Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 138
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 138

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 138 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between July 15th and August 19th 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,660
Updated
Nov 10 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
51
Last 3 plays: Morganw2019 (15/15), MalStone (15/15), piet (15/15).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Mob Ties"  
Drake
2. "Talk Up"  
George Ezra
3. "Can't Take A Joke"  
Drake
4. "Boo'd Up"  
6ix9ine
5. "God Is A Woman"  
Bebe Rexha
6. "Summertime Magic"  
Zedd
7. "Eastside"  
Ella Mai
8. "Clark Griswold"  
The Rubens
9. "Never Ever"  
Hilltop Hoods
10. "I'm A Mess"  
Benny Blanco
11. "No Brainer"  
Travis Scott
12. "Fefe"  
Ariana Grande
13. "Happy Now"  
DJ Khaled
14. "Shotgun"  
Childish Gambino
15. "Sicko Mode"  
Drake






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Mob Ties"

Answer: Drake

"Mob Ties" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number 28 on July 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 11 (Canada).

Album: "Scorpion" (2018).
2. "Talk Up"

Answer: Drake

"Talk Up" from Drake feat. Jay-Z debuted in the ARIA Top 50 at number 33 on July 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 17 (Canada).

Album: Drake - "Scorpion" (2018).
3. "Can't Take A Joke"

Answer: Drake

"Can't Take A Joke" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number 36 on July 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 16 (Canada).

Album: "Scorpion" (2018).
4. "Boo'd Up"

Answer: Ella Mai

"Boo'd Up" from Ella Mai debuted in the ARIA Top 50 at number 46 on July 22nd 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was five (United States).

Grammy wins and nominations:

(Won):
*Best R&B Song - 2019.

(Nominated):
*Song Of The Year - 2019.

Album: "Ready EP" (2017).
5. "God Is A Woman"

Answer: Ariana Grande

"God Is A Woman" from Ariana Grande debuted in the ARIA Top 50 at number five on July 29th 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 14th 2018).

The highest ARIA chart peak was five.

Grammy nomination:

Best Pop Solo Performance - 2019.

"God Is A Woman" peaked at number one in:

Iceland.
Israel.

Album: "Sweetener" (2018).
6. "Summertime Magic"

Answer: Childish Gambino

"Summertime Magic" from Childish Gambino debuted in the ARIA Top 50 at number 31 on July 29th 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 12th 2018).

The highest ARIA chart peak was 31.

Highest worldwide peak was seven (Belgium).

Album: "Summer Pack EP" (2018).
7. "Eastside"

Answer: Benny Blanco

"Eastside" from Benny Blanco, Halsey & Khalid debuted in the ARIA Top 50 at number 32 on July 29th 2018 and up to 2022 spent 75 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 19th 2020).

The highest ARIA chart peak was two.

"Eastside" peaked at number one in:

Ireland.
Lebanon.
New Zealand.
Singapore.
United Kingdom.

Album: Benny Blanco - "Friends Keep Secrets" (2018).
8. "Clark Griswold"

Answer: Hilltop Hoods

"Clark Griswold" from Hilltop Hoods feat. Adrian Eagle debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on July 29th 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 19th 2018).

The highest ARIA chart peak was 48.

ARIA Award wins:

Best Urban Release - 2018.

Album: "The Great Expanse" (2019).
9. "Never Ever"

Answer: The Rubens

"Never Ever" from The Rubens feat. Sarah debuted in the ARIA Top 50 at number 32 on August 5th 2018 and spent 13 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 28th 2018).

The highest ARIA chart peak was 21.

Album: The Rubens - "Lo La Ru" (2018).
10. "I'm A Mess"

Answer: Bebe Rexha

"I'm A Mess" from Bebe Rexha debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on August 5th 2018 and spent six weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 9th 2018).

The highest ARIA chart peak was 41.

Highest worldwide peak was ten (Singapore).

Album: "Expectations" (2018).
11. "No Brainer"

Answer: DJ Khaled

"No Brainer" from DJ Khaled feat. Justin Bieber, Chance The Rapper & Quavo debuted in the ARIA Top 50 at number six on August 12th 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 28th 2018).

The highest ARIA chart peak was six.

Highest worldwide peak was one (Denmark).

Album: DJ Khaled - "Father Of Asahd" (2019).
12. "Fefe"

Answer: 6ix9ine

"Fefe" from 6ix9ine feat. Nicki Minaj & Murda Beatz debuted in the ARIA Top 50 at number eight on August 12th 2018 and spent 11 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 21st 2018).

The highest ARIA chart peak was eight.

"Fefe" peaked at number one in:

Belgium.
Slovakia.

Album 6ix9ine - "Dummy Boy" (2018).
13. "Happy Now"

Answer: Zedd

"Happy Now" from Zedd & Elley Duhe debuted in the ARIA Top 50 at number 31 on August 12th 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 28th 2018).

The highest ARIA chart peak was 27.

Highest worldwide peak was eight (Malaysia, Norway & Singapore).
14. "Shotgun"

Answer: George Ezra

"Shotgun" from George Ezra debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on August 12th 2018 and spent 40 weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 12th 2019).

The highest ARIA chart peak was one (Five weeks).

BRIT Award nomination:

British Single Of The Year - 2019.

"Shotgun" peaked at number one in:

Australia.
Belgium.
Ireland (Ended 2018 as the highest selling single of the year).
New Zealand.
Scotland.
United Kingdom.

Album: "Staying At Tamara's" (2018).
15. "Sicko Mode"

Answer: Travis Scott

"Sicko Mode" from Travis Scott feat. Drake debuted in the ARIA Top 50 at number seven on August 19th 2018 and up to 2022 spent 40 weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 17th 2020).

The highest ARIA chart peak was six.

Highest worldwide peak was one (United States).

Grammy nominations:

*Best Rap Performance - 2019.
*Best Rap Song - 2019.

Album: Travis Scott - "Astroworld" (2018).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : Morganw2019: 15/15
Jan 26 2023 : MalStone: 15/15
Jan 25 2023 : piet: 15/15
Jan 23 2023 : sadwings: 15/15
Jan 05 2023 : BarbaraMcI: 15/15
Jan 04 2023 : Kabdanis: 15/15
Dec 18 2022 : snhha: 15/15
Dec 10 2022 : comark2000: 15/15

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us