FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Trivia Questions and Answers

47 Child's Play Trivia Questions & Answers

Child's Play
This category is for trivia questions and answers related to Child's Play, as asked by users of FunTrivia.com.

There are 47 questions on this topic. Last updated Apr 21 2024.
Related Questions & Answers:   Austin Powers    Alien    Beauty And The Beast   
Search in topic:
1 Who does the voice of Glen/Glenda?
Answer: Billy Boyd

Glen/Glenda is anatomically incorrect so his mom thinks he/she is a girl and his dad thinks he/she is a boy. He is actually both.
Note: His male side is kind-hearted and his female side is homicidally insane.
Question Reference: Quiz: Seed of Chucky.
trivia question Quick Question
What is the first name of the girl Andy likes?




2 In what year did Charles Lee Ray die?
Answer: 1988

3 How did Maggie die?
Answer: Fell from a window

Chucky pushed her out of the window.
Question Reference: Quiz: Child's Play.
4 Who played Kyle?
Answer: Christine Elise

Christine Elise played Kyle :) She's my favorite actress!
Question Reference: Quiz: Child's Play 2.
5 Whose soul does Chucky try to steal?
Answer: Tyler

He realizes if he tells Tyler that he can steal his soul instead of Andy's.
Question Reference: Quiz: Child's Play 3.
6 Who does Tiffany want to transfer her soul into?
Answer: Jennifer Tilly

Tiffany is a big fan of Jennifer Tilly and because of that, Tiffany wants to put her soul into Jennifer. In the end, Tiffany gets her wish by using the Heart of Damballa. The Heart of Damballa is an ancient amulet that transfers souls into human bodies.
Question Reference: Quiz: Seed of Chucky.
7 How did Tiffany die?
Answer: Electrocuted

She was electrocuted in her bath!
8 What is Chucky's real name?
Answer: Charles Lee Ray

The Lake Shore Strangler!
Question Reference: Quiz: Child's Play.
9 What is Chucky's favorite game?
Answer: Hide the soul

Question Reference: Quiz: Child's Play 2.
10 Where do Chucky and Tiffany need to go?
Answer: New Jersey

11 How old was Andy?
Answer: 6

Question Reference: Quiz: Child's Play.
12 How old is Kyle?
Answer: 17

Once, Kyle said : 'I'm going to be on my own next year'.
Question Reference: Quiz: Child's Play 2.
13 Who is the first person Chucky kills?
Answer: Mr. Sullivan

Question Reference: Quiz: Child's Play 3.
14 How does Pete Peters die?
Answer: Sulfuric acid

Glen/Glenda tries to save him from Chucky and Pete accidently hits a shelf. The bottle of acid falls off and hits him, causing half of Pete's face to melt away.
Question Reference: Quiz: Seed of Chucky.
15 How many people were killed in this massacre, not including Chucky and Tiffany?
Answer: 11

Bailey, Damien, David, Warren, 2 old people, a policeman, and 2 people in the honeymoon suite, and the grave digger at the end of the movie. Oh yeah... and the detective too!
16 Who was the first victim?
Answer: Maggie

The one who feel out of the window was the first victim! (The babysitter)
Question Reference: Quiz: Child's Play.
17 What is Chucky's real name?
Answer: Charles Lee Ray

Andy told Chucky's real name to his doctor.
Question Reference: Quiz: Child's Play 2.
18 What school is Andy attending?
Answer: Kent Military School

Question Reference: Quiz: Child's Play 3.
19 Who was the ruthless ventriloquist who used Glen/Glenda before he escaped from him?
Answer: Psychs

Psychs was always mean to him and scared him. Psychs used Glen/Glenda to make people think he was a great ventriloquist.
Question Reference: Quiz: Seed of Chucky.
20 What is the name of Tiffany's spider?
Answer: Charlotte

21 What is the name of the factory?
Answer: Play Pals

At the end of the movie, Chucky 'died' in this factory.
Question Reference: Quiz: Child's Play 2.
22 What is Shelton's first name?
Answer: Brett

Question Reference: Quiz: Child's Play 3.
23 How did Damien die?
Answer: Suffocated

24 What is Andy's family name?
Answer: Barclay

Question Reference: Quiz: Child's Play.
25 Who is the second person to be killed?
Answer: Mathson

Chucky strangled Mathson in his car.
Question Reference: Quiz: Child's Play 2.