FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Visser and The Ellimist Chronicles
Quiz about Visser and The Ellimist Chronicles

"Visser" and "The Ellimist Chronicles" Quiz


This quiz is on two branching off books from the series "Animorphs". The first five questions are from "The Ellimist Chronicles". The last five are from "Visser".

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Applegate, K.A.
  8. »
  9. Animorphs

Author
anidbz17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
137,389
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
347
- -
Question 1 of 10
1. Complete this ritual: "Shall we immerse?" Hint


Question 2 of 10
2. What was the mix with the Polar Orbit High Crystal called? Hint


Question 3 of 10
3. What is the Ellimist's chosen name?

Answer: (One word, not formal name)
Question 4 of 10
4. What type of alien is the Ellimist? Hint


Question 5 of 10
5. Complete this phrase: "Step into my lair, said the dreth to the..." Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the tiny Yeerk moon? Hint


Question 7 of 10
7. What was Visser One's second human host? Hint


Question 8 of 10
8. A Class Two species is a species that can be infested, but suffers from serious physical drawbacks.


Question 9 of 10
9. What was Allison Kim's husband's first name?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. Allison Kim was still alive at the end of the book.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Complete this ritual: "Shall we immerse?"

Answer: "On the other side."

It is the ritual when beginning a game.
2. What was the mix with the Polar Orbit High Crystal called?

Answer: Dance By

These are scheduled between crystals every nineteen years.
3. What is the Ellimist's chosen name?

Answer: Toomin

His formal name is Azure Level, Seven Spar, Extension Two, Down-Messenger, Forty-one.
4. What type of alien is the Ellimist?

Answer: Ketran

The planet is called Ket, and the other names are of mentioned aliens in the book.
5. Complete this phrase: "Step into my lair, said the dreth to the..."

Answer: chorkant

This is said a few times.
6. What is the name of the tiny Yeerk moon?

Answer: Madra

Edriss (Visser One) had two children in the host of Allison Kim and named them Darwin and Madra. Garoff is one of the Council of Thirteen.
7. What was Visser One's second human host?

Answer: Jenny Lines

The defeated soldier was her first, Allison Kim was her third, and her fourth was Lore David Altman.
8. A Class Two species is a species that can be infested, but suffers from serious physical drawbacks.

Answer: True

There are five classes that Yeerks use to rank species.
9. What was Allison Kim's husband's first name?

Answer: Hildy

His name was Hildy Gervais and he was the host for Essam-Two-Nine-Three of the Sulp Niar pool.
10. Allison Kim was still alive at the end of the book.

Answer: False

Edriss killed her when she came back for her children and was disguised as a doctor.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us