FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about DragonFable  Pirates vs Ninjas
Quiz about DragonFable  Pirates vs Ninjas

"DragonFable" - Pirates vs Ninjas Quiz


This is about "DragonFable", an internet RPG. Here it is all about the Ninjas and the Pirates, and their rivalry.

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games D-F
  8. »
  9. Dragonfable

Author
daniya59
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
275,393
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
369
- -
Question 1 of 10
1. Where is the home of the Pirates? Hint


Question 2 of 10
2. Where is the home of Ninjas? Hint


Question 3 of 10
3. If you want to become a ninja, who do you have to visit? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the 'forged papers' you need in order to become a pirate? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the potions that help you survive underwater?
Hint


Question 6 of 10
6. The ninja armor for both male and female players is red and grey.


Question 7 of 10
7. The pirate armor is only available for warriors.


Question 8 of 10
8. Who won in the first war between the pirates and the ninjas? Hint


Question 9 of 10
9. In the pirate armor, are there skills in which you can summon?


Question 10 of 10
10. In Shadow of the Wind Village, the name of the weapon smith, Jubei, changes when you talk to him.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where is the home of the Pirates?

Answer: Osprey Cove

The pirates live at Osprey Cove, a nice, pleasant area that looks like a tropical beach. There is an inn, pet shop, weapon shop, and a barbershop there. You can meet the captain there to go quests.
2. Where is the home of Ninjas?

Answer: Shadow of the Wind Village

The Ninjas live in their home sweet home, Shadow of the Wind Village, a dark, gloomy place that looks like prison. They are very serious with their hometown and cannot stand its destruction, especially, destruction from their enemies, the pirates.
3. If you want to become a ninja, who do you have to visit?

Answer: Thyton

In order to become a ninja, you have to go to Shadow of the Wind Village.
There, you have to visit Thyton, the head leader of the ninjas, and he'll ask you for some 'papers.' You can find the papers at the weapon shop in Shadow of the Wind Village. Once you have given Thyton the papers, he'll give you the ninja armor and you'll learn new skills.
4. What is the name of the 'forged papers' you need in order to become a pirate?

Answer: they are called 'forged papers'

In order to become, you have to go to Osprey Cove and talk with Captain Rhubarb, the leader of the pirates. He will ask you to bring him some forged papers.' You can find the forged papers at the weapon shop in Osprey Cove. Once you have given Rhubarb the papers, he will give you the pirate armor and you'll learn new skills.
5. What is the name of the potions that help you survive underwater?

Answer: Water Breathing Potions

At Osprey Cove, Rhubarb can send you to one of his random pirate quests and also story quests. In one of the story quests you have to find Price Drakath in order to get back the Wind Pearl. Captain Blackberry locates Drakath on an island and you have to go on that island to search for Drakath. You have to take the underwater route to the island, so Rhubarb gives you the 'water breathing potions', which enable you to breath perfectly underwater.
6. The ninja armor for both male and female players is red and grey.

Answer: False

The ninja armor is available for warriors, mages, and rogues. For each class, the armor has different skills, but some are alike too. The armor for males is grey and is black for the sashes and strips. The armor for females is grey with a light grey sash at the waist.
7. The pirate armor is only available for warriors.

Answer: False

The pirate armor is available for warriors, mages, and rogues, both males and females. The armor includes colors like white, dark blue, olive, brown, and red.
8. Who won in the first war between the pirates and the ninjas?

Answer: ninjas

The first war between the pirates and the ninjas was a two-sided war. The player could aside either the pirates or the ninjas. There were 3,000,000 waves in both sides. The war was a very big one, and the victorious ones were the ninjas. The ninjas have proved themselves better than the pirates, but the pirates have not given up.
9. In the pirate armor, are there skills in which you can summon?

Answer: Yes

The pirate armor has skills in which you can summon some 'assistants', but you have to have a DA. You can summon a mega parrot that attacks your enemy with two hits of 100% ranged nature damage, in total, 200% ranged damage. It does not replace your pet. You can also summon a 'Pirate Ghost.' It is the last skill you receive. You need to have a DA to summon it.

It attacks with 3 hits of 80% magic damage each.
10. In Shadow of the Wind Village, the name of the weapon smith, Jubei, changes when you talk to him.

Answer: True

In Shadow of the Wind Village, the name of the weapon shopkeeper changes to 'Meringue' in the speech bubble. If you notice, the name of the weapon shopkeeper in Osprey Cove is also named 'Meringue.'
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us