FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Compound Words for Kids Quizzes, Trivia and Puzzles
Compound Words for Kids Quizzes, Trivia

Compound Words for Kids Trivia

Compound Words for Kids Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wordplay for Kids

Fun Trivia
Compound words are made by joining two smaller words together: book + store = bookstore.
40 quizzes and 400 trivia questions.
1.
Compound Words at School
  Compound Words at School   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
A compound word combines two separate words into a new term. When you're at school, you are likely to run into many of the compound words featured in this quiz. Can you guess what they are? Good luck!
Very Easy, 10 Qns, Lpez, Apr 28 21
Recommended for grades: 1,2,3
Very Easy
Lpez
Apr 28 21
956 plays
2.
Watermelons and Other Compound Words
  Watermelons and Other Compound Words   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Each of the answers in this quiz is a type of food or drink made from smaller words (like WATER & MELON) into a compound word (WATERMELON). Can you figure them all out?
Very Easy, 10 Qns, reedy, Oct 12 20
Recommended for grades: 2,3,4
Very Easy
reedy gold member
Oct 12 20
988 plays
3.
Compound Words at the Cafe
  Compound Words at the Cafe   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
A compound word combines two separate words into one. While eating or drinking something at a cafe, you are likely to run into many of the compound words featured in this quiz. Can you guess what they are? Good luck!
Very Easy, 10 Qns, Lpez, Apr 27 21
Recommended for grades: 1,2,3
Very Easy
Lpez
Apr 27 21
690 plays
4.
Ten Compound Words
  Ten Compound Words   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
I'll describe a compound word and the 2 shorter words you combine to create it. Example: Woman + computer error = red insect with black dots. Answer = lady + bug = ladybug. Find the compound word that matches the clues. The picture gives you a hint.
Very Easy, 10 Qns, MrNobody97, Jun 13 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
MrNobody97 gold member
Jun 13 20
998 plays
5.
Animals Found or Heard in Compound Words
  Animals Found or Heard in Compound Words   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
"Doghouse" is an example of a compound word that includes the name of an animal. In this quiz, I'll describe a compound word and the two words it's made from. Use the clues and pictures to figure out the compound word I'm describing.
Very Easy, 10 Qns, MrNobody97, May 17 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
MrNobody97 gold member
May 17 20
660 plays
6.
Compound Words at Home
  Compound Words at Home    
Photo Quiz
 10 Qns
A compound word combines two separate words into a new term. When you're at home, you are likely to run into many of the compound words featured in this quiz. Can you guess what they are? Good luck!
Very Easy, 10 Qns, Lpez, May 01 21
Recommended for grades: 2,3,4
Very Easy
Lpez
May 01 21
744 plays
7.
These Compound Words Are for the Birds
  These Compound Words Are for the Birds   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
If you say something is "for the birds," you mean it's silly. Well, here's a silly quiz about birds. Each name is a compound word. I'll describe that word and the 2 words it's made from. Use the clues and pictures to find the bird I'm talking about.
Very Easy, 10 Qns, MrNobody97, May 03 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
MrNobody97 gold member
May 03 20
699 plays
8.
  At Work, Rest and Play    
Classification Quiz
 10 Qns
Compound Word Creation
Overworked? Restless? Downplayed? Maybe I can help you take your mind off of your workday and restfully onto some wordplay. You just need to figure out if you can make any compound words with WORK, REST and PLAY, matching with the words in the bank.
Average, 10 Qns, reedy, Feb 18 23
Recommended for grades: 5,6,7,8
Average
reedy gold member
Feb 18 23
299 plays
9.
CompoundGoRound
  Compound-Go-Round    
Photo Quiz
 10 Qns
The merry-go-round of compound words spins around and around! I'll give you some clues, and you figure out what the compound word is. The pictures can help. But watch your step -- don't get dizzy on the compound-go-round!
Very Easy, 10 Qns, MrNobody97, May 28 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
MrNobody97 gold member
May 28 20
604 plays
10.
Two Goes Into One
  Two Goes Into One   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Take two words and glue them together to make a new word.
Very Easy, 10 Qns, leith90, Nov 28 20
Recommended for grades: 2,3,4
Very Easy
leith90 gold member
Nov 28 20
785 plays
trivia question Quick Question
The stuff on the top of your head + what you do with scissors = what the barber gives you

