FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
      Alphabetics Quizzes, Trivia and Puzzles
      Alphabetics Quizzes, Trivia

Alphabetics Trivia

Alphabetics Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »

Fun Trivia
This is a general knowledge category where the answers begin with specific letters. For similar vocabulary quizzes, see the sub-category in the Humanities category.
534 Alphabetics quizzes and 7,476 Alphabetics trivia questions.
Sub-Categories:
A A (32)
Alphabet Alphabet (36)
B B (28)
Blockbuster Blockbuster (24)
C C (26)
D D (24)
E E (17)
F F (16)
G G (19)
H H (14)
I I (12)
J J (16)
K K (12)
L L (11)
M M (13)
N N (16)
O O (16)
P - Q P - Q (35)
R R (20)
S S (15)
T T (18)
U - V U - V (24)
W - X W - X (28)
Y - Z Y - Z (26)
1.
  Just Fill in the Correct Letter!   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This is an alphabetics quiz where you just have to fill in the correct letter. Have fun!
Average, 15 Qns, thejazzkickazz, Jan 30 19
Average
thejazzkickazz gold member
Jan 30 19
32638 plays
2.
  Love, Alphabetically   best quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
In celebration of Valentine's Day, here is an alphabetical quiz on famous couples, some real, some mythical and some fictional.
Average, 25 Qns, rossian, Jan 17 24
Average
rossian editor
Jan 17 24
11046 plays
3.
  U.S. Abbreviations and Initials   great trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
We see and use so many abbreviations and initials in our everyday lives. This is a quiz on some of them. Some are very simple and others make you think a little. Hurry and do it ASAP!
Easier, 25 Qns, MommyPanda, Jul 28 22
Easier
MommyPanda
Jul 28 22
22090 plays
4.
  Artistic Alphabetics   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to the world of art! This quiz will take an alphabetical journey from art to architecture, poetry to prose, and music to movies.
Easier, 10 Qns, kaddarsgirl, Apr 30 22
Easier
kaddarsgirl gold member
Apr 30 22
3997 plays
5.
  Random Abbreviations and Acronyms    
Multiple Choice
 10 Qns
Quiz yourself on random abbreviations and acronyms with this quiz. Enjoy!
Easier, 10 Qns, xo_cinnabon, Sep 20 18
Easier
xo_cinnabon
Sep 20 18
11812 plays
6.
  R U O K?   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
OMG! Is everything alright? Calm down- this quiz will have answers beginning with R, U, O, or K. I know what you're thinking: "Really?! Understandably Original, Kyle!" I know, right? 'U' haven't seen anything yet.
Average, 10 Qns, kyleisalive, Sep 15 12
Average
kyleisalive editor
4114 plays
7.
  Alphabetical Answers!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to my second quiz! The answers to the questions in this quiz will be from the letters 'A' to 'J'. Have fun and good luck!
Very Easy, 10 Qns, CAGeoBee, Sep 30 18
Very Easy
CAGeoBee
Sep 30 18
5542 plays
8.
  By the Letter   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A recurring letter appears throughout the questions AND the answers! Have fun!
Average, 10 Qns, trident, Jan 23 20
Average
trident editor
Jan 23 20
8758 plays
9.
  Alpha, Beta...What's Next?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Use your knowledge of Greek letters and characters to answer the following questions. I will Eta my Nu Kappa if you miss them all.
Easier, 10 Qns, goobas, Mar 04 22
Easier
goobas
Mar 04 22
5236 plays
10.
  Alphabetical Answers 2!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to my fourth quiz! The answers to the questions in this quiz will be from the letters 'K' to 'T'. Have fun and good luck!
Very Easy, 10 Qns, CAGeoBee, Jul 09 14
Very Easy
CAGeoBee
3831 plays
trivia question Quick Question
(B) What city is remembered for its famous tea party?

