FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Footballers Wives Season One
Quiz about Footballers Wives Season One

"Footballers' Wives": Season One Quiz


So, you have watched all the drama that takes place at Earls Park. See how much of it you can remember....

A multiple-choice quiz by manda86. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G

Author
manda86
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
203,992
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1790
Last 3 plays: Guest 176 (10/10), Guest 151 (9/10), Guest 90 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Footballers' Wives" begins with the audience being introduced to the characters, one of them being Jason Turner. We soon find out that Jason cheats on his wife Tanya repeatedly. Throughout the first series, Jason constantly sleeps with one girl. She turned up at a nightclub to return a credit card of his that she had stolen. They then retreat to the nightclub bathroom to be alone. What is the name of this girl? Hint


Question 2 of 10
2. When Salvatore Biagi was first signed with Earls Park, someone got so mad that they attacked Frank Laslett. Who was this person?
Hint


Question 3 of 10
3. The night before Kyle and Chardonnay's wedding, at the bachelor party, one of the players slept with three women. Which player was this? Hint


Question 4 of 10
4. During Chardonnay's hen night before her marriage to Kyle, two men attacked her while she is at a restaurant, setting her on fire. Did these men get charged for the attack?


Question 5 of 10
5. After Salvatore was signed to Earls Park, Frank was attacked and fell into a coma. A nurse, who took advantage of him in his vulnerable state, looked after Frank. What was the name of the nurse who looked after Frank while he was in a coma? Hint


Question 6 of 10
6. In order to gain control of her life again, Chardonnay decides to sell the story of her ordeal against Kyle's wishes, resulting in a fight. In order to cheer Kyle up, Jason and Big Ron take him out for a drink. While out, Kyle meets a woman standing at the bar. What was her name? Hint


Question 7 of 10
7. During the season, Frank awakes from his coma, just as he is about to get a fatal injection of potassium. In this episode, Tanya pays someone to disappear. Who was this person? Hint


Question 8 of 10
8. After the first time Jason is dropped from the team, he has a fight with his wife Tanya. He threatens to leave her and she begs him to stay. Realising he needs her, he decides to stay, but with nothing to do all day he gets bored and sleeps with someone else, resulting in her pregnancy. Who is this person? Hint


Question 9 of 10
9. When Ian is made vice captain, his importance goes to his head, resulting in him getting a red card in the most important match of the season. His obsession with his career drives his wife, Donna, into the arms of another man. Who is this man? Hint


Question 10 of 10
10. The last episode of Season One is full of drama. Jackie convinces Kyle and Chardonnay to raise her baby, Jason loses his temper and goes to attack Frank, which results in Frank remembering who attacked him, and Ian's child is kidnapped. What is the name of Ian's child who was kidnapped? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 13 2024 : Guest 176: 10/10
Apr 11 2024 : Guest 151: 9/10
Mar 28 2024 : Guest 90: 10/10
Mar 22 2024 : Guest 75: 0/10
Mar 21 2024 : Guest 76: 2/10
Mar 20 2024 : Guest 31: 8/10
Mar 19 2024 : Guest 90: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Footballers' Wives" begins with the audience being introduced to the characters, one of them being Jason Turner. We soon find out that Jason cheats on his wife Tanya repeatedly. Throughout the first series, Jason constantly sleeps with one girl. She turned up at a nightclub to return a credit card of his that she had stolen. They then retreat to the nightclub bathroom to be alone. What is the name of this girl?

Answer: Marie

Marie was Donna's sister who was hired to take care of Donna's children. Maria accepted the job because she knew she would be able to meet Jason Turner, the captain of Earls Park, whom she has been obsessed with.
2. When Salvatore Biagi was first signed with Earls Park, someone got so mad that they attacked Frank Laslett. Who was this person?

Answer: Tanya

Tanya hit Frank on the back of the head, which resulted in him hitting the front of his head on the car door, which lead to him falling in a coma.
3. The night before Kyle and Chardonnay's wedding, at the bachelor party, one of the players slept with three women. Which player was this?

Answer: Ian

Ian was mad at his wife Donna for going behind his back and locating their son Daniel, who they gave up for adoption.
4. During Chardonnay's hen night before her marriage to Kyle, two men attacked her while she is at a restaurant, setting her on fire. Did these men get charged for the attack?

Answer: No

Chardonnay was set on fire by two men who were harassing her. She was upset and went into depression when she found out that they hadn't been charged.
5. After Salvatore was signed to Earls Park, Frank was attacked and fell into a coma. A nurse, who took advantage of him in his vulnerable state, looked after Frank. What was the name of the nurse who looked after Frank while he was in a coma?

Answer: Janette Dunkly

Tanya was worried that Frank would awake from his coma and remembered that she was the one who attacked him. For this reason, Tanya befriended Nurse Dunkly, so she can use her to get information on Frank's condition.
6. In order to gain control of her life again, Chardonnay decides to sell the story of her ordeal against Kyle's wishes, resulting in a fight. In order to cheer Kyle up, Jason and Big Ron take him out for a drink. While out, Kyle meets a woman standing at the bar. What was her name?

Answer: Sheena

Kyle notices Sheena standing at the bar and goes to hit on her. He backs out at the last minute when he realises he still loves Chardonnay.
7. During the season, Frank awakes from his coma, just as he is about to get a fatal injection of potassium. In this episode, Tanya pays someone to disappear. Who was this person?

Answer: Nurse Dunkly

Scared that Frank will know she attacked him, Tanya convinced Nurse Dunkly to turn of his life support. When this fails, she persuaded her to kill him. Frank wakes up just before Nurse Dunkly can kill him. Tanya then pays Janette Dunkly, Frank's nurse, to disappear so that she doesn't give away Tanya's secret, that she wanted Frank dead.
8. After the first time Jason is dropped from the team, he has a fight with his wife Tanya. He threatens to leave her and she begs him to stay. Realising he needs her, he decides to stay, but with nothing to do all day he gets bored and sleeps with someone else, resulting in her pregnancy. Who is this person?

Answer: Jackie

Jason sleeps with Jackie on the snooker table, after he has a fight with Tanya, resulting in her pregnancy.
9. When Ian is made vice captain, his importance goes to his head, resulting in him getting a red card in the most important match of the season. His obsession with his career drives his wife, Donna, into the arms of another man. Who is this man?

Answer: Sal

Donna kisses Sal in the kitchen one night, and sleeps with him soon after.
10. The last episode of Season One is full of drama. Jackie convinces Kyle and Chardonnay to raise her baby, Jason loses his temper and goes to attack Frank, which results in Frank remembering who attacked him, and Ian's child is kidnapped. What is the name of Ian's child who was kidnapped?

Answer: Holly

Holly, Donna and Ian's daughter, is kidnapped after school in the last episode, because her babysitter, Marie, was late picking her up from school, as Marie was sleeping with Jason at the time.
Source: Author manda86

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us