From Quiz "Compound Words - Alphabetics A-H"




11.
  A Super Quiz   top quiz  
Match Quiz
 10 Qns
You'll decide just how 'super' it is. To get the right answer, you'll need to decide which word to add to 'super' to make a new word. I'll tell you the meaning of the 'super' word.
Very Easy, 10 Qns, rossian, Apr 02 21
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
rossian editor
Apr 02 21
1282 plays
12.
Glittering Compound Words
  Glittering Compound Words   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
You will earn a gold star if you can figure out all of the compound words that these pictures are spelling out for you. Have fun!
Very Easy, 10 Qns, reedy, May 03 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
reedy gold member
May 03 20
836 plays
13.
Picturing Compound Words
  Picturing Compound Words    
Photo Quiz
 10 Qns
A compound word is when you take two smaller words and put them together to make one bigger word. These compound words are all the names of various living things. Use the rebuses to figure them out. Good Luck!
Very Easy, 10 Qns, bernie73, Apr 26 21
Recommended for grades: 3,4,5
Very Easy
bernie73 gold member
Apr 26 21
637 plays
14.
Compound Things for Kids
  Compound Things for Kids    
Photo Quiz
 10 Qns
This quiz will show photos of things in our world that have names that are actually compound words. Good luck!
Very Easy, 10 Qns, Trivia_Fan54, Apr 25 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
Trivia_Fan54 gold member
Apr 25 20
828 plays
15.
  Compound Words - Alphabetics A-H   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Take two smaller words, put them together and you get a whole new word. Sounds easy enough doesn't it? Ready, set, here we go.
Very Easy, 10 Qns, tazman6619, Jan 24 10
Recommended for grades: 1,2,3,4
Very Easy
tazman6619 gold member
3425 plays
16.
  2 Become 1   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Using the clues provided, take the 2 words and combine them to make 1 longer word. Good luck!
Easier, 10 Qns, eburge, Jul 22 21
Recommended for grades: 1,2,3
Easier
eburge gold member
Jul 22 21
3903 plays
17.
  Compound Words - Alphabetics R-Z   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Take two smaller words, put them together and you get a whole new word. Sounds easy enough doesn't it? Ready, set, here we go.
Very Easy, 10 Qns, tazman6619, Apr 16 20
Recommended for grades: 1,2,3,4
Very Easy
tazman6619 gold member
Apr 16 20
3837 plays
18.
  Pants on Fire   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will look at compound words that can be formed when you add a word to the word "fire". Each one will begin with fire and have another word added to it to make a completely new word. Good luck.
Very Easy, 10 Qns, tazman6619, Jul 07 17
Very Easy
tazman6619 gold member
1546 plays
19.
  Compound Words - Alphabetics I-Q   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Take two smaller words, put them together and you get a whole new word. Sounds easy enough doesn't it? Ready, set, here we go.
Very Easy, 10 Qns, tazman6619, Jan 25 10
Recommended for grades: 1,2,3,4
Very Easy
tazman6619 gold member
3510 plays
20.
  Take 2 Words To Make Another   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Take one word, join it to another and make new word. It's as simple as that.
Easier, 10 Qns, Tizzabelle, Jan 15 10
Recommended for grades: 2,3,4
Easier
Tizzabelle gold member
2890 plays
21.
  Everyday Compound Words   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will ask you to identify some compound words from a normal day. A compound word is a word made from two smaller words. Good luck.
Very Easy, 10 Qns, tazman6619, Nov 20 12
Very Easy
tazman6619 gold member
1945 plays
22.
  Home Alone   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Home was alone until another word joined on. Add the word home to a second word to make a new word.
Very Easy, 10 Qns, leith90, Apr 11 19
Very Easy
leith90 gold member
Apr 11 19
960 plays
23.
  Word Sums    
Match Quiz
 10 Qns
Match a word on the left with a word on the right to make a new word. Note: some words may have multiple matches, but only one combination of answers will match all words successfully.
Very Easy, 10 Qns, clevercatz, Aug 18 17
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
clevercatz gold member
1018 plays
24.
  One Plus One Equals One Sometimes    
Multiple Choice
 10 Qns
For this quiz, you need to work out the meaning of the first word, then the second word. Finally, add them both together to get a new word for your answer. Have fun.
Very Easy, 10 Qns, Creedy, Nov 20 20
Recommended for grades: 2,3,4
Very Easy
Creedy gold member
Nov 20 20
577 plays
25.
  Compound Words - Living Things   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Take two smaller words, put them together and you get a whole new word. Each of these compound words is a type of living thing.
