played an instrument?

Answer: Archer

Siren played the harp. Chandell played the piano. Minstrel played the lute.
6. The Wayne Memorial Clock Tower was presented to Gotham City in memory of Bruce Wayne's:

Answer: Father

Bookworm had Robin tied upside down to the clapper of the giant bell in the Wayne Memorial Clock Tower to be rung out at midnight. It was mentioned it was in memory of Bruce Wayne's father.
7. The Joker once entered and won an art contest. What was the title of his painting?

Answer: Death Of A Mauve Bat

The judges did not understand why the Joker left his painting blank and actually won the contest.
8. How does Batman describe the Batcave?

Answer: A place where every instrument has been designed to combat crime and snare its perpetrators.

Batman explained the Batcave to Pauline, Riddler's moll, and what it was used for.
9. Lord Marmaduke Ffogg and Lady Penelope Peasoup kept all their stolen loot inside their Super Secret Cricket Pavilion. Which of the following was not inside the pavilion?

Answer: The Tower of Londinium's Crown Jewels

Batman, Robin, and Batgirl prevented Lord Ffogg and Lady Peasoup from stealing the Crown Jewels in the Tower of Londinium!
10. Where was the Sleazy Hotel located in Gotham City?

Answer: Across the street from Police Headquarters

Catwoman sent a message to Batman, via her Cat-gun, through Commissioner Gordon's office window right across the street from the Sleazy Hotel.
Source: Author RHBellMB01

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us