FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Religious Practices Quizzes, Trivia and Puzzles
Religious Practices Quizzes, Trivia

Religious Practices Trivia

Religious Practices Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Religion Trivia
  6. »
  7. Religion Mixture

Fun Trivia
The world's religions have a range of ceremonies to celebrate significant life events and practices which support the faithful. These quizzes explore some of them.
28 Religious Practices quizzes and 300 Religious Practices trivia questions.
1.
  Drilling Down on Scientology    
Match Quiz
 10 Qns
Scientology, as a mixture of religion and self-improvement makes use of spiritual drills that may seem rather unusual to an outsider. Here are ten exercises a member would at some point do while advancing - can you match them to the procedure/course?
Tough, 10 Qns, WesleyCrusher, Apr 03 24
Tough
WesleyCrusher editor
Apr 03 24
27 plays
2.
  December Celebrations   best quiz  
Classification Quiz
 15 Qns
In late December, three main holidays are regularly celebrated: Christmas, Hanukkah, and Kwanzaa. Can you sort through the following things and tell me which celebration they belong to?
Easier, 15 Qns, LeoDaVinci, Dec 01 23
Easier
LeoDaVinci editor
Dec 01 23
562 plays
3.
  Fasting and Praying    
Multiple Choice
 10 Qns
This was a challenge quiz. I hope my research was accurate and will be a learning experience for everyone.
Average, 10 Qns, Tapestry6, May 07 21
Average
Tapestry6
May 07 21
425 plays
4.
  Divination Details editor best quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some questions about the history and different kinds of divination used by various cultures and belief systems. The need for humans to find meaning in life is universal, although the methods chosen can differ.
Average, 10 Qns, rossian, Apr 25 23
Average
rossian editor
Apr 25 23
380 plays
5.
  I Did It My Way   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz takes a look at some typical rites and beliefs associated with a range of religions around the world, some of which will be more familiar than others.
Average, 10 Qns, looney_tunes, Apr 29 17
Average
looney_tunes editor
4310 plays
6.
  Love, Religiously   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Love generally, but not always, leads to marriage, and each religion has its own specific rites to ensure a spiritual union. Here's a very brief look at some of them.
Average, 10 Qns, leith90, Feb 23 10
Average
leith90 gold member
5786 plays
7.
  Christmas Is Cancelled This Year   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Come on. It's been over two thousand years now. Surely you can do without that holiday just this once. No? Really not? Well, I guess you could use these alternatives to get into the spirit, because I'm not going to budge. No Christmas. No way.
Average, 10 Qns, WesleyCrusher, Dec 31 21
Average
WesleyCrusher editor
Dec 31 21
837 plays
8.
  Famous Prayers   great trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
Learn about some of the most well known prayers in the world. This quiz will draw from a variety of world religions.
Average, 25 Qns, skylarb, Nov 06 22
Average
skylarb
Nov 06 22
1432 plays
9.
  Marry You   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Dearly beloved, we are gathered here today to witness weddings from different religious traditions. Can you answer ten trivia questions about these ceremonies? Speak now or forever hold your peace!
Average, 10 Qns, CellarDoor, Mar 15 12
Average
CellarDoor gold member
2285 plays
10.
  Sweetest Devotion   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In religion, devotion is religious worship or prayer. What do you know about different devotions?
Average, 10 Qns, AcrylicInk, Oct 15 17
Average
AcrylicInk gold member
Oct 15 17
836 plays
trivia question Quick Question
Our next holiday celebrates when Buddha began teaching. Do you know the name of this special day Buddhists celebrate worldwide?