Very Easy, 10 Qns, tazman6619, Jan 22 10
Very Easy
tazman6619 gold member
2844 plays
26.
  Red Words   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will look at compound words that can be formed when you add a word to the word red. Each one will begin with red and have another word added to it to make a completely new word. Good luck. (Note: some questions are US-specific.)
Easier, 10 Qns, tazman6619, Jan 01 22
Easier
tazman6619 gold member
Jan 01 22
2109 plays
27.
  Paul's Common Compound Words    
Match Quiz
 10 Qns
This children's quiz should be a fun start to understanding compound words. Enjoy!
Very Easy, 10 Qns, paulmalo, Aug 30 18
Recommended for grades: 3,4,5
Very Easy
paulmalo gold member
Aug 30 18
703 plays
28.
  Come Together   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In this quiz, two smaller words will "come together" to form a bigger word. Example: cup + cake = cupcake! Good luck and have fun.
Very Easy, 10 Qns, salami_swami, May 05 11
Very Easy
salami_swami gold member
1976 plays
29.
  Video Games is NOT One Word!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Two words joined together to make one completely different word is a compound word. I will give you the meanings of three words. Identify the first two words, join them together and they'll make the meaning of the third.
Very Easy, 10 Qns, pollucci19, Apr 05 15
Very Easy
pollucci19 gold member
835 plays
30.
  Chew on These Compound Words   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I will give you clues to two words that when written together will form a third word. The third word will be something you can eat!
Very Easy, 10 Qns, alaspooryoric, Oct 08 13
Very Easy
alaspooryoric gold member
1303 plays
31.
  Animal Compound Words   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A compound word is one word that is formed when two smaller words are combined into one. Can you guess these ten compound words, each of which contains the name of an animal?
Very Easy, 10 Qns, Joepetz, Apr 24 14
Very Easy
Joepetz gold member
1503 plays
32.
  More of Anna's Compound Words   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Compound words are just words that are made by putting two smaller words together. I will give you hints to the two smaller words and the definition of the larger word. The correct answer is the larger word. How many can you get?
Very Easy, 10 Qns, dcpddc478, Jul 28 10
Very Easy
dcpddc478
1799 plays
33.
  Compound Word Addition for Kids   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Compound words are two or more individual words joined together to form one word. Here's an example: A body part used to walk + Something that bounces = A sport. Answer: Football (foot + ball). Have fun with this kids!
Easier, 10 Qns, Tigress31, Dec 22 09
Easier
Tigress31
4341 plays
34.
  Anna's Compound Words - 1   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Compound words are just words that are made by putting two smaller words together. I will give you hints to the two smaller words and the definition of the larger word. How many can you get?
Very Easy, 10 Qns, dcpddc478, Aug 05 10
Recommended for grades: 1,2,3
Very Easy
dcpddc478
2032 plays
35.
  Compound Word Addition for Kids - 2    
Multiple Choice
 10 Qns
With so many compound words to choose from, I decided to make a second quiz on them. This one will follow the same format as the first. Remember, compound words are two or more individual words joined together to form one word. Enjoy! :)
Easier, 10 Qns, Tigress31, Dec 22 09
Easier
Tigress31
3750 plays
36.
  Compound Words - A through J    
Multiple Choice
 10 Qns
Each question has two words which will be put together to form a new word. Enjoy!
Very Easy, 10 Qns, asm1, Apr 24 14
Very Easy
asm1
1084 plays
37.
  Food Compound Words    
Multiple Choice
 10 Qns
Compound words are two individual words combined to form a new word. Many of our daily foods have compound word names. Can you guess the food compound words based on the two individual word clues?
Very Easy, 10 Qns, Sari73, Oct 27 15
Very Easy
Sari73
852 plays
38.
  Compound Word Addition for Kids - 3    
Multiple Choice
 10 Qns
Once again, compound words are soaring through my mind. So, here's my third installment of these words. Enjoy and good luck!
Average, 10 Qns, Tigress31, Dec 22 09
Average
Tigress31
2974 plays
39.
  Jeff's Compound Words 1    
Multiple Choice
 10 Qns
Compound words are words that are made by putting two smaller words together. I will give you hints to the two smaller words and the definition of the larger word.
Very Easy, 10 Qns, jeffcotton, May 09 17
Very Easy
jeffcotton
1260 plays
40.
  Jeff's Compound Words 2    
Multiple Choice
 10 Qns
Compound words are words that are made by putting two smaller words together. I will give you hints to the two smaller words and the definition of the larger word.
Very Easy, 10 Qns, jeffcotton, Jan 19 12
Very Easy
jeffcotton
1283 plays

