FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Television UZ Quizzes, Trivia and Puzzles
Television UZ Quizzes, Trivia

Television U-Z Trivia

Television U-Z Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »

Fun Trivia
U V W X Y Z
1,690 Television U-Z quizzes and 23,660 Television U-Z trivia questions.
Popular Television U-Z Topics
1.
  "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
"V" is one of my favorite shows. If you're a fan, see how much you know about the first season. Good luck and have fun!
Average, 15 Qns, YeuxdelaMere, Sep 12 15
Average
YeuxdelaMere
396 plays
2.
  'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the first few episodes of the anime "Zatch Bell". Please be advised that this is on the American dubbed version, not the original Japanese.
Average, 10 Qns, Diamondlance, Feb 07 08
Average
Diamondlance gold member
727 plays
3.
  Wallace and Gromit - General    
Multiple Choice
 10 Qns
An overview of the short films from Ardman Animiations.
Average, 10 Qns, mimmy_uk, Dec 30 14
Average
mimmy_uk
490 plays
4.
  'Young Americans' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a pretty hard quiz and I hope you paid attention when you watched it. If you did you shouldn't have much trouble with it.
Tough, 10 Qns, crush140, Feb 02 04
Tough
crush140
641 plays
trivia question Quick Question
Where did Wallace work that helped Veronica with her investigations?

From Quiz "All About Wallace"





Television U-Z Trivia Questions

1. Who is the leader of the Vs?

From Quiz
"V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: Anna

Anna is known as the High Commander and Queen of the Visitors.

2. What was the name of the first Wallace and Gromit film, released in 1989?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: "A Grand Day Out"

Nick Park, the creator of Wallace and Gromit, joined Ardman Animations in 1987 but it wasn't until 1989 that "A Grand Day Out" was completed. The film was started by Nick Park while he was a student at the National Film and Television School.

3. How does Kiyo find Zatch?

From Quiz 'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz

Answer: Kiyo's father gives him Zatch

Kiyo's father lives away from home. He finds Zatch unconscious and brings him back to health. To return the favor, Zatch agrees to go to be with Kiyo. Kiyo is very introverted, and Zatch is given to Kiyo to encourage Kiyo to make friends with other people.

4. What is Hamilton's real name?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Ian Somerhalder

5. Why do the visitors claim to be visiting Earth?

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: They claim to need a few natural resources.

The Vs state that they have sought out Earth because they need a small amount of its resources. In exchange for this, they promise to offer their technology and medical advancements.

6. What is the most obvious body part missing from Gromit?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: His mouth

Gromit never speaks in any of the films, however he is very expressive and really doesn't need to speak to show his feelings.

7. What kind of educational facility does Kiyo attend?

From Quiz 'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz

Answer: jr. high school

Kiyo is a very intelligent junior high school student. As a result, other students interpret Kiyo as having an air of superiority and shun him for his apparent arrogance. Though hard on the outside, Kiyo has the desire to make friends and change his selfish ways with Zatch's help.

8. What is Jake's other name in the show?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Jacqueline

She is pretending to be a guy to get back at her mom.

9. The Vs claim that there is a human terrorist group trying to kill them. What is the name of this supposed group?

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: The Fifth Column

While it's true that there is a group out to get the Vs, what the Vs don't want the humans to know is that the group is made up of deserters who are now on the human's side.

10. What is Zatch Bell's plan for making Kiyo more popular?

From Quiz 'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz

Answer: Operation Hero of Justice

Zatch Bell figures that if Kiyo stands up to the school bully Kane, thus being a 'Hero of Justice', the students would like him more. Kiyo walks away from the battle with some bruises (from both Kane and Hyde, Ido's wind Mamodo), but more importantly, knowledge of Zatch's power and somewhat elevated self-esteem.

11. What color dress did Jake wear on Parents Day?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Pink

12. Why is Chad Decker so important to Anna? After all, he's only a human.

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: He's a trusted journalist who can influence the humans.

