FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about DragonFable  More NPCs
Quiz about DragonFable  More NPCs

"DragonFable" - More NPCs Trivia Quiz


Once again, let's see how much you know about the NPCs of "DragonFable". I will give you a clue about the NPC, and you have to guess their identity. Good Luck! Be sure to try the first part of this quiz, "DragonFable" - NPCs!

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games D-F
  8. »
  9. Dragonfable

Author
daniya59
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
282,981
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
285
- -
Question 1 of 10
1. "I am the leader of the ninjas. If you want to become a ninja class, you have to come to me for training and armor. The pirates are my clan's worst enemies. Who am I?" Hint


Question 2 of 10
2. "I am a ranger and also a bounty hunter. I am usually chasing down the Rebel. Who am I?" Hint


Question 3 of 10
3. "I am Sir Render. I am the newly appointed Legal Advisor for Falconreach."


Question 4 of 10
4. "I am a female version of Robin Hood. Steal from the rich, give to the poor! Who am I?" Hint


Question 5 of 10
5. "I own a potion shop. I am also an Alchemist. Who am I?" Hint


Question 6 of 10
6. "I own and run a petshop in Falconreach. Who am I?" Hint


Question 7 of 10
7. "I am a mad scientist and also a technomancer. I usually ruin everyone's Thankstaking Day. Who am I?" Hint


Question 8 of 10
8. "I am the Irismancer and also Warlic's favourite eye. Is this false?"


Question 9 of 10
9. "I am the Captain of the Knights of the Pactogonal Table. Am I Captain Blackberry?"


Question 10 of 10
10. "My real name is Tony Deller and I am a founder of "DragonFable" along with Artix. What NPC am I in the game?"

Answer: (One Word - ________' s birthday party hat in the barber shop)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I am the leader of the ninjas. If you want to become a ninja class, you have to come to me for training and armor. The pirates are my clan's worst enemies. Who am I?"

Answer: Thyton

Thyton is the head leader of the ninja clan and he and his clan are the worst enemies of the pirates. This enmity caused the huge Pirates vs Ninjas War.
2. "I am a ranger and also a bounty hunter. I am usually chasing down the Rebel. Who am I?"

Answer: Zhoom

Zhoom is a very powerful ranger who never gives up his mission. He is a bounty hunter chasing down the Rebel for Sek-Duat XV.
3. "I am Sir Render. I am the newly appointed Legal Advisor for Falconreach."

Answer: False

Damien is the newly appointed Legal Advisor for Falconreach. You can meet him at the Town Hall.
4. "I am a female version of Robin Hood. Steal from the rich, give to the poor! Who am I?"

Answer: Robina

Robina is based on Robin Hood. Just like him, she steals from the rich, and gives to the poor. She can be found in the Surewood Forest, which is based on the Sherwood Forest from Robin Hood's legend.
5. "I own a potion shop. I am also an Alchemist. Who am I?"

Answer: Reens

You can refill your potions from Reens' Potion Shop. Her shop was closed for a long time because she could not find her uniform. Now, her shop is completely open and the player can learn Alchemy from her and also make potions.
6. "I own and run a petshop in Falconreach. Who am I?"

Answer: Grams

Grams has her own petshop which she runs with her daughter Aria. The shop is called Grams' Petshop. She is also a pet trainer.
7. "I am a mad scientist and also a technomancer. I usually ruin everyone's Thankstaking Day. Who am I?"

Answer: Dr. Voltabolt

Dr. Voltabolt is a mad technomancer and a dentist. He can make electrical pets for you.
8. "I am the Irismancer and also Warlic's favourite eye. Is this false?"

Answer: Yes

Jimmy the Eye is Warlic's favourite eye. He was created by the real Warlic and Artix in real life when they were kids. Warlic used to draw flying eyeballs on paper all the time.
9. "I am the Captain of the Knights of the Pactogonal Table. Am I Captain Blackberry?"

Answer: No

Captain Rolith is the Captain of the Knights of the Pactogonal Table. He seems to know everything going on in Oaklore.
10. "My real name is Tony Deller and I am a founder of "DragonFable" along with Artix. What NPC am I in the game?"

Answer: Galanoth

Galanoth is the character of Tony Deller who is one of the two founder of "DragonFable". The second one is Artix, who is Adam Bohn in real life.
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us