Compound Words for Kids Trivia Questions

1. QUESTION: What is the name given to the illumination shed upon the earth at night from a large heavenly object? FIRST WORD: Large heavenly object that lights up night skies SECOND WORD: Adjective describing something that doesn't weigh much

From Quiz
One Plus One Equals One Sometimes

Answer: Moonlight

Moonlight is the light shed upon the earth from our moon. Its illuminating power depends greatly upon the stage of the moon each month - whether the moon is full or half, and so on. Evidence suggests that the moon was formed when a huge asteroid crashed into the earth five and a half billion years ago.

2. Home + chore = task set by a teacher to be done after school

From Quiz Home Alone

Answer: Homework

Chore = work. No-one likes doing chores, but if you do them quickly, you've got more time to play. Homework is school work that your teacher wants to do at home. And not many people like it, because home time is play time!

3. Fire + a combination of strong winds, thunder, and rain = a very destructive fire

From Quiz Pants on Fire

Answer: Firestorm

A combination of strong winds, thunder, and rain = storm Fire + storm = firestorm A firestorm is usually accompanied by high winds which help to make the flames burn with greater intensity. Firestorms can also be the result of heavy bombings such as the fires that consumed the cities of Hamburg and Dresden in Germany during World War II. This question was created by Phoenix Rising member pollucci19.

4. What is the name of the food that combines these two clues: A metal container for cooking food + a sweet baked food decorated with icing that usually comes in a round shape = a round food that is served with syrup.

From Quiz Food Compound Words

Answer: pancake

A pancake is a popular breakfast food in America and can be eaten during any time of the day. Pancakes are even better when served with maple syrup, fruits or jam.

5. (Example) Ball of gas in the sky (SUN) + It's made up of 24 hours (DAY) = A day of the week (SUNDAY) A precious stone + the area where your spine is located = a very deadly rattlesnake.

From Quiz Video Games is NOT One Word!

Answer: Diamondback

A diamond is a precious stone and so is a ruby but ruby lips is NOT one word. Gold and silver are precious but they're also metals. The Eastern Diamondback rattlesnake is the largest of the rattlesnakes and it has a prominent place in the history of the USA. The Gadsden flag, which was created during the American Revolution, has an image of a coiled rattlesnake on its bright yellow background. Underneath the snake is the motto "Don't tread on me".