From Quiz "Keys to the Kingdom"




11.
  Keys to the Kingdom   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz looks at holy days and celebrations across several world religions. Namaste!
Easier, 10 Qns, PootyPootwell, Jul 06 22
Easier
PootyPootwell gold member
Jul 06 22
1038 plays
12.
  Religious Rituals that Celebrate the Best of Times   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All religions have rituals that celebrate important moments in life. While many cultures rejoice in the same things, their celebrations vary throughout the world and differ greatly.
Average, 10 Qns, dcpddc478, Feb 25 10
Average
dcpddc478
1547 plays
13.
  All Night   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Different religions have various traditions that began at sundown or observances that continue through the night. Take a look at some of them.
Average, 10 Qns, zorba_scank, Apr 01 18
Average
zorba_scank gold member
Apr 01 18
313 plays
14.
  The Body Should Be Disposed Of    
Multiple Choice
 10 Qns
Beliefs about death vary widely amongst World Religions and consequently so do the traditions each religion has around dealing with the bodies of their dead. This quiz explores some of the ways in which various religions approach this matter.
Tough, 10 Qns, emiloony, Dec 04 19
Tough
emiloony
Dec 04 19
243 plays
15.
  Like A Prayer    
Multiple Choice
 10 Qns
There are many different ways for people to express their spirituality. Words, symbols and acts can all be powerful methods to channel belief. This quiz will look at some of the ways people of different belief systems communicate with the universe.
Average, 10 Qns, adam36, Dec 13 13
Average
adam36 gold member
567 plays
16.
  Pilgrimage   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Journeys of moral and spiritual significance, pilgrimages are acts of faith undertaken by millions of people belonging to all major religions. This quiz will challenge your knowledge about some of the most important pilgrimage sites in the world.
Tough, 10 Qns, Mr5, Oct 31 09
Tough
Mr5
545 plays
17.
  Hope and Despair   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
When faced with either hope or despair, most people turn to God. India, being home to people of multiple faiths, has numerous pilgrimage and holy sites associated with different religions. Here are ten of them.
Average, 10 Qns, zorba_scank, Apr 13 12
Average
zorba_scank gold member
479 plays
18.
  Religious Festivals    
Match Quiz
 10 Qns
Match the name of the festival with the appropriate religion.
Easier, 10 Qns, gme24, May 06 16
Easier
gme24 gold member
613 plays
19.
  An International Interfaith Pilgrimage    
Multiple Choice
 10 Qns
In many faiths, going on pilgrimage to an historical religious site is important. This quiz will test your knowledge of some famous pilgrimage sites from a range of countries and religious faiths.
Tough, 10 Qns, natsim, Jul 26 11
Tough
natsim
1421 plays
20.
  The Last Supper    
Multiple Choice
 10 Qns
Who knew that eating out with religious friends could be such a minefield. This will be the last supper I have with these guys.
Average, 10 Qns, 480154st, Jul 06 22
Average
480154st gold member
Jul 06 22
223 plays
21.
  World Prayer Beads    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz looks at the use of rosaries or prayer beads as an aid to prayer in a wide variety of world religions.
Average, 10 Qns, skylarb, May 24 15
Average
skylarb
440 plays
22.
  Prayer Beads    
Multiple Choice
 10 Qns
Prayer beads have always been a fascination of mine. I make and sell them, hunt them down in auctions and have amassed a collection of over 800 sets of beads. Here are a few tidbits that I've run across along the way.
Average, 10 Qns, Zbeckabee, May 09 09
Average
Zbeckabee
588 plays
23.
  That Was Fast    
Multiple Choice
 10 Qns
Many world religions involve fasting: purposefully avoiding all or some food, drink, or other activities.
Average, 10 Qns, jcpetersen, Aug 06 15
Average
jcpetersen
336 plays
24.
  Circumambulation    
Multiple Choice
 10 Qns
The quiz tests players' knowledge of the religious practice of circumambulation. Best of luck!
Average, 10 Qns, Triviaballer, Dec 17 16
Average
Triviaballer gold member
729 plays
25.
  Different Religions and Their Festivals    
Multiple Choice
 10 Qns
Match the religions with the festivals they celebrate
Difficult, 10 Qns, nerthus, Sep 21 22
Difficult
nerthus
Sep 21 22
3681 plays
26.
  Holidays Born From Religion    
Multiple Choice
 10 Qns
Hopefully I'll help you learn something new about religions and their holidays.
Difficult, 10 Qns, limabone, Nov 05 07
Difficult
limabone
1288 plays
27.
  Religious Services    
Multiple Choice
 10 Qns
Across many faiths, worshipers have crafted ways to express their beliefs. Here is a quiz on a various types of religious services. Thanks, and I hope you enjoy.
Tough, 10 Qns, neon000, Jul 06 22
Tough
neon000 gold member
Jul 06 22
542 plays
28.
  Prayers    
Multiple Choice
 10 Qns
In many faiths, worshipers express gratitude, ask for help and petition for many other intentions, in the practice known as prayer. Here is a quiz on some of these forms. Thank you and I hope you enjoy.
Difficult, 10 Qns, neon000, Mar 30 08
Difficult
neon000 gold member
613 plays

Religious Practices Trivia Questions

1. The two most common ways of disposing of a body after death are burial and cremation. How would Hindus traditionally deal with their dead?

