Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 36 Quiz
Match the missing word to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between May 24th and June 14th 1982.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1980s ARIA Top 50 Songs Chronology
»
1980 - 1983
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
415,585
Updated
Mar 07 24
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
151
Last 3 plays
: pollucci19 (
15/15
), turtle52 (
15/15
), Stoaty (
6/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Imagine"
Mi-Sex
2
.
"Stand or Fall"
Duran Duran
3
.
"Only The Lonely"
The Motels
4
.
"Do You Believe In Love"
Randy Crawford
5
.
"More Than This"
Huey Lewis & The News
6
.
"Six Months In A Leaky Boat"
Roxy Music
7
.
"Don't You Want Me"
ABC
8
.
"Poison Arrow"
A Flock Of Seagulls
9
.
"Island Of Lost Souls"
The Human League
10
.
"Hungry Like The Wolf"
The Fixx
11
.
"Promised You A Miracle"
Iron Maiden
12
.
"Sure Fire Thing"
Simple Minds
13
.
"I Ran (So Far Away)"
Runners
14
.
"Run To The Hills"
Split Enz
15
.
"Castaway"
Blondie
Select each answer
1. "Imagine"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
2. "Stand or Fall"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
3. "Only The Lonely"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
4. "Do You Believe In Love"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
5. "More Than This"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
6. "Six Months In A Leaky Boat"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
7. "Don't You Want Me"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
8. "Poison Arrow"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
9. "Island Of Lost Souls"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
10. "Hungry Like The Wolf"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
11. "Promised You A Miracle"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
12. "Sure Fire Thing"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
13. "I Ran (So Far Away)"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
14. "Run To The Hills"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
15. "Castaway"
---
Mi-Sex
Duran Duran
The Motels
Randy Crawford
Huey Lewis & The News
Roxy Music
ABC
A Flock Of Seagulls
The Human League
The Fixx
Iron Maiden
Simple Minds
Runners
Split Enz
Blondie
Most Recent Scores
Sep 07 2025 : pollucci19:
15/15
Sep 06 2025 : turtle52:
15/15
Sep 06 2025 : Stoaty: 6/15
Sep 06 2025 : ramses22: 6/15
Sep 06 2025 : pagea:
14/15
Sep 06 2025 : wjames:
15/15
Sep 06 2025 : Zippy826:
15/15
Sep 06 2025 : LadyNym:
15/15
Sep 06 2025 : Southendboy: 10/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Imagine"
Answer:
Randy Crawford
"Imagine" from Randy Crawford debuted in the Australian Singles Chart on May 24th 1982.
The highest chart peak was 36.
Cover version of: John Lennon - "Imagine" (1971).
2. "Stand or Fall"
Answer:
The Fixx
"Stand or Fall" from The Fixx debuted in the Australian Singles Chart on May 24th 1982.
The highest chart peak was 33.
Album: "Shuttered Room" (1982).
3. "Only The Lonely"
Answer:
The Motels
"Only The Lonely" from The Motels debuted in the Australian Singles Chart on May 24th 1982.
The highest chart peak was 28.
Highest worldwide peak was nine (United States).
Album: "All Four One" (1982).
4. "Do You Believe In Love"
Answer:
Huey Lewis & The News
"Do You Believe In Love" from Huey Lewis & The News debuted in the Australian Singles Chart on May 31st 1982.
The highest chart peak was 18.
Highest worldwide peak was two (Iceland).
Album: "Picture This" (1982).
5. "More Than This"
Answer:
Roxy Music
"More Than This" from Roxy Music debuted in the Australian Singles Chart on May 31st 1982.
The highest chart peak was six.
Highest worldwide peak was two (Norway).
Album: "Avalon" (1982).
6. "Six Months In A Leaky Boat"
Answer:
Split Enz
"Six Months In A Leaky Boat" from Split Enz debuted in the Australian Singles Chart on May 31st 1982.
The highest chart peak was two.
Album: "Time and Tide" (1982).
7. "Don't You Want Me"
Answer:
The Human League
"Don't You Want Me" from The Human League debuted in the Australian Singles Chart on May 31st 1982.
The highest chart peak was four.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Canada.
Ireland.
Israel.
New Zealand.
Norway.
Scotland.
United Kingdom (Ended 1981 as the highest selling single of the year).
United States.
Album: "Dare" (1981).
8. "Poison Arrow"
Answer:
ABC
"Poison Arrow" from ABC debuted in the Australian Singles Chart on June 7th 1982.
The highest chart peak was four.
Album: "The Lexicon Of Love" (1982).
9. "Island Of Lost Souls"
Answer:
Blondie
"Island Of Lost Souls" from Blondie debuted in the Australian Singles Chart on June 7th 1982.
The highest chart peak was 13.
Highest worldwide peak was eight (Belgium).
Album: "The Hunter" (1982).
10. "Hungry Like The Wolf"
Answer:
Duran Duran
"Hungry Like The Wolf" from Duran Duran debuted in the Australian Singles Chart on June 7th 1982.
The highest chart peak was five.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Grammy wins:
Best Short Form Music Video - 1984.
Album: "Rio" (1982).
11. "Promised You A Miracle"
Answer:
Simple Minds
"Promised You A Miracle" from Simple Minds debuted in the Australian Singles Chart on June 7th 1982.
The highest chart peak was ten.
Highest worldwide peak was eight (Ireland).
Album: "New Gold Dream (81-82-83-84)" (1982).
12. "Sure Fire Thing"
Answer:
Runners
"Sure Fire Thing" from Runners debuted in the Australian Singles Chart on June 7th 1982.
The highest chart peak was 43.
Album: "Hitting The Wall" (1983).
13. "I Ran (So Far Away)"
Answer:
A Flock Of Seagulls
"I Ran (So Far Away)" from A Flock Of Seagulls debuted in the Australian Singles Chart on June 14th 1982.
The highest chart peak was one.
Album: "A Flock Of Seagulls" (1982).
14. "Run To The Hills"
Answer:
Iron Maiden
"Run To The Hills" from Iron Maiden debuted in the Australian Singles Chart on June 14th 1982.
The highest chart peak was 27.
Highest worldwide peak was seven (United Kingdom).
Album: "The Number Of The Beast" (1982).
15. "Castaway"
Answer:
Mi-Sex
"Castaway" from Mi-Sex debuted in the Australian Singles Chart on June 14th 1982.
The highest chart peak was 23.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1980s Australian Top 50 Songs 2
:
Volume 26-50
1.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 26
Average
2.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Easier
3.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 28
Easier
4.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 29
Easier
5.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 30
Average
6.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 31
Average
7.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 32
Average
8.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 33
Average
9.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 34
Easier
10.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 35
Easier
11.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Easier
12.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 37
Average
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Vocabulary
1980s Music
Australians: Famous & Historical
Iron Maiden
Islands
Music Video
Duran Duran
John Lennon
Poisons
1980s Country Music
Blondie
Avalon
Huey Lewis & The News
Split Enz
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1980s ARIA Top 50 Songs Chronology
Quizzes
More
1980 - 1983
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/3/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us