FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Missing You John Ritter
Quiz about Missing You John Ritter

Missing You John Ritter Trivia Quiz


I was very upset by the recent passing of John Ritter. In my opinion, he was the most talented actor/comedian that ever lived. This quiz is for John Ritter fans. He will be deeply missed, yet remembered for the wonderful things he did.

A multiple-choice quiz by 3sCompany. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S
  8. »
  9. John Ritter

Author
3sCompany
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
151,048
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1411
Last 3 plays: Guest 98 (9/10), Guest 174 (6/10), Guest 98 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. John was on a hit television show in 1977. What is the name of that show? Hint


Question 2 of 10
2. What was John's middle name? Hint


Question 3 of 10
3. John had one brother, what is his name? Hint


Question 4 of 10
4. How many kids does John have? Hint


Question 5 of 10
5. When was John born? Hint


Question 6 of 10
6. John played a womanizing alcoholic in the movie "Skin Deep." What was the name of his character?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 7 of 10
7. John has NOT appeared on this TV show. Hint


Question 8 of 10
8. Did John ever appear on "The Dating Game"?


Question 9 of 10
9. Where was John born? Hint


Question 10 of 10
10. John attended what university? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 20 2024 : Guest 98: 9/10
Apr 20 2024 : Guest 174: 6/10
Apr 09 2024 : Guest 98: 5/10
Mar 22 2024 : Guest 172: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. John was on a hit television show in 1977. What is the name of that show?

Answer: Three's Company

"Three's Company" debuted in September 1977, and continued on until 1984. It is the role for which John Ritter is most remembered.
2. What was John's middle name?

Answer: Southworth

John was the son to TV country-western cowboy, Tex Ritter.
3. John had one brother, what is his name?

Answer: Tom

His brother was born with cerebal palsy. John would do a lot of charity work to raise money for cerebal palsy research.
4. How many kids does John have?

Answer: 4

One of his sons, Jason Ritter, is following in his father's footsteps. He was in the box office smash hit "Freddy vs. Jason."
5. When was John born?

Answer: September 17, 1948

John was born in Burbank, CA.
6. John played a womanizing alcoholic in the movie "Skin Deep." What was the name of his character?

Answer: Zachary Hutton

John played this part perfectly, it is one of my favorites, that he has done.
7. John has NOT appeared on this TV show.

Answer: Happy Days

John guest starred on many TV shows. In all of them, he brought something special to each show.
8. Did John ever appear on "The Dating Game"?

Answer: Yes

In 1967, John, at age 19, appeared on this show, and was chosen by the bachelorette! He was hilarious even then!
9. Where was John born?

Answer: Burbank, CA

John was born on September 17, 1948.
10. John attended what university?

Answer: University of Southern California

John attended the University of Southern California, and graduated with a Bachelor's Degree in Fine Arts & Theatre Arts in 1971.
Source: Author 3sCompany

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us