From Quiz "USA By The Letters 1"




11.
  Where Is U?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz features vowels A, E, I, O and Y for the first five questions, and the last five are just for U, who really thought he was unique and should have his own quiz. Enjoy!
Easier, 10 Qns, alexis722, Jan 04 13
Easier
alexis722
3103 plays
12.
  Chain Gang Shebang editor best quiz   top quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz is a general knowledge quiz with a question written by 25 different members of The Chain Gang. It covers 25 different letters of the alphabet (excluding Z).
Tough, 25 Qns, salami_swami, May 30 20
Tough
salami_swami gold member
May 30 20
4115 plays
13.
  J, Q, X or Z?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Not the commonest of letters, but each answer begins with one of them. All multiple choice, so why not take a guess.
Tough, 15 Qns, fringe, Mar 12 07
Tough
fringe gold member
9219 plays
14.
  Agent Alphabet 'letteral' Quest    
Multiple Choice
 10 Qns
To honor the poor, underappreciated ones, I made a quiz about the least frequently used letters in English vocabulary. Follow Agent Alphabet on his obscure adventure.
Easier, 10 Qns, nala212, Mar 25 13
Easier
nala212
2534 plays
15.
  It is either: A, B, C or D!    
Multiple Choice
 15 Qns
All the answers start with A, B, C or D. Which letter is the correct answer?
Average, 15 Qns, Lagunathemoron, Jun 09 19
Average
Lagunathemoron
Jun 09 19
5548 plays
16.
  USA By The Letters 1    
Multiple Choice
 10 Qns
A trip through the alphabet with things associated with the United States.
Average, 10 Qns, Rehaberpro, Oct 16 20
Average
Rehaberpro
Oct 16 20
1289 plays
17.
  Where the Questions Don't Matter   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
The questions may seem hard (to some) but there's an underlying pattern in this quiz. Figure it out and you will ace this one without knowing the answers to the questions.
Average, 25 Qns, wanna_be19, Apr 05 11
Average
wanna_be19
2726 plays
18.
  The Wonderful Wizard of Zo    
Multiple Choice
 10 Qns
A general knowledge quiz with 'zo' being the common theme.
Easier, 10 Qns, rustic_les, Sep 30 23
Easier
rustic_les gold member
Sep 30 23
2085 plays
19.
  Trivia ABCs    
Multiple Choice
 25 Qns
The answers to these general trivia questions are in alphabetical order!
Tough, 25 Qns, teacherteacher, Sep 22 07
Tough
teacherteacher
6047 plays
20.
  The 'OK' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
All of the following questions feature the letter 'O' or the letter 'K'. Ok? Hope you enjoy it and good luck.
Tough, 10 Qns, Ikabud, Feb 21 02
Tough
Ikabud
7711 plays
21.
  Answers Will Always Be a Letter of the Alphabet    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is a unique one. Every question's answer will be a single letter of the standard English alphabet. The questions cover a wide range of areas of knowledge. Good Luck...
Tough, 10 Qns, GMiddie, Dec 25 13
Tough
GMiddie
4497 plays
22.
  K, V, W, or Y?    
Multiple Choice
 10 Qns
I wanted to write a quiz featuring the least-used letters of the alphabet, but someone beat me to it. So here's the next quartet from the bottom. Read the questions carefully, as some are tricky. Choose the BEST answer from the choices. Enjoy!
Average, 10 Qns, gracious1, May 03 19
Average
gracious1 gold member
May 03 19
1734 plays
23.
  Abbreviations of the World    
Multiple Choice
 10 Qns
