FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Batman Names
Quiz about Batman Names

'Batman' Names Trivia Quiz


If you enjoyed 'Batman', here's a quiz on who was in the 1966 show. Hope you know your names!

A multiple-choice quiz by t_hutch. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Batman

Author
t_hutch
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,688
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5839
Last 3 plays: Leukeran (7/10), Guest 1 (9/10), Guest 47 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who portrayed the villain Egghead? Hint


Question 2 of 10
2. Who portrayed The Penguin? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following actresses did not portray Catwoman? Hint


Question 4 of 10
4. Who played the role of Commissioner Gordon? Hint


Question 5 of 10
5. The first actor to sign on to the Batman cast was ________________________. Hint


Question 6 of 10
6. The concept for the Batmobile was taken from _______________________. Hint


Question 7 of 10
7. Aunt Harriet's last name

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Which of the following did NOT make a window appearance as Batman and Robin were climbing a building? Hint


Question 9 of 10
9. The Executive Producer and narrator's voice was __________________. Hint


Question 10 of 10
10. The Joker was played by ____________________.

Answer: (Two Words, first and last name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 16 2024 : Leukeran: 7/10
Jun 08 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 01 2024 : Guest 47: 6/10
May 28 2024 : Inquizition: 5/10
May 28 2024 : Guest 76: 7/10
May 28 2024 : Guest 64: 6/10
May 28 2024 : Guest 147: 6/10
May 25 2024 : Guest 104: 7/10
May 25 2024 : Guest 1: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who portrayed the villain Egghead?

Answer: Vincent Price

Meredith was the Penguin, Buono was King Tut, and Gorshin was The Riddler.
2. Who portrayed The Penguin?

Answer: Burgess Meredith

Danny DeVito was The Penguin in the recent Batman movies.
3. Which of the following actresses did not portray Catwoman?

Answer: Yvonne Craig

Yvonne Craig was Commissioner Gordon's daughter, Barbara (a.k.a. Batgirl). Julie Newmar was the first Catwoman, followed by Eartha Kitt and Lee Meriwether.
4. Who played the role of Commissioner Gordon?

Answer: Neil Hamilton

Repp was Cheif O'Hara, Napier was Alfred, and Sanders was Mr. Freeze.
5. The first actor to sign on to the Batman cast was ________________________.

Answer: Alan Napier

Alan 'Alfred' Napier was the first.
6. The concept for the Batmobile was taken from _______________________.

Answer: 1955 Lincoln Futura

The Futura was a concept car that never went into full production. It had the bubbles over both the driver and the passenger.
7. Aunt Harriet's last name

Answer: Cooper

Aunt Harriet was played by Madge Blake and added to the cast because people thought it was strange for two guys to be living together.
8. Which of the following did NOT make a window appearance as Batman and Robin were climbing a building?

Answer: Dean Martin

Jerry Lewis was the first to make a window cameo.
9. The Executive Producer and narrator's voice was __________________.

Answer: William Dozier

Spelling has produced a lot of shows, but Batman wasn't one of them. Shwartz produced the Brady Bunch. George Sanders was Mr. Freeze.
10. The Joker was played by ____________________.

Answer: Cesar Romero

Source: Author t_hutch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us