FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Penny Arcade
Quiz about Penny Arcade

Penny Arcade Trivia Quiz


A selection of questions from the online comic, 'Penny Arcade'.

A multiple-choice quiz by LadyCaitriona. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Comics
  8. »
  9. Comics L-R

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,883
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
363
- -
Question 1 of 10
1. What is Gabe's name? Hint


Question 2 of 10
2. What was the profession of Tyge Brahe, from whom the character 'Tycho' takes his name? Hint


Question 3 of 10
3. For which video game character does Gabe suffer an unnatural obsession? Hint


Question 4 of 10
4. What kind of animal sits with Gabe in 'The Bench' comics? Hint


Question 5 of 10
5. What popular movie does 'Penny Arcade' spoof with the aid of tennis balls? Hint


Question 6 of 10
6. What's the name of the machine that makes random appearances on 'Penny Arcade'? Hint


Question 7 of 10
7. Name one of the two creators of 'Penny Arcade'? (Not 'Gabe and Tycho')

Answer: (Last name)
Question 8 of 10
8. Who befriends a zombie? Hint


Question 9 of 10
9. What is unique about Charles? Hint


Question 10 of 10
10. Who does Gabe and Tycho mistakenly think to be a woman?

Answer: (last name, or first and last name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 29 2026 : piet: 10/10
Jun 17 2026 : Guest 16: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Gabe's name?

Answer: John Gabriel

The character's name is John Gabriel, but he goes by 'Gabe'.
2. What was the profession of Tyge Brahe, from whom the character 'Tycho' takes his name?

Answer: astronomer

Tyge (Latinized as Tycho) Brahe was a Danish astronomer, born in Skåne (now part of Sweden) on 14 December 1546.
3. For which video game character does Gabe suffer an unnatural obsession?

Answer: Pac-Man

Gabe can always be seen sporting a 'Pac-Man' shirt.
4. What kind of animal sits with Gabe in 'The Bench' comics?

Answer: a squirrel

5. What popular movie does 'Penny Arcade' spoof with the aid of tennis balls?

Answer: 'The Matrix'

6. What's the name of the machine that makes random appearances on 'Penny Arcade'?

Answer: Div

7. Name one of the two creators of 'Penny Arcade'? (Not 'Gabe and Tycho')

Answer: Mike Krahulik

8. Who befriends a zombie?

Answer: Tycho

9. What is unique about Charles?

Answer: He uses a Macintosh

Charles - the Mac user famous for saying 'Shut your pie hole'
10. Who does Gabe and Tycho mistakenly think to be a woman?

Answer: John Romero

Must be the long hair....
Source: Author LadyCaitriona

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Popeye Comic Strips Average
2. Mad Movie Satires A-Z Difficult
3. Remember the "Oink!" Comic? - Part 2 Average
4. PhD Comics Average
5. Promethea Average
6. LXG--Volume I Average
7. The Phantom Average
8. The Wee Laddie From Scotland Average
9. "Mutts" Comic Strip Average
10. 43-Man Squamish: Rules and Regulations Tough
11. Madam and Eve Average
12. The Ultimate "Luann" Quiz Tough

8/3/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us