People generally use abbreviations because they are in a hurry, but many people don't know what certain abbreviations mean. Find out if these shortcuts are really worth taking!
Average, 10 Qns, Oregon98, Jun 26 11
Average
Oregon98
2417 plays
24.
  Wildy's A to Z    
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz runs from the letter A to Z almost. Question 24 is out of order, it is a Y question and question 25 is an X and Z question. Don't forget to use the word 'and' in your answer for question 25, hope you enjoy.
Average, 25 Qns, wildy, Jan 13 20
Average
wildy
Jan 13 20
7441 plays
25.
  X & Y    
Multiple Choice
 10 Qns
X and Y are involved in each of these questions that cover a variety of topics.
Average, 10 Qns, fervor, Jul 04 10
Average
fervor
1650 plays
26.
  Is It an A, B, C or D?    
Multiple Choice
 10 Qns
See if you can pick the A, B, C, or D to the questions which include celebrities, movies, songs, explorers, rivers, animals, countries and cities.
Average, 10 Qns, zambesi, May 04 16
Average
zambesi
1198 plays
27.
  B 2 M    
Multiple Choice
 10 Qns
Words from B to M are in here. N to Z want their own quiz. AEIOU and sometimes Y have started a 'vowel movement' and will be found in their own little quiz. Enjoy!
Average, 10 Qns, alexis722, Dec 03 12
Average
alexis722
1053 plays
28.
  Who Doesn't Love Alphabet Soup?    
Multiple Choice
 10 Qns
In our hectic modern society, initials and acronyms are replacing words and phrases. Here's a quiz on your initials IQ.
Average, 10 Qns, LaLaLoopy, Jul 30 10
Average
LaLaLoopy
1464 plays
29.
  USA by the Letters 2    
Multiple Choice
 10 Qns
A trip through the alphabet with things associated with the United States.
Average, 10 Qns, Rehaberpro, Sep 04 20
Average
Rehaberpro
Sep 04 20
840 plays
30.
  Do You Know FA?    
Multiple Choice
 10 Qns
I wanted to write a quiz and I know FA, so that's what I've written about!
Average, 10 Qns, garymeadows, Nov 28 18
Average
garymeadows
Nov 28 18
412 plays
31.
  X and Y    
Multiple Choice
 10 Qns
Just a fun, somewhat random, quiz dealing with the letters X and Y, in different ways.
Average, 10 Qns, aaronmccool, Jun 15 10
Average
aaronmccool
1684 plays
32.
  Is it an E, F, G or H?    
Multiple Choice
 10 Qns
See if you can pick the E, F, G, or H to the questions which include celebrities, movies, songs, explorers, rivers, animals, countries and cities.
Average, 10 Qns, zambesi, Mar 31 19
Average
zambesi
Mar 31 19
522 plays
33.
  N 2 Z    
Multiple Choice
 10 Qns
N to Z have broken with the first half of the alphabet to create their own quiz. M called N a 'nudnik!' and N retorted with "megalomaniac!' They are in therapy together. U just need to pick the best meaning for the word given. Enjoy!
Average, 10 Qns, alexis722, Apr 05 13
Average
alexis722
1020 plays
34.
  Initials and Acronyms    
Multiple Choice
 10 Qns
Mixed bag of abbreviations and initials...
Difficult, 10 Qns, bridget3, Sep 12 22
Difficult
bridget3
Sep 12 22
5649 plays
35.
  And Sometimes Y: The Vowels    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome! For this quiz, all of the answers will deal with vowels!
Average, 10 Qns, kevinl75, Jan 22 23
Average
kevinl75
Jan 22 23
3001 plays
36.
  A Letter Pattern    
Multiple Choice
 10 Qns
Try to follow the letter patterns and come up with the correct response. One might need to think way back to elementary school history for some answers. HAVE FUN!
Very Difficult, 10 Qns, ChrisAZ, Jan 13 21
Very Difficult
ChrisAZ
Jan 13 21
1938 plays

