FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about University of Miami Numbers
Quiz about University of Miami Numbers

University of Miami Numbers Trivia Quiz


This quiz will give you a former UM player and you have to choose what number he wore at the U!

A multiple-choice quiz by JRemy22. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Miami Hurricanes

Author
JRemy22
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
272,960
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
464
- -
Question 1 of 10
1. What number did Warren Sapp wear while playing defensive tackle for UM? Hint


Question 2 of 10
2. What number did Michael Irvin wear while playing wide receiver at Miami? Hint


Question 3 of 10
3. What number did Edgerrin James wear while playing running back? Hint


Question 4 of 10
4. What number did running back Alonzo Highsmith wear while playing for UM? Hint


Question 5 of 10
5. George Mira was a quarterback. Which number did he wear? Hint


Question 6 of 10
6. Linebacker Jessie Armstead wore which number? Hint


Question 7 of 10
7. While at Miami, what number did linebacker Michael Barrow wear? Hint


Question 8 of 10
8. At UM, what number was wide receiver Kevin Williams wear? Hint


Question 9 of 10
9. What number did Dwayne Johnson wear while playing defensive end for Miami? Hint


Question 10 of 10
10. What number did wide receiver Horace Copeland wear at UM? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What number did Warren Sapp wear while playing defensive tackle for UM?

Answer: 76

Sapp finished his rookie season with 27 tackles and one interception.
2. What number did Michael Irvin wear while playing wide receiver at Miami?

Answer: 47

Irvin set school records for career receptions (143), receiving yards (2,423) and touchdown receptions (26).
3. What number did Edgerrin James wear while playing running back?

Answer: 5

He was the first running back in the university's history to post two consecutive seasons with 1000-plus rushing yards, and he ranked first in school history with the most 100-plus rushing games (14). All single season records held by James have since been broken by former Miami and NFL RB Willis McGahee in 2002.
4. What number did running back Alonzo Highsmith wear while playing for UM?

Answer: 30

Following his football career, Highsmith became a professional boxer. Over a four-year career, Highsmith amassed a 27-1-1 record in the heavyweight division, with 17 of those victories coming by way of knockout.
5. George Mira was a quarterback. Which number did he wear?

Answer: 10

George threw for 348 yards during a snow storm against Nebraska in Yankee Stadium's 1962 Gotham Bowl.
6. Linebacker Jessie Armstead wore which number?

Answer: 1

Jessie was not drafted until the 8th round of the 1993 NFL Draft.
7. While at Miami, what number did linebacker Michael Barrow wear?

Answer: 56

Barrow was the season's Defensive MVP for the 92 season. Michael later became the linebacker's coach for the U.
8. At UM, what number was wide receiver Kevin Williams wear?

Answer: 5

Kevin went on to the NFL and had an excellent career primarily as a return man.
9. What number did Dwayne Johnson wear while playing defensive end for Miami?

Answer: 94

Johnson graduated from the University of Miami in 1995 with a degree in criminology and physiology.
10. What number did wide receiver Horace Copeland wear at UM?

Answer: 88

Horace fnished the 92 season with 769 receiving yards.
Source: Author JRemy22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us