Quiz about Veronica Mars Quotes
Quiz about Veronica Mars Quotes

"Veronica Mars" (Quotes) Trivia Quiz


I'll give you a quote you tell me who said it or I give you a quote and you finish it.

A multiple-choice quiz by brinaboo. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Veronica Mars

Author
brinaboo
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
337,940
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
501
Last 3 plays: Guest 108 (10/10), Guest 107 (9/10), Guest 216 (6/10).
1. Who said the following line? "Be cool, Sodapop." Hint

Veronica Mars
Logan Echolls
Keith Mars
Wallace Fenell

2. Who does Logan Echolls say this to? "Duncan will promise to take his shirt off. Does that sweeten the pot? Make you horny?" Hint

Madison Sinclair
Lily Kane
Veronica Mars
Dick Casablancas

3. Fill in the blank to this quote said by Weevil: "Sister, the only time I care what a woman has to say is when she's riding my big old hog but even then it's not so much words just a bunch of _________________, you know?" Hint

screams and hollers
wows and woahs
moans and groans
oohs and aahs

4. Who said this line "Well if it isn't Smokey the Barely Legal." Hint

Who knows
Deputy Sacks
Sheriff Lamb
Fireman Phil

5. Who said this? "Why do you insist on suppressing your hotness? The world is ready for you Veronica Mars. You don't have to blend in." Hint

Duncan Kane
Weevil
Meg Manning
Lily Kane

6. Who did Logan Echolls say this to? "Oh, and, like you weren't working it in your shorts and your kneesocks." Hint

Celeste Kane
Mr. Clemmons
Veronica Mars
Lily Kane

7. "Next time, could you shoot for an actual teacher? Because this has no potential benefit to my grade point average." - Why did Veronica say this to her father? Hint

Keith was dating a substitute of Veronica's
Keith was having an affair with the principal
Keith was dating her school counselor
Keith made-out with a gym teacher

8. Who asked Veronica this question? "How many get-out-of-jail-free cards do you have up your sleeve, anyway?" Hint

Duncan
Weevil
Wallace
Meg

9. "Like, has he made a couple of remarks about the 29 month age difference? He has. On the other hand, he likes the fact that you carry a gun."- Who was Veronica saying this to? Hint

Deputy Leo
Logan Echolls
Don Lamb
Troy Vandergraff

10. "I don't really have the money to hire a professional but I've noticed that you have certain...skills." Who said this to Veronica Mars? Hint

Jake Kane
Keith Mars
Aaron Echolls
Mr. Clemmons


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who said the following line? "Be cool, Sodapop."

Answer: Veronica Mars

Veronica said that to Wallace after Logan was bashed her headlights in and Weevil began to confront him about it.
2. Who does Logan Echolls say this to? "Duncan will promise to take his shirt off. Does that sweeten the pot? Make you horny?"

Answer: Veronica Mars

Logan said this to Veronica while he was in his car and she was walking beside the car.
3. Fill in the blank to this quote said by Weevil: "Sister, the only time I care what a woman has to say is when she's riding my big old hog but even then it's not so much words just a bunch of _________________, you know?"

Answer: oohs and aahs

He said this to Veronica when she told him to leave Wallace alone. When Weevil approached him about him getting down from the flagpole, when e was supposed to stay up there.
4. Who said this line "Well if it isn't Smokey the Barely Legal."

Answer: Fireman Phil

Fireman Phil said that to Veronica as she was getting the tape of some of the PCH'ers stealing beers.
5. Who said this? "Why do you insist on suppressing your hotness? The world is ready for you Veronica Mars. You don't have to blend in."

Answer: Lily Kane

Lily said this in a flashback that Veronica was having about the day before homecoming.
6. Who did Logan Echolls say this to? "Oh, and, like you weren't working it in your shorts and your kneesocks."

Answer: Veronica Mars

Logan said this to Veronica in a flashback she was having from a limo party last homecoming.
7. "Next time, could you shoot for an actual teacher? Because this has no potential benefit to my grade point average." - Why did Veronica say this to her father?

Answer: Keith was dating her school counselor

He began dating her school counselor after a meeting at school regarding Veronica.
8. Who asked Veronica this question? "How many get-out-of-jail-free cards do you have up your sleeve, anyway?"

Answer: Weevil

He asked Veronica that after she got him out of jail for (I believe) the 2nd time.
9. "Like, has he made a couple of remarks about the 29 month age difference? He has. On the other hand, he likes the fact that you carry a gun."- Who was Veronica saying this to?

Answer: Deputy Leo

Veronica said that after Leo asked if her dad liked him.
10. "I don't really have the money to hire a professional but I've noticed that you have certain...skills." Who said this to Veronica Mars?

Answer: Mr. Clemmons

Mr. Clemmons was asking Veronica to find Polly, the school's mascot that he thought was stolen by Pan High, but at the end of the episode Veronica reveals that it was one of Neptune's basketball players, he stole Polly to keep Wallace from playing so he could throw the game to win a bet.
Source: Author brinaboo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 03 2022 : Guest 108: 10/10
Dec 01 2022 : Guest 107: 9/10
Nov 26 2022 : Guest 216: 6/10
Nov 23 2022 : Guest 80: 6/10
Nov 22 2022 : Guest 47: 10/10
Nov 08 2022 : Guest 180: 10/10
Oct 20 2022 : Guest 118: 10/10
Oct 16 2022 : Guest 68: 7/10

Score Distribution

quiz
12/7/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us