Alphabetics Trivia Questions

1. (K) "I Got a Gal in Kalamazoo" was recorded by the Glenn Miller Band in 1942. Who was the singer on that recording?

From Quiz
USA by the Letters 2

Answer: Tex Beneke

When Gene Krupa was forming this band, his brass section was filled so he recommended Tex Beneke to Glenn Miller who was also organizing a group. It was a great fit as Beneke is heard as lead tenor sax on such classic jazz recordings as "String of Pearls" and "In The Mood". Another plus was that he could sing, such as the catchy "Chattanooga Choo Choo" and "I Got a Gal in Kalamazoo". After Miller was lost during World War Two, Beneke was responsible for reuniting the band using many of the same musicians and arrangements. In 1949 the Miller band broke up but Beneke had later success with bands under his own name.

2. (A) What is the only state purchased from the Russians?

From Quiz USA By The Letters 1

Answer: Alaska

"Seward's Folly" it was called, the purchase having been negotiated by Secretary of State William H. Seward for 7.2 million dollars from Russia. Neither Russia nor Spain had much to show for their efforts of development of this vast inhospitable expanse. Russia particularly wanted to divest itself of Alaska as it could not defend it with Canada, under English control, sharing its only land border.

3. What bird, said to be sitting in the old gum tree, is indigenous to Australia and New Guinea?

From Quiz Alphabetical Answers 2!

Answer: Kookaburra

Kookaburras are birds that belong to the kingfisher family. They have a distinctive laughing sound, and often live in hollow trees.

4. Which company, based in Cupertino, CA, is well-known for its iPhone and iPad?

From Quiz Alphabetical Answers!

Answer: Apple

Apple is a company based in Cupertino that had more than 30,000 employees in 2012. Its main competitors have been Google and Samsung, with their Android line of phones and tablets.

5. This famous classic poet and civil rights activist was born Marguerite Johnson in 1928. She has been nominated for both the Pulitzer Prize and the National Book Award. Who is this amazing woman?

From Quiz Artistic Alphabetics

Answer: Maya Angelou

In addition to being a poet and civil rights activist, Dr. Maya Angelou was a novelist, memoirist, teacher, historian, actress, and filmmaker. She was born 4 April 1928 in St. Louis, Missouri. Dr. Angelou's script for "Georgia, Georgia" (1972 film) was nominated for a Pulitzer Prize. She was nominated for a National Book Award in 1970 for "I Know Why the Caged Bird Sings." In all, she had written more than 30 bestselling novels. Other awards she has won include the Presidential Medal of Arts in 2000, the Lincoln Medal in 2008, and three Grammy Awards. She has received over thirty honorary university degrees, and in her later years, she had worked as a Professor of American Studies at Wake Forest University.

6. A is the able Alpha male, of course. He's the first one up in the A.M., and last one abed. Which word describes him best?

From Quiz Where Is U?

Answer: Accomplished

A is a born leader. In a recent interview, he admitted, "I don't know when I was born, but I vaguely remember being on the wall of a cave, and later lending myself to history with such greats as Adam, Alexander, Archimedes, Attila, and Arthur. I abound in geographical and astronomical names, beginning and end. E is forever extolling the essence of Europe, but he has amnesia when it comes to the other continents!" A is not adipose (fat), as he prides himself on his amazing athletic attributes. A is not arbitrary as he is always aware of the appropriate attitude and answer. A is sometimes alliterative, but not always.

7. What are you when you walk about at night?

From Quiz N 2 Z

Answer: Noctambulous

Noctambulous means literally walking at night, whether asleep or awake. Somnambulous means walking while asleep. Nidiculous refers to being reared in a nest, usually of birds. Nictitating means winking. Nightjar is a bird, such as a whipporwill or nighthawk.

8. What is a term for one original or certified copy that is used in identity theft to compile other means of identification?

From Quiz B 2 M

Answer: Breeder document

With just the first document, such as a birth certificate, requested from a town or city hall, the identity thief can create more 'identity' items like a driver's license, credit card and more. Never ever give out your social security number except when you know and trust the recipient. If a 'byblow certificate' were real it would only prove that you were illegitimate. Bioethics covers a wide range of controversial subjects, among which are abortion, euthanasia, animal research, and organ transplants. By the way, "B" is just beaming with pride, as he seldom gets to lead the parade.

9. What does the abbreviation "MASH" (similar to the TV show) stand for?

From Quiz Abbreviations of the World

Answer: Mobile Army Surgical Hospital

A MASH is a hospital used in a war zone where soldiers that have been wounded are treated. "M*A*S*H", the TV show, ran for 11 seasons.

10. P.T. Barnum was one of the most successful and controversial showmen in the United States. The 'P' stood for 'Phineas'; what was his middle name?

From Quiz Who Doesn't Love Alphabet Soup?

Answer: Taylor

Barnum (1810-1891) was a master entertainer, but began his professional life as a journalist in New York City. In 1871, at age 61, Barnum created the P.T. Barnum Grand Traveling Museum, Circus, Caravan, and Hippodrome which evolved into the present day Ringling Brothers Barnum and Bailey Circus. A couple of interesting facts about P.T.: He made two unsuccessful runs for Congress and the Biology Department building at Tufts University (N.Y.) is named in his honor.