From Quiz
The Body Should Be Disposed Of

Answer: Cremation on a funeral pyre

Hindus are normally cremated, traditionally on an open air funeral pyre. Fire is seen as sacred in Hinduism and is a symbol of purity. Hindus believe that the atman (self) of the person who has died will be reincarnated, or will reach moksha (enlightenment). The fire represents the means by which the body is transferred to the heavenly plane, where a new body is created. In countries where open pyres are not permitted, Hindus would usually be cremated in normal crematoria. Special arrangements can sometimes be made to accommodate Hindu traditions. For example, traditionally the eldest son would light the funeral pyre, so some crematoria allow the eldest son to press the button which controls the furnace.

2. Sikhs recite the Mool Mantar during morning prayer. Where do the words come from?

From Quiz Sweetest Devotion

Answer: Guru Granth Sahib

The Mool Mantar is the first sentence in the Guru Granth Sahib, which is the Sikh holy book. It includes statements like 'There is only one God' and 'He is the creator'. The Mool Mantra is part of the Japji Sahib prayer and sums up what Sikhs believe in. It is said during the early morning prayer.

3. In Judaism, Shabbat is observed as a weekly Day of Rest. What is lit to mark the beginning of this time?

From Quiz All Night

Answer: Candle

In the tradition of all Abrahamic religions, God created the world in six days and on the seventh day he rested. This is a guide to people to take a day of rest every week. In Judaism, this day is called the Shabbat or Sabbath and begins at sundown on Friday evening, lasting till three stars appear in the sky on Saturday night. The Shabbat candles are lit and a blessing is recited to mark the beginning of this time.

4. Diwali is a Hindu festival that celebrates good forces over evil and wisdom over ignorance. Do you know the other name it goes by?

From Quiz Keys to the Kingdom

Answer: Festival of Lights

Diwali, or The Festival of Lights, is held in autumn. It's a festive time celebrated by Hindu, Jain, and Sikh believers.

5. In Roman Catholicism the act of bending one knee in prayer goes by what term?

From Quiz Like A Prayer

Answer: Genuflecting

Catholicism is not the only religion to use the bended knee form of supplication as an honor. Dating back to the ancient Persian Empire, the act of kneeling on bended knee has been known as a sign of respect for an authority figure. When Alexander the Great conquered Persia he adopted the practice and it later spread to the rest of Europe. The description of bending to a knee as genuflection comes from the Latin "genuflectio", the word for kneeling. Genuflecting in the Roman Catholic Church is considered one the highest forms of respect and is reserved for the most sacred of rituals. According to the General Instructions of the Roman Missal (a guidebook of the Catholic liturgy) No. 274, genuflection signifies adoration. As such, it is reserved for receiving the Most Blessed Sacrament (communion), as well as for certain celebrations during the Good Friday/Easter period. Genuflecting, however, remains a congregant's personal choice and is performed by Catholics to signify deep emotion and respect.

6. The Harmandir Sahib, a gurudwara located in the city of Amritsar in Punjab, India is regarded as one of the most holy sites by the Sikhs. How is this religious building more popularly known?

From Quiz Hope and Despair

Answer: Golden Temple

The name Harmandir Sahib translates to 'Temple of God'. More famous by the moniker of the Golden Temple, the construction of this gurudwara was begun by the fourth Guru of the Sikhs, Guru Ram Das in the late 16th century. In the 19th century, Ranjit Singh, the first king of the Sikh Empire, covered the upper part of the temple in gold leading to it being called the Golden Temple.

