FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Animorphs Part 2
Quiz about Animorphs Part 2

Animorphs Part 2 Trivia Quiz


This is another quiz on the Animorphs.

A multiple-choice quiz by lovejoy232. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Applegate, K.A.
  8. »
  9. Animorphs

Author
lovejoy232
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,430
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
467
- -
Question 1 of 10
1. Who is Rachel's best friend? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Jake's best friend? Hint


Question 3 of 10
3. Who did Tobias meet FIRST? Hint


Question 4 of 10
4. What is Ax's favorite human food? Hint


Question 5 of 10
5. What is Ax's human name? Hint


Question 6 of 10
6. What is Ax? Hint


Question 7 of 10
7. What morph did Tobias try FIRST? Hint


Question 8 of 10
8. Who is Jake's brother? Hint


Question 9 of 10
9. Who is the Animorphs' enemy? Hint


Question 10 of 10
10. What was the FIRST morph that David tried? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Rachel's best friend?

Answer: Cassie

Cassie likes animals and Rachel likes shopping.
2. Who is Jake's best friend?

Answer: Marco

Marco is funny and Jake usually isn't.
3. Who did Tobias meet FIRST?

Answer: Jake and Marco

Tobias met Jake and Marco at the video arcade.
4. What is Ax's favorite human food?

Answer: cinnamon buns

Ax likes saying the words "cinnamon buns."
5. What is Ax's human name?

Answer: Philip

"Philip" is Jake's cousin.
6. What is Ax?

Answer: Andalite

Andalites are half deer.
7. What morph did Tobias try FIRST?

Answer: cat

Tobias morphed his cat Dude.
8. Who is Jake's brother?

Answer: Tom

Tom is a controller.
9. Who is the Animorphs' enemy?

Answer: Visser Three

Visser Three can morph into anything.
10. What was the FIRST morph that David tried?

Answer: eagle

David was the newest Animorph in the book "The Discovery."
Source: Author lovejoy232

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LilahDeDah before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us