Quiz about Blood Sugar Sex Magic
Quiz about Blood Sugar Sex Magic

Blood Sugar Sex Magic Trivia Quiz


Another one of my favorite CDs. Hope you enjoy the quiz.

A multiple-choice quiz by diamondjim68. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Red Hot Chili Peppers

Author
diamondjim68
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
311,802
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
344
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), Guest 198 (10/10), Guest 180 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Complete this lyric: "Twisting and turning, your feelings are burning, you're____". Hint

Under The Bridge
Blood Sugar Sex Magic
The Righteous And The Wicked
Breaking The Girl

2. Which song are these lyrics from:
"I realize I don't want to be a miser
Confide with sly you'll be the wiser
Young blood is the loving upriser
How come everybody want to keep it like the kaiser"?

Answer: (Three Words)
3. What were the opening lyrics to "Suck My Kiss"? Hint

Hit me you can't hurt me, suck my kiss
Oh baby, please be there, suck my kiss cut me my share
Should've been could've been would've been dead
Is she talking dirty, give to me sweet sacred bliss

4. Which singer is mentioned in "The Righteous And The Wicked"? Hint

Stevie Wonder
Otis Redding
James Brown
Marvin Gaye

5. "Sometimes I feel like I don't have a partner
Sometimes I feel like my only friend is the city I live in
The city of angels"
is the opening theme of what song?

Answer: (Three Words)
6. Which song has these lyrics:
"Every man has certain needs
Talking about their dirty deeds"?
Hint

Apache Rose Peacock
I Could Have Lied
Mellowship In Slinky B Major
Funky Monks

7. Which of these is the correct lyric to "Naked in the Rain"? Hint

California, what's your secret
Doctor Doolittle, what's your secret
Mother Theresa, what's your secret
Mother nature, what's your poison

8. What starts off this lyric: "______________, you'll never know, funky mother"? Hint

The Power Of Equality
If You Have To Ask
The Righteous And The Wicked
My Lovely Man

9. Which song starts off with these lyrics:
"Driving around I've got my baby and my top down Mary-go-round
I ride you for my love, throwing me down in the backseat underground
I'm on the mound I make it for my love"?
Hint

The Power Of equality
Apache Rose Peacock
The Greeting Song
My Lovely Man

10. What does this lyric start with:
"_________that is me
Sometimes I find I need to scream
He's a freak of nature but we love him so
He's a freak of nature but we let him go"?
Hint

They're Red Hot
Sir Psycho Sexy
Spanish Castle Magic
Little Miss Lover


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Complete this lyric: "Twisting and turning, your feelings are burning, you're____".

Answer: Breaking The Girl

Singer Anthony Kiedis and his girlfriend, Carmen Hawk, broke up before the release of "Blood Sugar Sex Magic" in September, 1991. "Breaking The Girl" was the fourth video released from the band.
2. Which song are these lyrics from: "I realize I don't want to be a miser Confide with sly you'll be the wiser Young blood is the loving upriser How come everybody want to keep it like the kaiser"?

Answer: Give It Away

"Give It Away" was the first video the band released. They shot it out in the desert.
3. What were the opening lyrics to "Suck My Kiss"?

Answer: Should've been could've been would've been dead

"Suck My Kiss" was the third single released from the CD. It was released only in Australia.
4. Which singer is mentioned in "The Righteous And The Wicked"?

Answer: Marvin Gaye

The lyric was "Marvin Gaye, my love, where did we go wrong".
5. "Sometimes I feel like I don't have a partner Sometimes I feel like my only friend is the city I live in The city of angels" is the opening theme of what song?

Answer: Under The Bridge

"Under The Bridge" was the breakthrough hit for the band that put the CD on the charts. The video was released in spring 1992 nd was nominated as best Video of the Year at the 1992 Video Music awards on MTV.
6. Which song has these lyrics: "Every man has certain needs Talking about their dirty deeds"?

Answer: Funky Monks

"Funky Monks" was released as a documentary in 1992 about this hugely successful CD.
7. Which of these is the correct lyric to "Naked in the Rain"?

Answer: Doctor Doolittle, what's your secret

Other memorable lyrics were "Standing on the corner of civilization, there's a time there's a place for me" or "Never met an animal that I didn't like".
8. What starts off this lyric: "______________, you'll never know, funky mother"?

Answer: If You Have To Ask

'If You Have To Ask' was the fifth and final single from the CD.
9. Which song starts off with these lyrics: "Driving around I've got my baby and my top down Mary-go-round I ride you for my love, throwing me down in the backseat underground I'm on the mound I make it for my love"?

Answer: The Greeting Song

Other well-known lyrics for the song were "I love you, swim to me, good feelings come to me".
10. What does this lyric start with: "_________that is me Sometimes I find I need to scream He's a freak of nature but we love him so He's a freak of nature but we let him go"?

Answer: Sir Psycho Sexy

"Sir Psycho Sexy" was written by Kiedis, describing himself as an overzealous ladies man who did whatever he pleased with women.
Source: Author diamondjim68

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 14 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 10 2023 : Guest 198: 10/10
Dec 15 2022 : Guest 180: 6/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us