FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Four Wrongs Dont Make a Right
Quiz about Four Wrongs Dont Make a Right

Four Wrongs Don't Make a Right Quiz


Miss Windermere is making a trip through Europe, but seems anything but impressed about the old continent. Luckily she speaks enough of the European languages to voice her disappointment in the local tongue. Can you pick the correct negations?

A multiple-choice quiz by akgulvarvara. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Languages
  8. »
  9. European Languages

Author
akgulvarvara
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
363,950
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
433
- -
Question 1 of 10
1. Miss Windermere started her trip in Sweden where she visited the beautiful cities of Malmö, Gothenburg and Stockholm. On her final day, while enjoying a plate of 'smorgasbord', a man sitting next to her asks what places she will always remember about Sweden. Not impressed by anything in the country, what does our lady answer? Hint


Question 2 of 10
2. The second stop on Miss Windermere's big European trip is Germany. In Berlin she walks into a tourist office where an assistant gives her several options for her stay in Germany: discovering the old town of Munich, visiting the fairy tale castle of Neuschwanstein, exploring the different art museums in Berlin... Yet, nothing seems to interest her and she decides to head to the next country. So when the assistant asks where she wants to go in Germany, she answers... Hint


Question 3 of 10
3. The Netherlands was definitely not Miss Windermere's favourite holiday destination. She tried several attractions but she hated riding a bicycle, she did not like food coming out of a wall and the bad weather ruined it for her. Stepping on a plane to France, one of the flight attendants asked here if she was coming back to the Netherlands anytime soon? What was Miss Windermere's answer? Hint


Question 4 of 10
4. In Paris, Miss Windermere was excited to have a look at the beautiful works of art at the Louvre. She unfortunately could not find the Mona Lisa as she lost her way in the big museum. Disappointed she returned to her hotel and started complaining to the girl at the reception. The girl asked her if there wasn't anyone that could help her find the famous painting. What did Miss Windermere respond? Hint


Question 5 of 10
5. Arriving late in the vibrant city of Barcelona in Spain, Miss Windermere got hungry and decided to go out for tapas in a nice restaurant. At the end of the night, after having tried many of the local specialities, the owner of the restaurant asks her what her favourite dish of the evening was. What did Miss Windermere answer? Hint


Question 6 of 10
6. Overcome by the delightful fado music she listens to in Lisbon, Miss Windermere gets a bit lonely and in the mood for love. She visits a psychic to help her romantically and the lady asks her if she has seen anyone attractive in Portugal yet. What did Miss Windermere answer? Hint


Question 7 of 10
7. In the ancient city of Rome, Miss Windermere sat down for a delicious pizza quattro stagioni with lots of different toppings. When the people sitting next to her tried to start a conversation and asked her what her favourite topping was, what did our anti-social socialite answer? Hint


Question 8 of 10
8. Miss Windermere decided it was time for some action in Greece. She rent a boat and tried to row from one idyllic island to another. Unfortunately there appeared to be a hole in the boat, which made the boat sink after a few metres. Soaked in wet clothes, our lady swam to the shore where a greek sailor asked whether she had a good swim. What do you think her answer was? Hint


Question 9 of 10
9. Apparently the city of Istanbul was way too busy for our favourite socialite. When another guest in the hotel bar asked Lady Windermere if she could give a location where he could enjoy a quiet picnic, she answered with what words? Hint


Question 10 of 10
10. A miracle has happened! Miss Windermere actually likes the old streets of St. Petersburg and decides to stay permanently in the cold climate. When one of her British girlfriends calls and asks her when she's coming back, what does she answer? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Miss Windermere started her trip in Sweden where she visited the beautiful cities of Malmö, Gothenburg and Stockholm. On her final day, while enjoying a plate of 'smorgasbord', a man sitting next to her asks what places she will always remember about Sweden. Not impressed by anything in the country, what does our lady answer?

Answer: Ingenting

'Ingenstans' means 'nowhere', 'aldrig' 'never' and 'ingens' 'no one' so the only correct answer here should be 'ingenting' which means 'nothing'. This immediately sets the pace for Miss Windermere's high standards as Sweden is a beautiful country. Hopefully she finds something she likes on the next parts of her trip.
2. The second stop on Miss Windermere's big European trip is Germany. In Berlin she walks into a tourist office where an assistant gives her several options for her stay in Germany: discovering the old town of Munich, visiting the fairy tale castle of Neuschwanstein, exploring the different art museums in Berlin... Yet, nothing seems to interest her and she decides to head to the next country. So when the assistant asks where she wants to go in Germany, she answers...