6. The opposite of over + a canine = a competitor who is not expected to win

From Quiz Animal Compound Words

Answer: underdog

The opposite of over - under A canine - dog under + dog = underdog Underdog is also a superhero who starred in his own TV show and film.

7. Later + Midday = time from lunchtime to evening

From Quiz Compound Words - A through J

Answer: afternoon

After + noon = afternoon. The afternoon is often the time of day when children are busy with activities or having a rest break.

8. This covers about 70% of the planet earth + In general, a fruit of the gourd family = ?

From Quiz Chew on These Compound Words

Answer: watermelon

Watermelons are originally from southern Africa. The fruit of the watermelon vine is something scientists refer to as a pepo, which is a berry with a thick, hard outer rind or shell.

9. Red + noggin = a person with red hair

From Quiz Red Words

Answer: Redhead

Noggin is another term for the human head. The term redhead has been around since the 1500s. Red hair occurs naturally in only 1 to 2% of the population. Some famous redheads from fiction are Princess Merida from "Brave", Annie from the play of the same name and the dolls Raggedy Anne and Andy.

10. In the morning when you wake up you have to put this over your mattress. What is the name for this covering? The place where you sleep + put peanut butter on bread = a covering for your mattress

From Quiz Everyday Compound Words

Answer: Bedspread

The place where you sleep = bed Put peanut butter on bread = spread A covering for your mattress = bedspread Many times quilts are used as bedspreads. Making your bed is important for keeping your room clean and tidy.

11. A limb used for holding things + a seat where you can sit = A chair with side supports.

From Quiz Jeff's Compound Words 2

Answer: Armchair

Armchairs have side supports for resting the arms on.

12. A building where goods are sold + A short high-pitched ringing sound = The purchasing of goods from stores.

From Quiz Jeff's Compound Words 1

Answer: Shopping

Shopping is when you buy goods from stores which is usually food, clothes and household goods.

13. Male cat + Male child = Girl who behaves likes a male child

From Quiz Come Together

Answer: Tomboy

A male cat is known as a tom cat, and a male child is a boy. A girl who behaves like a boy is a tomboy. Tom + boy = Tomboy

14. Rim + travel on foot = a paved path on the side of the road

From Quiz More of Anna's Compound Words

Answer: sidewalk

To stay safe always use the sidewalk and not the street.

15. Opposite of out + crate = a location for your e-mail messages

From Quiz Anna's Compound Words - 1

Answer: Inbox

On your computer your inbox holds your incoming e-mail.

16. Water from clouds + opposite of rise = precipitation

From Quiz Compound Words - Alphabetics R-Z

Answer: Rainfall

Water from clouds = rain Opposite of up = fall Rain + fall = Rainfall There is no clear consensus on the place with the most rainfall each year but there are several contenders for the title. Among these are Mount Wai-'ale-'ale on Kauai, the Colombian highlands, and Cherrapunji and Mawsynram in India. (Source: dandantheweatherman.com)

17. Opposite of out + another name for a waistcoat = to put money in the stock market

From Quiz Compound Words - Alphabetics I-Q

Answer: Invest

Opposite of out = in Another name of a waistcoat = vest In + vest = Invest Divest is the opposite of invest and infuse can be a synonym for invest.

18. The opposite of before + a school subject dealing with numbers = synonym for consequence

From Quiz Compound Words - Alphabetics A-H

Answer: Aftermath

The opposite of before = after A school subject dealing with numbers = math After + math = Aftermath The word aftermath is usually associated with disaster or unfortunate events.

19. Where you find clouds + a carefree adventure = a type of bird.

From Quiz Compound Words - Living Things

Answer: Skylark

Where you find clouds = sky A carefree adventure = lark sky + lark = skylark The skylark is one of many different types of lark. Interestingly, Meadowlarks are not in the same family of birds as skylarks.

