Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 31 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between October 28th and November 11th 1961.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,081
Updated
May 18 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
63
Last 3 plays
: Guest 172 (
1/15
), MalStone (
15/15
), calmdecember (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Runaround Sue"
Bobby Rydell
2
.
"Tower Of Strength"
Jimmie Rodgers
3
.
"Goodbye Cruel World"
The Duals
4
.
"English Country Garden"
Gene McDaniels
5
.
"A Wonder Like You"
Dion
6
.
"Take Five"
Rick Nelson
7
.
"Let's Get Together"
Gaynor Bunning
8
.
"Language Of Love"
Chubby Checker
9
.
"God, Country and My Baby"
Bobby Edwards
10
.
"Stick Shift"
Hayley Mills
11
.
"Big Things Are Happening"
Tony Brady
12
.
"You're The Reason"
The Dave Brubeck Quartet
13
.
"Kissin' Time"
John D. Loudermilk
14
.
"The Fly"
James Darren
15
.
"Is It All Over Now?"
Johnny Burnette
Select each answer
1. "Runaround Sue"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
2. "Tower Of Strength"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
3. "Goodbye Cruel World"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
4. "English Country Garden"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
5. "A Wonder Like You"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
6. "Take Five"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
7. "Let's Get Together"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
8. "Language Of Love"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
9. "God, Country and My Baby"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
10. "Stick Shift"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
11. "Big Things Are Happening"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
12. "You're The Reason"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
13. "Kissin' Time"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
14. "The Fly"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
15. "Is It All Over Now?"
---
Bobby Rydell
Jimmie Rodgers
The Duals
Gene McDaniels
Dion
Rick Nelson
Gaynor Bunning
Chubby Checker
Bobby Edwards
Hayley Mills
Tony Brady
The Dave Brubeck Quartet
John D. Loudermilk
James Darren
Johnny Burnette
Most Recent Scores
Jul 06 2026 : Guest 172: 1/15
Jul 02 2026 : MalStone:
15/15
Jun 24 2026 : calmdecember:
15/15
Jun 23 2026 : sadwings:
15/15
Jun 20 2026 : DizWiz:
15/15
Jun 19 2026 : DeepHistory:
15/15
Jun 19 2026 : piet:
15/15
Jun 18 2026 : masfon:
15/15
Jun 17 2026 : stephedm:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Runaround Sue"
Answer:
Dion
"Runaround Sue" from Dion debuted in the Australian Singles Chart on October 28th 1961.
The highest Australian chart peak was three.
The song peaked at number one in:
Canada.
New Zealand.
United States.
Album: "Runaround Sue" (1961).
2. "Tower Of Strength"
Answer:
Gene McDaniels
"Tower Of Strength" from Gene McDaniels debuted in the Australian Singles Chart on October 28th 1961.
The highest Australian chart peak was three.
Album: "Tower Of Strength" (1961).
3. "Goodbye Cruel World"
Answer:
James Darren
"Goodbye Cruel World" from James Darren debuted in the Australian Singles Chart on October 28th 1961.
The highest Australian chart peak was one (Two weeks).
The song peaked at number one in:
Australia.
Canada.
Album: "Sings For All Sizes" (1962).
4. "English Country Garden"
Answer:
Jimmie Rodgers
"English Country Garden" from Jimmie Rodgers debuted in the Australian Singles Chart on October 28th 1961.
The highest Australian chart peak was 20.
Highest worldwide peak was five (United Kingdom).
5. "A Wonder Like You"
Answer:
Rick Nelson
"A Wonder Like You" from Rick Nelson debuted in the Australian Singles Chart on October 28th 1961.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was 11 (United States).
6. "Take Five"
Answer:
The Dave Brubeck Quartet
"Take Five" from The Dave Brubeck Quartet debuted in the Australian Singles Chart on October 28th 1961.
The highest Australian chart peak was seven.
Highest worldwide peak was six (United Kingdom).
Album: "Time Out" (1959).
7. "Let's Get Together"
Answer:
Hayley Mills
"Let's Get Together" from Hayley Mills debuted in the Australian Singles Chart on November 4th 1961.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was one (Mexico).
Album: "Let's Get Together with Hayley Mills" (1962).
8. "Language Of Love"
Answer:
John D. Loudermilk
"Language Of Love" from John D. Loudermilk debuted in the Australian Singles Chart on November 4th 1961.
The highest Australian chart peak was 21.
Album: "Language Of Love" (1961).
9. "God, Country and My Baby"
Answer:
Johnny Burnette
"God, Country and My Baby" from Johnny Burnette debuted in the Australian Singles Chart on November 4th 1961.
The highest Australian chart peak was 15.
Album: "Johnny Burnette's Hits and Other Favorites" (1962).
10. "Stick Shift"
Answer:
The Duals
"Stick Shift" from The Duals debuted in the Australian Singles Chart on November 4th 1961.
The highest Australian chart peak was 28.
Highest worldwide peak was 25 (United States).
11. "Big Things Are Happening"
Answer:
Tony Brady
"Big Things Are Happening" from Tony Brady debuted in the Australian Singles Chart on November 4th 1961.
The highest Australian chart peak was 43.
12. "You're The Reason"
Answer:
Bobby Edwards
"You're The Reason" from Bobby Edwards debuted in the Australian Singles Chart on November 11th 1961.
The highest Australian chart peak was 12.
Highest worldwide peak was 11 (United States).
13. "Kissin' Time"
Answer:
Bobby Rydell
"Kissin' Time" from Bobby Rydell debuted in the Australian Singles Chart on November 11th 1961.
The highest Australian chart peak was seven.
Highest worldwide peak was five (Canada).
Album: "We Got Love" (1959).
14. "The Fly"
Answer:
Chubby Checker
"The Fly" from Chubby Checker debuted in the Australian Singles Chart on November 11th 1961.
The highest Australian chart peak was 35.
Highest worldwide peak was five (Canada).
Album: "For 'Teen Twisters Only" (1961).
15. "Is It All Over Now?"
Answer:
Gaynor Bunning
"Is It All Over Now?" from Gaynor Bunning debuted in the Australian Singles Chart on November 11th 1961.
The highest Australian chart peak was 27.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1960s Australian Top 50 Songs 2
:
Volumes 26-50
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 26
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Average
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 28
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 29
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 30
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 31
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 32
Average
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 33
Average
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 34
Average
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 35
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 37
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
English
Languages
1960s Music
Australians: Famous & Historical
1960s Country Music
Dion
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
7/7/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us