Quiz about Animals for Kids
Quiz about Animals for Kids

Animals for Kids Trivia Quiz


This quiz is for little kids. Enjoy!

A multiple-choice quiz by zebra101. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Animals for Kids
  8. »
  9. What Animal Am I?

Author
zebra101
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
249,827
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
19890
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: H53 (10/10), Guest 168 (10/10), Guest 5 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. I go "who, who",
And may scare you,
I come out at night,
And eat mice.
Hint

owl
loon
crow
duck

2. I live on a farm,
You'll find me in a barn,
You can ride me,
I'm kind of big you see.
Hint

goat
horse
pig
dog

3. I like to bark,
And go for walks in the park,
I am man's best friend,
And will fend off anyone bad.
Hint

cat
fish
mouse
dog

4. I have a hump on my back,
That is filled with fat,
I can live where it's hot,
And help people there a lot.
Hint

cow
camel
zebra
snake

5. I am very fast,
But I don't live in a pack,
I am spotted,
And live in Africa.
Hint

tiger
cheetah
lion
caracal

6. I like to "rib-it",
And have webbed feet,
I can jump high,
And even hibernate.
Hint

lizard
frog
snake
turtle

7. I am the biggest mammal,
And live in oceans around the world,
I can't live on land,
I have a migration plan.
Hint

seal
walrus
dolphin
whale

8. I am quite bright,
And live in rain forests,
I am a type of bird,
And can say words.
Hint

bluebird
crane
parrot
swan

9. I live on Madagascar,
And I'm endangered,
I like the trees,
And may have rings.
Hint

porcupine
monkey
lemur
rabbit

10. I am the biggest reptile,
And have teeth that can kill,
I live near the water,
And live around the world.
Hint

lizard
frog
turtle
crocodile




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I go "who, who", And may scare you, I come out at night, And eat mice.

Answer: owl

There are a lot of different kinds of owls. Harry Potter has an owl for a pet. The other birds in the question come out during the day.
2. I live on a farm, You'll find me in a barn, You can ride me, I'm kind of big you see.

Answer: horse

Horses live in stalls in a barn and you can ride horses. The other three are too small to ride and don't usually live in barns.
3. I like to bark, And go for walks in the park, I am man's best friend, And will fend off anyone bad.

Answer: dog

Dogs like to go for walks and can be protective. There are a lot of different kinds of dogs, such as Labradors, Chihuahuas and Pekingese.
4. I have a hump on my back, That is filled with fat, I can live where it's hot, And help people there a lot.

Answer: camel

Camels live in the desert. They carry people that are traveling there. Camels can go for a long time without having to drink water.
5. I am very fast, But I don't live in a pack, I am spotted, And live in Africa.

Answer: cheetah

Lions live in packs (called a pride), but cheetahs don't. Cheetahs and lions live in Africa. Tigers are striped.
6. I like to "rib-it", And have webbed feet, I can jump high, And even hibernate.

Answer: frog

Frogs have webbed feet. Snakes don't even have feet! Some frogs hibernate. Frogs like to eat insects, which they catch with their tongues.
7. I am the biggest mammal, And live in oceans around the world, I can't live on land, I have a migration plan.

Answer: whale

Whales are the biggest mammals and some migrate. Both seals and walruses can come out of the water onto land.
8. I am quite bright, And live in rain forests, I am a type of bird, And can say words.

Answer: parrot

Parrots are colorful and can talk, they learn words by hearing people say them and then mimic what they've heard. The other three can't talk and aren't that bright.
9. I live on Madagascar, And I'm endangered, I like the trees, And may have rings.

Answer: lemur

Lemurs only live on Madagascar. Ring-tailed lemurs have rings on their tails and are an endangered species. Lemurs were featured in the movie "Madagascar".
10. I am the biggest reptile, And have teeth that can kill, I live near the water, And live around the world.

Answer: crocodile

Sometimes crocodiles are known to kill humans. Crocodiles can be found in Australia. Alligators are related to crocodiles.
Source: Author zebra101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : H53: 10/10
Today : Guest 168: 10/10
Jan 29 2023 : Guest 5: 10/10
Jan 27 2023 : Guest 180: 6/10
Jan 26 2023 : Guest 42: 9/10
Jan 25 2023 : Shadman11: 8/10
Jan 24 2023 : AlexxSchneider: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 72: 9/10
Jan 21 2023 : krajack99: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Animal Choices! Average
2. Guess the Animal Very Easy
3. Is Anybody Home? Very Easy
4. What Am I? - Animals Very Easy
5. "A" is for Apple, and also for which animal? Average
6. This Is the End of Me! Very Easy
7. Not In My Backyard! Very Easy
8. Then She Found Me Very Easy
9. What Animal Am I? Easier
10. Living Large Average
11. Do You Recognize This Mammal? Easier
12. If Animals Had Hobbies Very Easy

1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us