Quiz about Its me Eloise
Quiz about Its me Eloise

It's me, Eloise Trivia Quiz


Kay Thompson created one of the best children in literature. Eloise was one of my favorite characters when I was a little girl. I always wanted to be just like her. I hope you like this quiz about this wonderfully amazing little girl.

A multiple-choice quiz by virgo3166. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Kid Lit Authors L - Z
  8. »
  9. T Authors

Author
virgo3166
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
134,206
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
321
Last 3 plays: Guest 73 (1/10), Guest 73 (10/10), Guest 69 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Where did Eloise live? Hint

A big house in the country
The Plaza
On a ranch with horses
In a small apartment

2. How old is Eloise? Hint

6
7
5
9

3. What is the name of Eloise's dog? Hint

Scooby
Ruff
Tiger
Weenie

4. What is the name of Eloise's turtle? Hint

Tarapin
Shelly
Skipperdee
Speedy

5. Who takes care of Eloise? Hint

Milly
Fanny
Sally
Nanny

6. What does Eloise do when she gets bored? Hint

combs her hair with a fork
wears her arm in a sling
puts a rubberband on her nose
all of these

7. What does Eloise wear around her neck at night when she goes to sleep? Hint

a necklace nanny gave her
a do not disturb sign
a pink scarf
a neckace of paper clips

8. Eloise went to Paris and to Moscow.

True
False

9. Eloise has two dolls. What are their names? Hint

Cindy and Kathy
Mandy and Mindy
Katie and Sally
Saylor and Sabine

10. What did Eloise want to put down the mail chute? Hint

A letter
her tutor's glasses
a special package
a pitcher of water


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Eloise live?

Answer: The Plaza

She lives on the top floor of the beautiful Plaza hotel in New York City.
2. How old is Eloise?

Answer: 6

Eloise has a tutor named Philip, whom she likes to tease and torment every chance she can get.
3. What is the name of Eloise's dog?

Answer: Weenie

Weenie likes to have his back scratched with a hanger.
4. What is the name of Eloise's turtle?

Answer: Skipperdee

Skipperdee wears sneakers and eats raisins.
5. Who takes care of Eloise?

Answer: Nanny

Nanny always says things three times.
6. What does Eloise do when she gets bored?

Answer: all of these

Eloise says being bored is definitely not allowed.
7. What does Eloise wear around her neck at night when she goes to sleep?

Answer: a do not disturb sign

Eloise also sleeps with Weenie and Skipperdee
8. Eloise went to Paris and to Moscow.

Answer: True

There were two other books of Eloise's adventures in Paris and Moscow.
9. Eloise has two dolls. What are their names?

Answer: Saylor and Sabine

Saylor is a large doll with a hard head and no arms.
Sabine is a rag doll that came from Jamaica.
10. What did Eloise want to put down the mail chute?

Answer: a pitcher of water

Eloise was constantly doing things she shouldn't do. However, at the end of the book where Eloise went to Paris, she actually got around to soaking the mail.
Source: Author virgo3166

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 28 2022 : Guest 73: 1/10
Dec 18 2022 : Guest 73: 10/10
Dec 14 2022 : Guest 69: 8/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us