20. A mammal that flies at night + the opposite of woman = a superhero who works with Robin.

From Quiz Take 2 Words To Make Another

Answer: Batman

A mammal that flies at night = bat Opposite of woman = man Join them together to make our superhero Batman.

21. Take a word meaning 'a swine', and add a word which is a thing used to write, to get a place where you would keep swine.

From Quiz 2 Become 1

Answer: pigpen&pigsty

Pigpens can be muddy, smelly places that pigs live in. The mud may not look very nice, but for the pigs, it helps to cool them down.

22. Something you read + an outer covering = a furniture piece commonly used to store reading materials.

From Quiz Compound Word Addition for Kids - 3

Answer: bookcase

Book + case = bookcase. The bookcase was filled with hundreds of books and magazines.

23. A toy with human resemblance + a structure one lives in = a small play structure for human-like toy.

From Quiz Compound Word Addition for Kids - 2

Answer: dollhouse & dollshouse

Doll + house = dollhouse. I have a three-storey dollhouse that is home to two of my Barbie dolls.

24. A structure one lives in + a water vessel = a water vessel fitted for living in.

From Quiz Compound Word Addition for Kids

Answer: houseboat

House + boat = houseboat. Marcy loves living on the river in her houseboat.

25. QUESTION: What is the name of a very popular American game played with pitchers and batters? FIRST WORD: Word to describe the bottom part of any structure SECOND WORD: Round object used in many sports

From Quiz One Plus One Equals One Sometimes

Answer: Baseball

Baseball is a sport that is going to be forever associated with the United States, because the game, as we know it, originated there. It is thought, though, that baseball grew out of an English sport known as Rounders, which has a vaguely similar format. The first recorded game of baseball was played in Canada. That took place in 1838. A couple of years later, in 1845, the rules of the game were formalised in a club in New York City. Those rules were known then as Knickerbocker Rules. One of the top playing baseball teams today is called the New York Knickerbockers but this is usually shortened to the New York Knicks.

26. Home + make longer = the last part of a race

From Quiz Home Alone

Answer: Homestretch

Make longer = stretch. You can stretch elastic to make it longer, but be careful, it can hurt when it snaps back! The homestretch is the last part of a race or task, when you're nearly finished.

27. Fire + what an airplane does = insect that makes light

From Quiz Pants on Fire

Answer: Firefly

What an airplane does = fly Fire + fly = firefly Fireflies make flashes of light through a chemical process. The pattern of flashes help other fireflies know they are there and whether they are male or female (boy or girl) fireflies. Some people call them "lightning bugs." They are a type of beetle, just like ladybugs and others. A firebug is a person who sets fires on purpose. A fireworm is a large worm that lives in the ocean and can sting - the sting feels like you are "on fire." There is no such thing as a firemantis - it sounded like fireman and a mantis is a type of insect. This question was created by Phoenix Rising member pusdoc.

28. What is the name of the food that combines these two clues: A small, round green legume + an edible seed that grows in a hard shell = a popular snack at ball games.

From Quiz Food Compound Words

Answer: peanut

Peanuts are used in many different ways. They can be boiled, roasted, made into oil, or processed into peanut butter.

29. A word that means untidiness + what someone wants to know when they ask how old you are = a note from someone.

From Quiz Video Games is NOT One Word!

Answer: Message

A mess hall is a military building where soldiers and other personnel go to have their meals. Even though it has the word mess in it, it cannot be correct because it is more than one word. Bulletin is also a compound word and it can also be a note or a message but bullet does not mean untidiness, even though it has the ability to cause it, and "in" is not your age.

30. A feline + to move with one foot in front of the other = a place where models debut new clothes

From Quiz Animal Compound Words

Answer: catwalk

A feline - cat Move with one foot in front of the other - walk Cat + walk = catwalk Catwalks can also be called runways.

This is category 19576
Last Updated Jun 18 2024 11:31 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.