7. Is pure joy possible in this world, and in this day and age? This religion teaches that it isn't, and so a couple getting married will temper their joy with sorrow by breaking a wineglass at the climax of the ceremony. What faith is this?

From Quiz Marry You

Answer: Judaism

The timing varies, but at a high point of the wedding -- maybe just after the benedictions, or maybe at the very end of the ceremony -- the groom will step on a wineglass, breaking it against the tile it sits on. (Some couples substitute a light bulb, which is more fragile. This can be a wise choice: I was once at a wedding where the tile broke before the glass did!) The custom makes a general point about the transience of joy, but also a specific one: it reminds those present of a very great sorrow, the destruction of the Temple in Jerusalem nearly two thousand years ago. It is impossible to overstate that building's importance in Judaism; many rites described in the Bible cannot be performed in the Temple's absence.

8. The Roman Catholic and Anglican versions of this prayer says "forgive us our trespasses," while most Protestant versions say "forgive us our debts."

From Quiz Famous Prayers

Answer: The Lord's Prayer

The Lord's Prayer was given by Jesus to his disciples in response to their request that he "teach" them "to pray." Versions of the prayer may be found in both Luke 11:2-4 and Matthew 6:9-13. The prayer is frequently used in the liturgies of many Christian denominations. This prayer is often called "the Our Father" by Catholics because it begins "Our Father, who art in heaven." Here is the Roman Catholic version in its entirety: "Our Father who art in Heaven, Hallowed be thy name; Thy kingdom come Thy will be done On earth as it is in heaven. Give us this day our daily bread; And forgive us our trespasses As we forgive those who trespass against us; And lead us not into temptation, But deliver us from evil."

9. There are six days of fasting universally observed in Judaism. What are the two major fast days?

From Quiz That Was Fast

Answer: Yom Kippur and Tisha B'Av

Traditionally observant Jews strictly avoid all food and drink, including water on Yom Kippur and Tisha B'Av, the major fast days, going so far as to refrain from brushing their teeth or taking non-essential medicine. Except for Yom Kippur, the biblical requirement of keeping Shabbat (the Sabbath) overrules any fast days. Yom Kippur is the Day of Atonement and Tisha B'Av (9th of Av) marks the destruction of the First and Second Temples in Jerusalem, which occurred on the same day of the year 656 years apart.

10. Many religions celebrate the rite of passage into adulthood. In Judaism, this celebration is called a Bar Mitzvah for males. What is the celebration for females called?

From Quiz Religious Rituals that Celebrate the Best of Times

Answer: Bat Mitzvah

According to Jewish tradition, when a female turns 12, she celebrates her Bat Mitzvah. This ritual marks transition into adulthood and the resulting responsibility for one's own actions. As with most religions there are variations in the celebration. This rite coincides with puberty and signifies that the female is now a woman and not a child. These celebrations include readings from the Torah and elaborate feasting. Gifts for the celebrated are also given by all who are invited. Sounds like one of the best of times to me!

11. Marriage is the expected state for all adult Muslims, and as such, the wedding is a very solemn event. In Islam, polygamy is allowed for men (polygyny) but not women. What is the maximum number of wives an Islamic husband may have at one time?

From Quiz Love, Religiously

Answer: 4

Polygyny has it roots in pride, courage and gallantry, and is also an act of pride and power, the man stating openly that he is capable of supporting more than one wife. The Qur'an states that these men must deal with all their wives equally, and must not favour any particular wife. Whilst polygamy is illegal in most countries, and many prohibit people living polygamously, in the U.K. it is recognised in cases of immigration or citizenship, if the marriages were performed in countries that permit it.

12. One of Antiquity's most important pilgrimage destinations was the Oracle of Delphi. Who was the prophetic deity worshiped at Delphi?

From Quiz Pilgrimage

Answer: Apollo

The Oracle of Delphi was the most important oracle in ancient Greece and was the focal point of the Delphi site, dedicated to the worship of god Apollo. For over 11 centuries (since the 9th century BC till 395 AD, when Roman Emperor Theodosius I ordered the closing of all pagan temples), everyone, from kings to common people, came to Delphi, seeking council about everything, from important political matters (like wars and the founding of colonies) to personal affairs, and maybe glimpses of their future. The prophecies, which often took the form of riddles, were made by Pythia - the high priestess of the oracle, who transmitted the words of god Apollo. The site of Delphi also contained the omphalos stone (regarded as the center of the Earth), thus being revered as a sacred place throughout the Greek world.

