FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hurricane Jerseys
Quiz about Hurricane Jerseys

Hurricane Jerseys Trivia Quiz


Guess the number that each player wore during that year. Pretty straight forward!

A multiple-choice quiz by leonorpol. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Miami Hurricanes

Author
leonorpol
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
161,303
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
1082
- -
Question 1 of 15
1. QB Ken Dorsey wore this number all 4 years. What was it? Hint


Question 2 of 15
2. What number did Kellen Winslow II wear in 2002? Hint


Question 3 of 15
3. What number was RB Frank Gore in 2003? Hint


Question 4 of 15
4. What number did QB Brock Berlin wear mostly in 2003? Hint


Question 5 of 15
5. SS Sean Taylor wore which number? Hint


Question 6 of 15
6. What number was Willis McGahee wearing during the 2002 season? Hint


Question 7 of 15
7. In 2002, What # did Andre Johnson wear at U of Miami? Hint


Question 8 of 15
8. DJ Williams was a dominant FB and LB. What was his number? Hint


Question 9 of 15
9. What number did MLB Jonathan Vilma have on his Jersey? Hint


Question 10 of 15
10. Cornerbacks usually have numbers under 50. Which one did Mike Rumph wear in 2001? Hint


Question 11 of 15
11. Jarrett Payton wore this number in honor of his father. What was it? Hint


Question 12 of 15
12. Vinny Testaverde was a QB in the 80s. What number did he wear for the CANES? Hint


Question 13 of 15
13. Dan Morgan wore this number for four seasons. What was it? Hint


Question 14 of 15
14. What number did Warren Sapp have on his uniform? Hint


Question 15 of 15
15. DE Ted Hendricks wore this number back in the golden age of 70s college football. What was that number? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. QB Ken Dorsey wore this number all 4 years. What was it?

Answer: 11

Dorsey was drafted in the 7th Round and wore #7 for the San Francisco 49ers.
2. What number did Kellen Winslow II wear in 2002?

Answer: 81

Winslow won the Mackey Award in 2003. The award is for best overall TE in Division-1 college football.
3. What number was RB Frank Gore in 2003?

Answer: 32

9, 28, and 22, are players who do not play RB in 2003. Frank Gore was the Starting RB for the Canes until he hurt his knee.
4. What number did QB Brock Berlin wear mostly in 2003?

Answer: 7

He switched to #7 from #8 at the beginning of the 2003 season. Berlin threw more interceptions than TD's, and got benched for the Syracuse game.
5. SS Sean Taylor wore which number?

Answer: 26

Taylor has worn #26 all three years at U of Miami. Taylor decided to go pro after his 3rd year.
6. What number was Willis McGahee wearing during the 2002 season?

Answer: 2

#32 is Frank Gore #3 is Jason Geathers #23 was James Lewis.
7. In 2002, What # did Andre Johnson wear at U of Miami?

Answer: 5

#5 Andre Johnson was co-mvp of the Rose Bowl in 2002. His #5 jersey was one of the top 2 sellers in 2002.
8. DJ Williams was a dominant FB and LB. What was his number?

Answer: 17

Wore #17 as a Freshman FB and kept the number when he switched to LB. DJ had 2 fake punts his senior year and ran one back for a touchdown.
9. What number did MLB Jonathan Vilma have on his Jersey?

Answer: 51

A four year senior wore #51 every year. Vilma was an Academic All-American.
10. Cornerbacks usually have numbers under 50. Which one did Mike Rumph wear in 2001?

Answer: 8

11, 33, and 44, were not used for cornerbacks in the 2001 season. Mike Rumph was a 1st round draft pick of the San Francisco 49ers.
11. Jarrett Payton wore this number in honor of his father. What was it?

Answer: 34

Same number worn by his dad #34 Walter Payton. Jarret was MVP of the 2004 Orange Bowl.
12. Vinny Testaverde was a QB in the 80s. What number did he wear for the CANES?

Answer: 14

One of the greatest from Quarterback U. His #14 is displayed in the ring of honor.
13. Dan Morgan wore this number for four seasons. What was it?

Answer: 44

#44 was the Defensive player of the year in 2000, and was drafted by the Carolina Panthers to anchor the defense.
14. What number did Warren Sapp have on his uniform?

Answer: 76

He wore #99 in the pro's, but was #76 as U of Miami.
15. DE Ted Hendricks wore this number back in the golden age of 70s college football. What was that number?

Answer: 89

He is the mad stork and wore #89 which is unusual for a DE.
Source: Author leonorpol

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us