FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Mamas Family Extravaganza
Quiz about A Mamas Family Extravaganza

A "Mama's Family" Extravaganza Quiz


Here are some "trivial" items from the best show ever, "Mama's Family"! How many of these strange details do you remember?

A multiple-choice quiz by parlet. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mama's Family

Author
parlet
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
133,028
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2625
Last 3 plays: Guest 67 (4/10), Guest 73 (8/10), Guest 47 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which store held the after-Christmas sale that featured the spinning reindeer coasters? Hint


Question 2 of 10
2. Which town had the worst doughnuts, according to Vinton and Bubba? Hint


Question 3 of 10
3. On what day was Eunice born? Hint


Question 4 of 10
4. How much did Thelma think her electric bill SHOULD have been? Hint


Question 5 of 10
5. Who was elected president of the Church Ladies League when Thelma's term ended? Hint


Question 6 of 10
6. What was the amount of Vinton and Naomi's federal income tax refund? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Ed tell Eunice he was taking her for her birthday to cover up for the fact that they were going to the Bigger Jigger? Hint


Question 8 of 10
8. How many types of beans were in the bean salad that Iola tried to give Thelma for the church cookbook? Hint


Question 9 of 10
9. Which food item did Eunice bring to Vinton and Naomi's wedding? Hint


Question 10 of 10
10. Which celebrity perfected a recipe for chicken wings? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Guest 67: 4/10
May 13 2024 : Guest 73: 8/10
May 12 2024 : Guest 47: 8/10
May 11 2024 : Guest 174: 9/10
May 09 2024 : Guest 68: 9/10
May 06 2024 : Guest 174: 9/10
Apr 29 2024 : Guest 96: 2/10
Apr 28 2024 : Guest 24: 7/10
Apr 17 2024 : Guest 174: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which store held the after-Christmas sale that featured the spinning reindeer coasters?

Answer: Niedermayer's

They had to get there by 9:00 AM (an hour before the sale started) to line up outside the door!
2. Which town had the worst doughnuts, according to Vinton and Bubba?

Answer: Raytown

This was concluded in the episode where Thelma became KRAY's new consumer advocate.
3. On what day was Eunice born?

Answer: December 19th

Thelma commented that it was the "worst Christmas present I ever got."
4. How much did Thelma think her electric bill SHOULD have been?

Answer: $50.59

$70.59 was the amount of the electric bill that Thelma refused to pay. Her bill had been $50.59 for as long as she could remember.
5. Who was elected president of the Church Ladies League when Thelma's term ended?

Answer: Lolly Purdue

This was due to the fact that she was the only one big enough to break up the fighting Thelma and Iola.
6. What was the amount of Vinton and Naomi's federal income tax refund?

Answer: $312.00

This amount was achieved thanks to Naomi's "creative accounting".
7. Where did Ed tell Eunice he was taking her for her birthday to cover up for the fact that they were going to the Bigger Jigger?

Answer: The Babylonian Roof Garden

Eunice was very dissapointed to discover that her surprise party was at a trashy bar instead of the elegant Babylonian Roof Garden.
8. How many types of beans were in the bean salad that Iola tried to give Thelma for the church cookbook?

Answer: 7

The cookbook already had the 2, 3, and 5 bean salads...editor Thelma decided that this was enough.
9. Which food item did Eunice bring to Vinton and Naomi's wedding?

Answer: Chili Dogs

Eunice got the idea that chili dogs were trendy after reading an article in "People" magazine.
10. Which celebrity perfected a recipe for chicken wings?

Answer: Merv Griffin

As Iola commented, "Merv Griffin sure knows his chicken wings!"
Source: Author parlet

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us