13. In Byzantine Rite Catholic churches, there is a service called Jerusalem Matins. When is this held?

From Quiz Religious Services

Answer: Holy Saturday, the day before Easter Sunday

Matins is a morning service. It consists of readings from the Book of Psalms, as well as hymns and prayers. It does not feature the reception of Communion.

14. What building do Muslims circumambulate in Mecca while on their Hajj?

From Quiz Circumambulation

Answer: Kaaba

The circumambulation of the Kaaba is known as Tawaf and it is considered an act of worship and submission to Allah. Those on a Hajj are required to circumambulate the Kaaba in a counterclockwise direction seven times.

15. Which saint is credited with the authorship of a prayer known as "the Breastplate," a series of requests for the protection of God?

From Quiz Prayers

Answer: St. Patrick

The prayer has several verses. It asks that "Christ [be] in every eye that sees me, Christ in every ear that hears me."

16. Which Christian holiday is celebrated on February 2nd?

From Quiz Holidays Born From Religion

Answer: Candlemas

The name comes from the fact that all the candles to be used in the church for the coming year were brought to mass to be blessed. This holiday falls on the mid-point of winter and it was said that the weather that day foretold of more winter or an early spring.

17. The Sikh celebrate their new year on 13 April, on a day known as what?

From Quiz Different Religions and Their Festivals

Answer: Vaisakhi

The Sikh new year, Vaisakhi, is celebrated according to the Indian calendar. On this day, the 10th prophet, Guru Gobind Singh, baptised the Sikhs and changed their {names;} men into Singh (lion) and the women into Kaur (princess).

18. Many Muslims pray five times a day. Mosques have a tall, thin tower where a man stands to call people to prayer. What is the name of the tower?

From Quiz Sweetest Devotion

Answer: Minaret

The tower, called a minaret, is either attached or near to the mosque. The man who calls people to prayer is called a muezzin. Prayer is one of the five Pillars of Islam: it's something that all Muslims are called to do.

19. In the Roman Catholic faith Lent begins with Ash Wednesday, a time of fasting and abstaining from meat. Which other day has those same dietary rules for Catholics?

From Quiz Fasting and Praying

Answer: Good Friday

Good Friday was called 'good' in the sense of the word that means holy, because of the sacrifice of Jesus Christ made for the world.

20. Ramadan is a Muslim holiday that focuses on dawn-to-dusk fasting and spiritual contemplation. The day that ends the month-long tradition is also a holiday. Do you know the name?

From Quiz Keys to the Kingdom

Answer: Eid Al-Fitr

Eid Al-Fitr marks the end of a month of fasting. It's an important holiday that's also referred to as the Feast of Breaking the Fast, the Sugar Feast, and the Sweet Festival.

21. What do Buddhists call the short often repetitive words and phrases used to focus their concentration and awareness during meditation?

From Quiz Like A Prayer

Answer: Mantras & mantra

Buddhism does not have a unified set of practices and liturgy. In part, this is because the nature of Buddhism is different from classic western religions. Buddhists do not worship the Buddha or "enlightened one" as a deity, but rather venerate his insights and teachings. As such, the purpose of prayer is different. A Buddhist prayer is not a profession of faith, but is an attempt to focus the worshipper's energy to accomplish a task or achieve greater understanding. At its most basic, a mantra is a word or phrase recited to raise the level of concentration or awareness of the person. The mantra is supposed to opens the mind of the Buddhist to permit a deeper sense of self-understanding and the natural world. Thus, any verse or words the adherent believes are powerful when repeated often can be used as a mantra.

22. A famous site of pilgrimage for Hindus is the temple of Tirumala Venkateswara near Tirupati in Andhra Pradesh. Which offering by devotees is this temple famous for?

From Quiz Hope and Despair

Answer: Hair

The temple is dedicated to Venkateswara, a form of the Hindu god Vishnu. It is one of the most visited religious sites in the world with the number of devotees received daily ranging from 50,000 to 100,000. Pilgrims tonsure their heads at the temple and the hair is offered to the deity as an act of sacrifice and humility.

