FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name That Cartoon
Quiz about Name That Cartoon

Name That Cartoon! Trivia Quiz


I'll give you the characters and some other useful information and all you have to do is name the cartoon.

A multiple-choice quiz by thepandaman. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids

Author
thepandaman
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
204,495
Updated
Dec 07 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
5799
Last 3 plays: Guest 73 (10/10), Guest 174 (1/10), Guest 68 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. This cartoon is on Nickelodeon and has a starfish called Patrick and a snail called Gary. Recently, a movie has been made of it. Hint


Question 2 of 10
2. This cartoon used to be on television ages ago but an animated film of it has recently come out. It has a girl in it called Florence and an opera-singing cow called Ermintrude. What is it? Hint


Question 3 of 10
3. The main star in this cartoon has a nephew that's called Scrappy and two of his "gang" are Fred and Daphne. What is it? Hint


Question 4 of 10
4. Which cartoon film has been made into a cartoon television series, which has in it a monster? It is set in Hawaii. What is it? Hint


Question 5 of 10
5. What cartoon is about a very clever boy who has a secret lab in his room? It has got in it an annoying sister called Dee-Dee. What is it? Hint


Question 6 of 10
6. What cartoon is about a boy called Timmy who has some secret people to whom he can wish and his wishes will come true? Hint


Question 7 of 10
7. What cartoon television series (and film) is about a bunch of babies that are more clever than their parents think them to be? They can talk, walk and they're always getting up to adventures! Which cartoon is it? Hint


Question 8 of 10
8. Which cartoon (and animated film) is about a very clever boy that always is making very cool inventions? He has a friend called Carl and a robotic dog. What is it? Hint


Question 9 of 10
9. What cartoon is about a bird who has a cool hair-do? He is always having adventures and the new series contains a walrus. Hint


Question 10 of 10
10. Which cartoon is about a family that travels around the world looking at animals? The main character can talk to animals and her dad is the presenter of a Wildlife show (which her mum films). Which cartoon is it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 73: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 174: 1/10
Jun 07 2024 : Guest 68: 4/10
Jun 06 2024 : Guest 195: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 203: 8/10
Jun 02 2024 : poetkah: 10/10
May 30 2024 : jmac5cicada: 9/10
May 29 2024 : sally0malley: 9/10
May 16 2024 : rhaltn56: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This cartoon is on Nickelodeon and has a starfish called Patrick and a snail called Gary. Recently, a movie has been made of it.

Answer: SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants' best friend is called Patrick Star and he shares his "pineapple under the sea" with Gary, a sea snail!
2. This cartoon used to be on television ages ago but an animated film of it has recently come out. It has a girl in it called Florence and an opera-singing cow called Ermintrude. What is it?

Answer: The Magic Roundabout

It also has a dog called Dougal, who was played by Robbie Williams in the recent film and a cool, hippyish rabbit called Dylan.
3. The main star in this cartoon has a nephew that's called Scrappy and two of his "gang" are Fred and Daphne. What is it?

Answer: Scooby Doo

His main catchprase is "Scooby Dooby Doooooooooooooooo!"
4. Which cartoon film has been made into a cartoon television series, which has in it a monster? It is set in Hawaii. What is it?

Answer: Lilo and Stitch

Stitch turns out to be quite a lovable little creature - but he does have his moments!
5. What cartoon is about a very clever boy who has a secret lab in his room? It has got in it an annoying sister called Dee-Dee. What is it?

Answer: Dexter's Laboratory

Dexter always comes up with very strange inventions - all of them usually go very wrong!
6. What cartoon is about a boy called Timmy who has some secret people to whom he can wish and his wishes will come true?

Answer: Fairly Odd Parents

Timmy has lots and lots of adventures with his unlimited wishes but things do not always turn out to be like what he thought they would be like!
7. What cartoon television series (and film) is about a bunch of babies that are more clever than their parents think them to be? They can talk, walk and they're always getting up to adventures! Which cartoon is it?

Answer: Rugrats

Angelica is always trying to get them into trouble and earn herself some nice cookies!
8. Which cartoon (and animated film) is about a very clever boy that always is making very cool inventions? He has a friend called Carl and a robotic dog. What is it?

Answer: Jimmy Neutron

Jimmy Neutron is now a television cartoon series after a very successful film.
9. What cartoon is about a bird who has a cool hair-do? He is always having adventures and the new series contains a walrus.

Answer: Woody Woodpecker

Woody Woodpecker has a very distinctive catchphrase!
10. Which cartoon is about a family that travels around the world looking at animals? The main character can talk to animals and her dad is the presenter of a Wildlife show (which her mum films). Which cartoon is it?

Answer: The Wild Thornberrys

Eliza is the main chracter's name and her sister is called Debbie (who is a typical teenager!). Eliza has a monkey and a strange kind of boy that they found!
Source: Author thepandaman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us