Chad Decker's career shoots to the sky after the Vs appear. Anna takes him under her wing and he becomes her go-to guy when she needs to get information out. The people trust Chad, which makes him a huge ally to the Vs.

13. In "A Grand Day Out" what colour was the rocket?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: Red

A goof in the moive; Gromit paints the same part of the rocket twice. Look out for it!

14. What is the elemental of the first Mamodo that Zatch must fight?

From Quiz 'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz

Answer: Wind

Kiyo and Zatch must stand up to a skateboarder, Ido, on top of the junior high building in order to save Suzy, an acquaintance of Kiyo. The Zaker spell destroys part of the school building. Oddly enough, this is ignored by the administration; school is in session again the next day.

15. What was the color of the corvette that Bella was driving?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Red

They hot wired Rider's car.

16. Anna sets up a test to determine which Vs are being affected by human emotions. What emotion are all of the Vs tested for?

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: Empathy

All of the Vs are tested for empathy. If they can start relating to the humans, Anna fears that they will possibly defect, putting their quest in jeopardy.

17. What does the Penguin disguise itself as in "The Wrong Trousers"?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: Chicken

The Pengin's disguise is cunningly a rubber glove pulled over his head.

18. What is the name of the second Mamodo that Zatch has to fight?

From Quiz 'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz

Answer: Rekom

Rekom is partnered with a man who harbors bitterness in his heart. This man uses his Mamodo for evil, attacking others and robbing a bank. Kiyo becomes the 'Hero of Justice' again at Zatch's suggestion and stops Ajikawa, Rekom's master, from robbing the bank.

19. According to Finn what is Will?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Writer

He didn't kick him out because of that.

20. Erica Evans and her husband split up soon after their son, Tyler, had a bike accident. Why?

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: Erica's husband believed Tyler wasn't his biological son.

After the accident, Tyler needed blood. Much to everyone's surprise, Erica's husband wasn't a match. The tests showed that he was not Tyler's biological father. Erica insists that this isn't true. At this time, we have no explanation for how this is possible.

21. What is the name of the Wallace and Gromit film released in 2005?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: Wallace and Gromit and the Curse of the Were Rabbit

The film is based on the story of the werewolf. The town is in uproar as pesky rabbits are eating all the prize winning vegetables. Wallace and Gromit's Pesto Pest control to the rescue!

22. What color are Kate Bosworth's eyes?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Blue and Hazel

I noticed in the first episode.

23. Who initially coaxes Tyler to join the live aboard program?

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: Lisa

Lisa, Anna's daughter, convinces Tyler to join the live aboard program. However, knowing this will not end well for him, she soon tells him not to join and breaks up with him, due to her growing feelings.

24. What is the name of the sheep who went through the Knit-o-Matic in "A Close Shave"?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: Shaun

Shaun becomes bald after the gang test the Knit-o-Matic, so they call him Shaun.

25. Where were Hamilton and Jake when Finn found out Jake was a girl?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Bathroom

Hamilton was in the shower.

26. Father Jack Landry is warned not to speak to the congregation about which topic?

From Quiz "V"- "We Come in Peace...Always." Do They Really?

Answer: Not trusting the Vs, but trusting God instead.

Another priest believes that the Vs are a gift from God. Jack believe people idolize them and are turning their backs on God. Of course, he also knows how dangerous they are. He preaches his sermon anyway.

27. What did Wallace nearly forget to take in "A Grand Day Out"?

From Quiz Wallace and Gromit - General

Answer: Crackers

"Everyone knows the moon is made of cheese..."

28. After a violent fight with a strong Mamodo, Kiyo ends up in the hospital. Who is Kiyo's friend from school that visits him there?

From Quiz 'Who's Got the Power?': A "Zatch Bell" Quiz

Answer: Suzy & Susie & Suzie

Suzy means well, but she's a little intellectually challenged. By the end of the episode, the receptionist says that she has asked for directions to Kiyo's room fifty times.

29. What is the name of the restaurant that Will and Scout work at?

From Quiz 'Young Americans' Quiz

Answer: Friendly's

This is category 2174
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.