FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Stressed Desserts
Quiz about Stressed Desserts

Stressed Desserts Trivia Quiz


In this game you need to match words that are mirror images of one another (STRESSED / DESSERTS), only you'll have to do it with their definitions: (Experiencing emotional strain / Cakes and pies, for example)

A matching quiz by reedy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Word Play
  8. »
  9. Back Words and Palindromes

Author
reedy
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
403,524
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
633
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 96 (1/10), moonlightxx (10/10), bernie73 (1/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Move in a steady stream  
  Naval cannons
2. One who deceives  
  Disease-carrying rodents
3. Warm and cozy  
  Unavoidable death and destruction
4. Retain for oneself  
  Employs needles and yarn
5. Our sun, for example  
  Man's best friend
6. A portion of something  
  Canis lupus
7. Supreme being  
  Uncooked or unrefined
8. A strong, unpleasant smell  
  To scold harshly
9. Internecine conflict  
  A situation you cannot escape
10. The way you feel, usually good or bad  
  A quick or furtive look





Select each answer

1. Move in a steady stream
2. One who deceives
3. Warm and cozy
4. Retain for oneself
5. Our sun, for example
6. A portion of something
7. Supreme being
8. A strong, unpleasant smell
9. Internecine conflict
10. The way you feel, usually good or bad

Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 96: 1/10
Jul 12 2024 : moonlightxx: 10/10
Jul 05 2024 : bernie73: 1/10
Jun 24 2024 : Guest 69: 10/10
May 29 2024 : Guest 174: 0/10
May 29 2024 : Guest 136: 0/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Move in a steady stream

Answer: Canis lupus

FLOW - A fluid, gas, or electricity moving continually in one direction

WOLF - Canis lupus - the binomial name for the grey wolf
2. One who deceives

Answer: To scold harshly

LIAR - One who deceives, or tells lies

RAIL - To revile or scold harshly, insolently, or with abusive language
3. Warm and cozy

Answer: Naval cannons

SNUG - Warm and cozy, comfortable, safe

GUNS - More than just cannons - pretty much any weapon using a metal tube and explosive force to launch the projectile
4. Retain for oneself

Answer: A quick or furtive look

KEEP - Retain for yourself, hold on to

PEEK - Sneak a look at something quickly or furtively
5. Our sun, for example

Answer: Disease-carrying rodents

STAR - A flaming ball of gas, found throughout the universe, providing each twinkle in our sky

RATS - medium-sized, long-tailed rodents of the genus Rattus, known for carrying diseases
6. A portion of something

Answer: A situation you cannot escape

PART - Some, but not all of something (a portion)

TRAP - A situation you are stuck in, and cannot escape
7. Supreme being

Answer: Man's best friend

GOD - A supreme being that is worshipped by a group of people

DOG - Canis lupus familiaris - AKA (colloquially) man's best friend
8. A strong, unpleasant smell

Answer: Employs needles and yarn

STINK - An unpleasant smell, usually very strong - something that reeks

KNITS - Joins together, in this case threads of yarn to make clothing
9. Internecine conflict

Answer: Uncooked or unrefined

WAR - Internecine (destructive to both sides) conflict

RAW - Uncooked (as in meat) or unrefined (as in raw materials)
10. The way you feel, usually good or bad

Answer: Unavoidable death and destruction

MOOD - how you feel at a given moment, like 'in a good mood', but can be many other emotional states

DOOM - Death, destruction, or any extremely bad situation that can't be avoided
Source: Author reedy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Many Magnificent Matches, Part 8:

Here are another set of ten matching quizzes for you to enjoy. Thanks for playing!

  1. Music to My Years Average
  2. True Celebrity Names (Born in the 1920s) Very Easy
  3. Moving Pictures, Shifting Words Average
  4. Altered Proverbs Very Easy
  5. True Celebrity Names (Born in the 1910s) Easier
  6. Give Me All Your Money! Average
  7. Altered Proverbs II Easier
  8. Stressed Desserts Easier
  9. I Feel Sad Today Easier
  10. Altered Proverbs III Very Easy

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us