23. What prayer contains the lines, "And you shall love the Lord your God with all your heart and with all your soul and with all your might"?

From Quiz Famous Prayers

Answer: The Shema

The Shahadah is the basic statement of faith of Muslims: "There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger." The Shema Yisrael begins "Hear, Israel, the Lord is our God, the Lord is one. Blessed be the name of his glorious kingdom forever and ever." It then goes on to include the line quoted above and continues, "And these words that I command you today shall be in your heart. And you shall teach them diligently to your children, and you shall speak of them when you sit at home, and when you walk along the way, and when you lie down and when you rise up. And you shall bind them as a sign on your hand, and they shall be for frontlets between your eyes. And you shall write them on the doorposts of your house and on your gates."

24. Which religion calls its prayer beads a mala?

From Quiz World Prayer Beads

Answer: Hinduism

Both Hindus and Buddhists use a set of beads called a mala as an aid to prayer. The mala usually consists of 108 beads. They are primarily used to count mantras, but can also be used when repeating the names of a deity.

25. In the United States as of 1966, what are the two major fast days in Roman Catholicism?

From Quiz That Was Fast

Answer: Ash Wednesday and Good Friday

In 1966, Pope Paul VI issued the "Paenitemini", the Apostolic Constitution On Penance, which radically changed the Catholic fasting requirements. Following the "Paenitemini", the US bishops decreed that Ash Wednesday and Good Friday were the days when US Catholics were obligated to fast. Pope Paul VI recommended that fasting and abstinence be voluntary, appropriate to the local economic situation, and replaced with prayer and charitable works on minor fast days. Ash Wednesday marks the first day of Lent, and Good Friday commemorates the crucifixion and death of Jesus.

26. Rome became a major Christian pilgrimage site during the Middle Ages. Which was the main medieval pilgrimage route to Rome?

From Quiz Pilgrimage

Answer: Via Francigena

The Via Francigena is the medieval pilgrimage road which connects Canterbury to Rome - the headquarters of the Catholic Church. The route passes through England, France, Switzerland and Italy. The "Eternal City" is the site of relics of numerous saints and early martyrs as well as the death place of two of the most preeminent early Christian missionaries - apostle Peter and apostle Paul. Rome and the Vatican in particular are still important pilgrimage destinations today and have, in the early twenty-first century, witnessed the second largest pilgrimage in the history of Christendom, with the event of the Funeral of Pope John Paul II.

27. Which Jewish holiday is associated with the circumambulation of the Temple altar?

From Quiz Circumambulation

Answer: Sukkot

Sukkot is a seven-day holiday that begins on the 15th day of Tishri. Along with Pesach (Passover) and Shavuot (Pentecost), Sukkot is one of the Three Pilgrimage Festivals of Judaism.

28. William Shakespeare was born and died on which Christian holiday (as celebrated in England)?

From Quiz Holidays Born From Religion

Answer: St. George's Day

St. George's Day, April 23, was widely celebrated early on but saw a decline by the 18th century. More recently, there has been some interest in making it a public holiday. One of the more popular customs is to wear a red rose in your lapel.

29. Muslims mark the end of Ramadan with the celebration of which festival?

From Quiz Different Religions and Their Festivals

Answer: Eid-Ul-Fitr

Eid-Ul-Fitr marks the end of a month of fasting for the Muslims.

30. Christmas is a celebration and commemoration of the birth of Christ. As a LaVeyan Satanist, however, you'd celebrate another birthday as the most holy day in the year. Which one?

From Quiz Christmas Is Cancelled This Year

Answer: Your own

In spite of a common misconception, LaVeyan Satanism does not involve devil worship, but is rather atheist in nature. The derivation of "Satanist" is via the Hebrew word meaning "adversary" and signifies the opposition to monotheistic belief. Satanism is centered on the self as the most important entity and promotes indulgence and joy in the earthly life - as such, it shouldn't be surprising that each practitioner's own birthday is also the most holy day of the year in that religion.

This is category 24726
Last Updated Apr 13 2024 5:51 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.