FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Nick Picks
Quiz about Nick Picks

Nick Picks! Trivia Quiz


This quiz is all about various Nickelodeon shows! :D

A multiple-choice quiz by britney. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids

Author
britney
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
101,772
Updated
Dec 07 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
8549
Last 3 plays: Guest 73 (9/10), dee1304 (6/10), muzzyhill3 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What cartoon features six babies: Tommy, Chuckie, Phil, Lil, Dil, and Kimmie? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the interactive live show where kids get hit with a gooey substance? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Spongebob's best friend on the show, "Spongebob Squarepants"? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these is a sport OFTEN played on the show "Rocket Power"? Hint


Question 5 of 10
5. On what show does a boy have two fairy "friends" and is tormented by his babysitter? Hint


Question 6 of 10
6. What show has a boy with a football-shaped head? Hint


Question 7 of 10
7. What show targeted at 7-13 year olds is a bunch of comedy sketches put together? Hint


Question 8 of 10
8. What show is about a teenage girl trying to make it big in the music business? Hint


Question 9 of 10
9. What animated show is about a genius boy based on a film which came out in the year 2001? Hint


Question 10 of 10
10. What show is based on a girl who was once on another Nickelodeon show, and is a few comedic sketches put together? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 73: 9/10
May 24 2024 : dee1304: 6/10
May 15 2024 : muzzyhill3: 10/10
Apr 26 2024 : camhammer: 7/10
Apr 17 2024 : Guest 170: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What cartoon features six babies: Tommy, Chuckie, Phil, Lil, Dil, and Kimmie?

Answer: Rugrats

The show's tenth anniversary was celebrated in the summer of 2001 with an episode called "All Growed Up," when they were all ten years older. Now there is a spinoff based on the special.
2. What is the name of the interactive live show where kids get hit with a gooey substance?

Answer: Slime Time Live

There are many activities for children on the show and many of them get slimed!
3. Who is Spongebob's best friend on the show, "Spongebob Squarepants"?

Answer: Patrick

Spongebob's also friends with a squirrel from Texas named Sandy and his neighbor, Squidward.
4. Which of these is a sport OFTEN played on the show "Rocket Power"?

Answer: surfing

Some other popular sports are, hockey, roller blading and skateboarding.
5. On what show does a boy have two fairy "friends" and is tormented by his babysitter?

Answer: The Fairly Oddparents

The fairy "oddparents" are usually in the form of fish.
6. What show has a boy with a football-shaped head?

Answer: Hey Arnold!

Arnold has a football shaped head, many of the characters on the show have weird shaped heads.
7. What show targeted at 7-13 year olds is a bunch of comedy sketches put together?

Answer: All That

It has been on the air for a while and gone through many casts, it is like a "Saturday Night Live" for preteens.
8. What show is about a teenage girl trying to make it big in the music business?

Answer: Taina

Taina goes to a performing arts school in NYC and each episode shows her in a "music video" that she imagines.
9. What animated show is about a genius boy based on a film which came out in the year 2001?

Answer: Jimmy Neutron

He has many adventures that occur because of his genius inventions and experiments.
10. What show is based on a girl who was once on another Nickelodeon show, and is a few comedic sketches put together?

Answer: The Amanda Show

Amanda Bynes is the star of the show and was once on "All That."
Source: Author britney

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Lanni before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us