Answer: Nirgendwo

She does not want to visit anything in Germany, so Miss Windermere is going 'nirgendwo' or 'nowhere'. 'Nichts' here means 'nothing', 'niemals' translates into 'never' and 'niemand' into 'nobody'. So Germany wasn't to her liking either...
3. The Netherlands was definitely not Miss Windermere's favourite holiday destination. She tried several attractions but she hated riding a bicycle, she did not like food coming out of a wall and the bad weather ruined it for her. Stepping on a plane to France, one of the flight attendants asked here if she was coming back to the Netherlands anytime soon? What was Miss Windermere's answer?

Answer: Neen

She answered the question with a simple 'neen' which means as much as 'no'. She could have also answered 'nooit' which means 'never' but 'geen enkele' meaning 'not a single one', 'nergens' as 'nowhere' or 'niemand' as 'nobody' were not appropriate here.
4. In Paris, Miss Windermere was excited to have a look at the beautiful works of art at the Louvre. She unfortunately could not find the Mona Lisa as she lost her way in the big museum. Disappointed she returned to her hotel and started complaining to the girl at the reception. The girl asked her if there wasn't anyone that could help her find the famous painting. What did Miss Windermere respond?

Answer: Personne

Miss Windermere answered 'personne' in her best French as it means 'no one'. 'Jamais' meaning 'never' and 'rien' translating into 'nothing' were no options and 'aucun' needs a noun as in 'aucune personne' 'not a single person' to be suitable here.
5. Arriving late in the vibrant city of Barcelona in Spain, Miss Windermere got hungry and decided to go out for tapas in a nice restaurant. At the end of the night, after having tried many of the local specialities, the owner of the restaurant asks her what her favourite dish of the evening was. What did Miss Windermere answer?

Answer: Ninguna

Miss Windermere did not like any of the tapas served to her and that's why she answerd 'ninguna' to the restaurant owner. 'Nunca', 'tampoco' and 'no' could not be correct answers as they mean 'never', 'neither' and 'no' respectively.
6. Overcome by the delightful fado music she listens to in Lisbon, Miss Windermere gets a bit lonely and in the mood for love. She visits a psychic to help her romantically and the lady asks her if she has seen anyone attractive in Portugal yet. What did Miss Windermere answer?

Answer: Ninguém

Of course our particular lady hasn't seen anyone attractive yet, so she answered 'ninguém' which means 'nobody'. The others could not be used as 'nunca' means 'never', 'em nenhuma parte' 'nowhere' and 'não mais' translates as 'not anymore'.
7. In the ancient city of Rome, Miss Windermere sat down for a delicious pizza quattro stagioni with lots of different toppings. When the people sitting next to her tried to start a conversation and asked her what her favourite topping was, what did our anti-social socialite answer?

Answer: Niente

'No' as in English also means 'no' in Italian. 'Mai' is the italian for 'never' and 'non più' for 'not anymore', so the only correct response was 'niente' which means 'nothing'. I'm starting to believe that our Miss Windermere won't get any satisfaction from her trip to Europe...
8. Miss Windermere decided it was time for some action in Greece. She rent a boat and tried to row from one idyllic island to another. Unfortunately there appeared to be a hole in the boat, which made the boat sink after a few metres. Soaked in wet clothes, our lady swam to the shore where a greek sailor asked whether she had a good swim. What do you think her answer was?

Answer: ókhi

Despite the good weather, Miss Windermere was clearly not amused by the whimsical question of the sailor. She harshly responded 'ókhi', meaning 'no'. 'Poté' translates into 'never', 'poythená' into 'nowhere' and 'kaneís' into 'nobody' and were therefore no possible answers.
9. Apparently the city of Istanbul was way too busy for our favourite socialite. When another guest in the hotel bar asked Lady Windermere if she could give a location where he could enjoy a quiet picnic, she answered with what words?

Answer: hiçbir yerde

It's incredible in how many languages Lady Windermere can reject people! This time she answered 'hiçbir yerde' which means 'nowhere' in Turkish. The other incorrect options were 'hiç kimse' which means 'nobody', 'artik degil' 'not anymore' and 'hiçbir sey' can be translated as 'nothing'.
10. A miracle has happened! Miss Windermere actually likes the old streets of St. Petersburg and decides to stay permanently in the cold climate. When one of her British girlfriends calls and asks her when she's coming back, what does she answer?

Answer: Nikogda

At last Lady Windermere finds a place in Europe she likes and decides to stay here forever, so she says to her friend that she is never coming back, which in Russian is 'nikogda'. 'Njet' of course means 'no', 'nikto' means 'nobody' and 'nikuda' means 'nowhere'.
Source: Author akgulvarvara

This quiz was reviewed by FunTrivia editor stedman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us