FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Smorgasbord of Trivia
Quiz about A Smorgasbord of Trivia

A Smorgasbord of Trivia Trivia Quiz


This is about everything. So good luck, you'll need it!

A multiple-choice quiz by jurogo. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
jurogo
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
834
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4456
Last 3 plays: Guest 104 (3/10), Guest 172 (5/10), Guest 4 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which book is the most widely distributed book in history? Hint


Question 2 of 10
2. Termites relate to humans in terms of total combined weight of all in existence on earth by what ratio (termite:human)? Hint


Question 3 of 10
3. The molecule containing just three atoms of oxygen is more commonly known as what?

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. Which of the following was not written by Shakespeare? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following do not belong? Hint


Question 6 of 10
6. What is the main explosive element in the production of atomic weapons?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. Who invented bifocals? Hint


Question 8 of 10
8. Lacrosse is the national sport of which country (not necessarily their only national sport)? Hint


Question 9 of 10
9. Give the last name of the man who started the protestant reformation.

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. ATP stands for what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 02 2024 : Guest 104: 3/10
Jun 24 2024 : Guest 172: 5/10
May 30 2024 : Guest 4: 3/10
May 20 2024 : Guest 45: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which book is the most widely distributed book in history?

Answer: The Bible

2. Termites relate to humans in terms of total combined weight of all in existence on earth by what ratio (termite:human)?

Answer: 10:1

3. The molecule containing just three atoms of oxygen is more commonly known as what?

Answer: TROXIDE

4. Which of the following was not written by Shakespeare?

Answer: Morningtale

I just made 'morningtale' up!
5. Which of the following do not belong?

Answer: Playdoo

Playdoo is not a Smashing Pumpkins album, I just made it up.
6. What is the main explosive element in the production of atomic weapons?

Answer: plutonium

7. Who invented bifocals?

Answer: Ben Franklin

8. Lacrosse is the national sport of which country (not necessarily their only national sport)?

Answer: Canada

Canada has other national sports, of course, lacrosse just happens to be one of them!
9. Give the last name of the man who started the protestant reformation.

Answer: Luther

His followers were known as Lutherans.
10. ATP stands for what?

Answer: Adenosine Triphosphate

It is the chief energy storing molecule in most organisms.
Source: Author jurogo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us