FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Amityvale  DragonFable
Quiz about All About Amityvale  DragonFable

All About Amityvale - "DragonFable" Quiz


This quiz is about the spookiest town in Lore. Questions are based on the quests, story, NPCs, and more.

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games D-F
  8. »
  9. Dragonfable

Author
daniya59
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
277,718
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
349
- -
Question 1 of 10
1. Who is the mayor of Amityvale? Hint


Question 2 of 10
2. Is there an inn in Amityvale?


Question 3 of 10
3. Who would love to stay in Amityvale for the rest of their lives?

Answer: (One Word - male, he is one of the founders of "DragonFable")
Question 4 of 10
4. Who is almost the main character of Amityvale? Hint


Question 5 of 10
5. Who stands at the red fountain near the Town Hall? Hint


Question 6 of 10
6. There is no well in Amityvale.


Question 7 of 10
7. Which one of these is NOT one of the major wars in Amityvale? Hint


Question 8 of 10
8. What fruit/vegetable is mentioned or seen the most in Amityvale? Hint


Question 9 of 10
9. Is there a tower in Amityvale?


Question 10 of 10
10. Guess who this person is: She is a darkness elemental. She also teamed up with Xan in the Wrath of Xan. Who is she?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 25 2024 : Sweeper11: 8/10
Apr 06 2024 : gracie3: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the mayor of Amityvale?

Answer: Wednesday

Amityvale has a creepy, little town hall which has a short meeting going on everytime you go there. The mayor, Wednesday is giving the townsfolk a speech.
2. Is there an inn in Amityvale?

Answer: Yes

Amityvale has an inn named 'The Smashing Pumpkin Inn.' It is being run by the innkeeper, Rosemary.
3. Who would love to stay in Amityvale for the rest of their lives?

Answer: Artix

Artix is a Paladin who stays in Amityvale and fights the Undead all day and night. He can be added to the party too.
4. Who is almost the main character of Amityvale?

Answer: Thursday

Thursday stands at the front of Town Hall and she can take you to many quests.
Almost all of the quests in Amityvale have something to do with Thursday.
5. Who stands at the red fountain near the Town Hall?

Answer: Zorbak

Zorbak is an evil moglin who is trying to take over the world, even though he is just a cuddly, little moglin! He likes staying in Amityvale because he says, "This is my kind'a town!" Meaning that Amityvale is evil, or should I say 'ebil' as Zorbak says it.
6. There is no well in Amityvale.

Answer: False

Amityvale has a quest in which you have to go inside a well to rescue Artix.
The story of the quest is like the story of a horror film, 'The Ring.'
A little girl accidentally dropped her 'ring' in a well and she told Artix to find it, because she had only '7 days left' to get it back.
7. Which one of these is NOT one of the major wars in Amityvale?

Answer: The Wrath of Xan!

The Wrath of Xan was one of the very major wars in Falconreach. Almost half of Falconreach was destroyed.
8. What fruit/vegetable is mentioned or seen the most in Amityvale?

Answer: pumpkin

Amityvale is filled with pumpkins. It had wars which had something to do with pumpkins, like 'The Night of The Living Pumpkins' and 'The Pumpkin Pi Bomber.' It also has quests like, 'The Pumpkin Patch.'
9. Is there a tower in Amityvale?

Answer: Yes

The Vampire Tower is a huge mansion. It is full of undead armies and Lord Frydae XIII.
10. Guess who this person is: She is a darkness elemental. She also teamed up with Xan in the Wrath of Xan. Who is she?

Answer: Necromantress

A mysterious Necromantress is in The Vampire Tower quest. She also appeared in other quests. She is a villain. She has a weird diamond-like crystal behind her which floats in a purple aura.
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us