11. In Spanish, X and Y are named what?

From Quiz X & Y

Answer: equis and i griega

The letters I and Y are essentially identical in use and pronunciation in Spanish. They come to the language from Latin and Greek influences though, so "i" is called "i latina" and "y" is called "i griega".

12. Victoria was queen of England from 1837-1901. Who was her husband?

From Quiz Love, Alphabetically

Answer: Albert

Victoria and Albert were married in 1840, and produced nine children. Dynastic marriages were arranged for these, and for their children. Most of the Royal families of Europe included at least one descendant of Victoria, who became known as the 'Grandmother of Europe' as a result. Albert was known as Prince Consort, not King, and died from typhoid in 1861.

13. What do you call the scientific phenomena when the atomic nucleus releases a certain particle transforming it into an atom that is four less its mass number and two less its atomic number?

From Quiz Where the Questions Don't Matter

Answer: Alpha decay

Alpha decay is the process of an atom emitting an alpha particle. This is the most common type of cluster decay that occurs typically in nuclides heavier than nickel.

14. What is the lead pack wolf called?

From Quiz Alpha, Beta...What's Next?

Answer: alpha

The alpha wolf is the leader of the pack. He uses physical force to enforce his dominance in the hierarchy of the pack. Some biologists say that the term alpha really only applies to the breeding males in the pack and not to a single dominant male.

15. The logo on one of baseball's Minnesota Twins' baseball caps depicts two overlapping letters of the alphabet. "T" is one of them, what is the other?

From Quiz Answers Will Always Be a Letter of the Alphabet

Answer: C

The "T and C" stand for "Twin Cities", which is the nickname of the area that they are from (Minneapolis and St. Paul, Minnesota) The Minnesota Twins have been playing baseball since 1901, when they were in Washington DC as the Senators and also the Nationals. They moved to Minnesota in 1961.

16. Adam advocates and advises this association. Adam agrees that altruistic audiences should absolutely be alert and aware of this association. What association agonizes over your amiable arms in order to alleviate ailments and afflictions?

From Quiz By the Letter

Answer: American Red Cross

The American Red Cross wants blood to be donated, so they "agonize over amiable arms". They want people willing to do this, so "altruistic audiences", or people who will do things to help others, will be a benefit if they know about the American Red Cross.

17. Which music group recorded a cover of Michael Jackson's "Smooth Criminal?"

From Quiz Trivia ABCs

Answer: Alien Ant Farm

This cover can be heard in the movie "American Pie 2". Guitarist Terry Corso came up with the band's unique name. Bored at work, he wondered, "Wouldn't it be cool if the human species were placed on Earth and cultivated by alien intelligence?"

18. About 180 miles north of Peking, this was the summer residence of Kublai Khan. Where is it?

From Quiz J, Q, X or Z?

Answer: Xanadu

From the name "Shang-du", meaning 'imperial capital', Xanadu was immortalised in Samuel Coleridge's poem "Kubla Khan", published in 1816 - "In Xanadu did Kubla Khan A stately pleasure-dome decree"

19. This ancient tool was used to solve math problems before calculators.

From Quiz And Sometimes Y: The Vowels

Answer: abacus

An abacus uses balls on rods to solve math problems. It has an upper half and a lower half, each with separate balls, to allow for more flexibility.

20. What is the name of the English equivalent of America's Tony Awards for stage excellence?

From Quiz The 'OK' Quiz

Answer: Olivier Awards

The award was named for great English actor Laurence Olivier.

21. Where are you most likely to find an ATM?

From Quiz U.S. Abbreviations and Initials

Answer: bank

ATM, Automatic Teller Machine. You could probably find an ATM at most all of these places, but a bank would be the most popular answer. ATMs are everywhere!

