Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 37 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between March 17th and 31st 1962.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,206
Updated
May 27 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
64
Last 3 plays
: MalStone (
15/15
), sadwings (
15/15
), piet (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Ecstasy"
Kenny Ball and His Jazzmen
2
.
"I've Got Bonnie"
Lucky Starr
3
.
"Please Don't Ask About Barbara"
Ben E. King
4
.
"Good Luck Charm"
B. Bumble and The Stingers
5
.
"Wimoweh"
Patsy Cline
6
.
"Dream Baby (How Long Must I Dream)"
Bobby Rydell
7
.
"Let Me In"
Bobby Vee
8
.
"Nut Rocker"
The Shadows
9
.
"Slow Twistin'"
Karl Denver
10
.
"I've Been Everywhere"
The Sensations
11
.
"She's Got You"
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
12
.
"Young World"
Roy Orbison
13
.
"Smokey Places"
The Corsairs
14
.
"March Of The Siamese Children"
Ricky Nelson
15
.
"Wonderful Land"
Elvis Presley
Select each answer
1. "Ecstasy"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
2. "I've Got Bonnie"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
3. "Please Don't Ask About Barbara"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
4. "Good Luck Charm"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
5. "Wimoweh"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
6. "Dream Baby (How Long Must I Dream)"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
7. "Let Me In"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
8. "Nut Rocker"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
9. "Slow Twistin'"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
10. "I've Been Everywhere"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
11. "She's Got You"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
12. "Young World"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
13. "Smokey Places"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
14. "March Of The Siamese Children"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
15. "Wonderful Land"
---
Kenny Ball and His Jazzmen
Lucky Starr
Ben E. King
B. Bumble and The Stingers
Patsy Cline
Bobby Rydell
Bobby Vee
The Shadows
Karl Denver
The Sensations
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
Roy Orbison
The Corsairs
Ricky Nelson
Elvis Presley
Most Recent Scores
Jul 08 2026 : MalStone:
15/15
Jul 03 2026 : sadwings:
15/15
Jun 28 2026 : piet:
15/15
Jun 19 2026 : clevercatz:
15/15
Jun 18 2026 : BarbaraMcI:
15/15
Jun 18 2026 : masfon: 13/15
Jun 17 2026 : stephedm:
15/15
Jun 14 2026 : DizWiz:
15/15
Jun 04 2026 : Guest 98:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Ecstasy"
Answer:
Ben E. King
"Ecstasy" from Ben E. King debuted in the Australian Singles Chart on March 17th 1962.
The highest Australian chart peak was 30.
2. "I've Got Bonnie"
Answer:
Bobby Rydell
"I've Got Bonnie" from Bobby Rydell debuted in the Australian Singles Chart on March 17th 1962.
The highest Australian chart peak was 32.
Highest worldwide peak was five (Canada).
3. "Please Don't Ask About Barbara"
Answer:
Bobby Vee
"Please Don't Ask About Barbara" from Bobby Vee debuted in the Australian Singles Chart on March 17th 1962.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was two (Canada).
Album: "A Bobby Vee Recording Session" (1962).
4. "Good Luck Charm"
Answer:
Elvis Presley
"Good Luck Charm" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on March 17th 1962.
The highest Australian chart peak was one (Six weeks).
The song peaked at number one in:
Australia.
Canada.
Ireland.
The Netherlands.
Norway.
United Kingdom.
United States.
5. "Wimoweh"
Answer:
Karl Denver
"Wimoweh" from Karl Denver debuted in the Australian Singles Chart on March 17th 1962.
The highest Australian chart peak was eight.
Highest worldwide peak was four (United Kingdom).
Album: "Wimoweh" (1961).
6. "Dream Baby (How Long Must I Dream)"
Answer:
Roy Orbison
"Dream Baby (How Long Must I Dream)" from Roy Orbison debuted in the Australian Singles Chart on May 17th 1962.
The highest Australian chart peak was two.
Album: "Roy Orbison's Greatest Hits" (1962).
7. "Let Me In"
Answer:
The Sensations
"Let Me In" from The Sensations debuted in the Australian Singles Chart on March 17th 1962.
The highest Australian chart peak was 22.
Highest worldwide peak was four (United States).
Album: "Let Me In" (1962).
8. "Nut Rocker"
Answer:
B. Bumble and The Stingers
"Nut Rocker" from B. Bumble and The Stingers debuted in the Australian Singles Chart on March 24th 1962.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was one (United Kingdom).
9. "Slow Twistin'"
Answer:
Chubby Checker and Dee Dee Sharp
"Slow Twistin'" from Chubby Checker and Dee Dee Sharp debuted in the Australian Singles Chart on March 24th 1962.
The highest Australian chart peak was nine.
Highest worldwide peak was three (United States).
Album: Chubby Checker - "For 'Teen Twisters Only" (1961).
10. "I've Been Everywhere"
Answer:
Lucky Starr
"I've Been Everywhere" from Lucky Starr debuted in the Australian Singles Chart on March 24th 1962.
The highest Australian chart peak was one (Two weeks).
Album: "Lucky's Been Everywhere" (1962).
11. "She's Got You"
Answer:
Patsy Cline
"She's Got You" from Patsy Cline debuted in the Australian Singles Chart on March 24th 1962.
The highest Australian chart peak was 28.
Highest worldwide peak was 14 (United States).
Album: "Sentimentally Yours" (1962).
12. "Young World"
Answer:
Ricky Nelson
"Young World" from Ricky Nelson debuted in the Australian Singles Chart on March 24th 1962.
The highest Australian chart peak was 11.
Highest worldwide peak was five (United States).
13. "Smokey Places"
Answer:
The Corsairs
"Smokey Places" from The Corsairs debuted in the Australian Singles Chart on March 24th 1962.
The highest Australian chart peak was 48.
Highest worldwide peak was 12 (United States).
14. "March Of The Siamese Children"
Answer:
Kenny Ball and His Jazzmen
"March Of The Siamese Children" from Kenny Ball and His Jazzmen debuted in the Australian Singles Chart on March 31st 1962.
The highest Australian chart peak was 13.
Highest worldwide peak was four (United Kingdom).
15. "Wonderful Land"
Answer:
The Shadows
"Wonderful Land" from The Shadows debuted in the Australian Singles Chart on March 31st 1962.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Ireland.
Israel.
New Zealand.
South Africa.
United Kingdom.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1960s Australian Top 50 Songs 2
:
Volumes 26-50
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 26
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Average
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 28
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 29
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 30
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 31
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 32
Average
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 33
Average
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 34
Average
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 35
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 37
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
1960s Music
African Geography
Elvis Presley
Australians: Famous & Historical
Netherlands
Roy Orbison
1960s Country Music
Ricky Nelson
The Shadows
Patsy Cline
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
7/12/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us