22. What is MARC a standard for?

From Quiz Initials and Acronyms

Answer: Cataloguing

Machine Readable Cataloguing - variations known as UKMARC, USMARC, etc

23. What was the name of Bruce Wayne's dog who took the identity of bat hound?

From Quiz Wildy's A to Z

Answer: Ace

24. When the FBI came looking for him, they found sweet FA. To which con man, impostor and jail-breaker am I referring?

From Quiz Do You Know FA?

Answer: Frank Abagnale

One of the most famous impostors ever, Abagnale assumed no fewer than eight identities and escaped from police custody twice - all between the ages of 15 and 21! His autobiography, "Catch Me If You Can," was adapted into an Oscar-nominated movie starring Leonardo DiCaprio as Abagnale. Abagnale now works legitimately as an FBI lecturer and as a fraud consultant.

25. (L) I told my "Lover" (1951) that I had a "Fever" (1958). But he told me, "Manana,(1947) "Somebody Else is Taking My Place"(1941), and I thought "Is That All That There Is?" (1969) Who am I?

From Quiz USA by the Letters 2

Answer: Peggy Lee

Lee was born Norma Deloris Engstrom in Jamestown, North Dakota on May 26, 1920. Five of Peggy Lee's number one hits are in the clue. Lee won 12 Grammy awards for her recordings. In 1969 her recording of "Is That All There Is" won the best female vocal performance award. Whenever I hear that song, it sends shivers down my spine. Although she made few acting appearances, she was nominated for her supporting role in "Pete Kelly's Blues" (1955) playing a down-and-out jazz singer.

26. (B) What city is remembered for its famous tea party?

From Quiz USA By The Letters 1

Answer: Boston

On December 16, 1773, as political protest, the Sons of Liberty boarded a tea shipment disguised as Native Americans and threw 342 chests of tea into Boston Harbor. It was not so much the tax on tea but a protest against English rule in general and a symbiotic action toward independence.

27. What international company, based in South Korea, sells electronics and makes the G3 smartphone?

From Quiz Alphabetical Answers 2!

Answer: LG

L.L. Bean is a company that sells clothing and outdoor wear. Lexus is a division of Toyota that sells luxury cars. Laborlezz isn't a real company; I made it up.

28. Which children's movie, released in 2008, tells the story of a dog that goes cross-country in order to save his owner?

From Quiz Alphabetical Answers!

Answer: Bolt

"Bolt" is an action film released by Walt Disney Animation Studios, targeted to kids. The main character, the dog, has the name of Bolt. John Travolta and Miley Cyrus lent their voices to the movie.

29. This German composer's career spanned from the Classical period to the Romantic period. He is most famous for his "Opus 67: Symphony No. 5 in C minor". Who was this deaf genius?

From Quiz Artistic Alphabetics

Answer: Ludwig van Beethoven

Ludwig van Beethoven was born 16 December 1770. When he was young, Beethoven's father taught him music. Beethoven started losing his hearing in his late 20s/early 30s. By the time Beethoven finished composing his famous "Opus 67: Symphony No. 5 in C minor" in 1808, he was almost completely deaf. Though by 1814 Beethoven had totally lost his hearing, he was able to continue composing music by sawing off the legs of his piano so that he could better hear/feel the vibrations of the notes as he played. Beethoven never heard a single note of his "Opus 125: Symphony No. 9 in D minor", which was composed 1817-1824.

30. E is the most popular vowel in the English language, appearing more often than the others, so he might be said to be what?

From Quiz Where Is U?

Answer: Everywhere

"I was born in Europe," explains E, "during the era of empiricism. I built exceptional and exemplary edifices in Egypt and was enamored of Eurydice at one time. It was an enlightened and emancipated age. Euripides exited his own play one evening and embarked on eleven elaborate extravaganzas. No, I'm not exaggerating!" E is certainly not elliptical, he's not even round. E can be evasive at times, but he's usually easy to find. E becomes ecstatic on occasion, and enjoys expressing his exuberance. E was devastated to learn that an entire novel of over 50,000 words had been written in 1939 without using E. The novel "Gadsby" was written by one ErnEst VincEnt Wright. "You see," says E, "the author couldn't even put his name on the cover without me!"

This is category 163
Last Updated Feb 24 2024 5:44 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.