Quiz about Bring It On
Quiz about Bring It On

Bring It On! Trivia Quiz


The ultimate battle of the sexes! 20 multiple choice questions (alternating between male and female oriented) to settle the score. So sit down with a member of the opposite sex and have a good time.

A multiple-choice quiz by Aznboy. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 20 Questions
  8. »
  9. Mixed 20 Q. Difficult

Author
Aznboy
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
159,409
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Difficult
Avg Score
10 / 20
Plays
27536
Last 3 plays: Guest 191 (5/20), Guest 24 (12/20), Guest 24 (15/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. For the Gals: Which martial art did Bruce Lee develop? Hint

Wing Chun
Ninjitsu
Jeet Kune Do
Choy Li Fut

2. For the Guys: Your girlfriend/wife says "I want a Perrier", and you say, "Ok, let me go get you one." What is a Perrier? Hint

a French sparkling water
a type of Italian Purse
a small Yorkshire dog
a tiny white grape

3. For the Gals: Whose movie name is Detective John McClane?
Hint

Bruce Willis
Steven Seagal
Harrison Ford
Mel Gibson

4. For the Guys: What color (most closely) is a Sterling Silver rose? Hint

Yellow
White
Violet
Baby Blue

5. For the Gals: Who was the last American to win the World's Strongest Man Championship in the twentieth century? Hint

Bill Kazmaier
Jamie Reeves
Magnus Samuelsson
Steve Kirit

6. For the Guys: If a girl says she wears a size 9 shoe in women's American sizes, what is that equivalent to in men's American sizes? Hint

7
12
6
10

7. For the Gals: Who won the first Super Bowl? Hint

Green Bay Packers
Kansas City Chiefs
Miami Dolphins
Oakland Raiders

8. For the Guys: Who wrote the book "Little Women"? Hint

Charlotte Bronte
Emily Dickinson
Jane Austen
Louisa May Alcott

9. For the Gals: In the animated show "Transformers", who was the leader of the Autobots? Hint

Optimus Prime
Shockwave
She-ra
Megatron

10. For the Guys: Lollipop, Sunny Daze, and Sweetberry are all characters in what animated TV show? Hint

Strawberry Shortcake
Hello Kitty
Rainbow Brite
My Little Pony

11. For the Gals: In boxing, a KO is the acronym for "Knock-out". What does the "T" in the acronym TKO stand for? Hint

Total
Technical
Timed
Tertiary

12. For the Guys: How many total pills are standard in a prescription of monthly birth control? Hint

31
25
30
28

13. For the Gals: Which of the following is not a handgun? Hint

Ruger 9mm
.300 Winchester Magnum
Smith and Wesson .357
Desert Eagle .50

14. For the Guys: Which "boy band" is/was Nick Carter a part of? Hint

Backstreet Boys
98 degrees
'N Sync
Boys II men

15. For the Gals: Where on the body would you find the muscle "Adductor longus"? Hint

Inner Thigh
Middle Back
Upper Stomach
Outer Hip

16. For the Guys: What is the name of a popular designer of ladies' shoes?

Hint

Sean Tootsies
Steve Madden
Lane Scholer
Frederick Noir

17. For the Gals: According to nursery rhymes, Girls are made of "Sugar, Spice, and everything nice." Which of the following, are boys *NOT* made of? Hint

Snips or Slugs
Puppy Dog Tails
Snails
Nips or Naps

18. For the Guys: What is the name of the Mascot for the Women's work force in America during World War Two? (Often shown sporting a red bandanna and flexing her arm, saying "We can do it".) Hint

Dorothy
Elizabeth
Susan
Rosie

19. For the Gals: In golf, which of the following clubs typically has the least loft? Hint

Lob Wedge
Gap Wedge
Sand Wedge
Pitching Wedge

20. For the Guys: Which of the following is not a brand name of sewing machine? Hint

Simplicity
Singer
Sonata
Bernina


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. For the Gals: Which martial art did Bruce Lee develop?

Answer: Jeet Kune Do

Jun Fan Kung Fu was the form of Wing Chun that Bruce Lee originally taught (Jun Fan is Bruce Lee's Chinese name). He later developed Jeet Kune Do (The way of the Intercepting Fist).

Jeet Kune Do is NOT a system. A system is a formula or an established procedure used to attain an end. The Do in JKD means Art. An art is open to interpretation and expression. In Bruce's own words in a letter to Hawkins Cheung "No, I did not mean to create another style. JKD started out as my expression of Lop Sao."
see http://www.wingchun.com/JKD.html
2. For the Guys: Your girlfriend/wife says "I want a Perrier", and you say, "Ok, let me go get you one." What is a Perrier?

Answer: a French sparkling water

Pronounced "Pair-ee-yay", Perrier is a type of sparkling water from southern France.
3. For the Gals: Whose movie name is Detective John McClane?

Answer: Bruce Willis

Detective John McClane is a detective/cop in the "Die Hard" movies, played by Bruce Willis. Mel Gibson is a cop in the "Lethal Weapon" movies.
4. For the Guys: What color (most closely) is a Sterling Silver rose?

Answer: Violet

Despite its misleading name, the Sterling Silver is a rare type of rose that has violet petals that seem to shimmer.
5. For the Gals: Who was the last American to win the World's Strongest Man Championship in the twentieth century?

Answer: Bill Kazmaier

Bill Kazmaier won the championship three years running from 1980-1982.
6. For the Guys: If a girl says she wears a size 9 shoe in women's American sizes, what is that equivalent to in men's American sizes?

Answer: 7

In American shoe sizes, women's sizes are roughly two bigger than a men's of equal size.
7. For the Gals: Who won the first Super Bowl?

Answer: Green Bay Packers

Green Bay won the first two super bowls, defeating Kansas City in the first and Oakland in the second.
8. For the Guys: Who wrote the book "Little Women"?

Answer: Louisa May Alcott

The book was eventually made into a movie starring Susan Dey, and then much later again starring Winona Ryder, both playing Josephine March, the second daughter of the family.
9. For the Gals: In the animated show "Transformers", who was the leader of the Autobots?

Answer: Optimus Prime

Shockwave and Megatron were both leaders of the Decepticons, She-ra was a character in Heman.
10. For the Guys: Lollipop, Sunny Daze, and Sweetberry are all characters in what animated TV show?

Answer: My Little Pony

The cartoon was very popular in the 1980s and is coming back in popularity since it was re-admitted in 2003.
11. For the Gals: In boxing, a KO is the acronym for "Knock-out". What does the "T" in the acronym TKO stand for?

Answer: Technical

A TKO happens when a fighter is knocked down three times in one round.
12. For the Guys: How many total pills are standard in a prescription of monthly birth control?

Answer: 28

Typically there are 21 active pills and 7 non-active (iron pills). In some cases, only the 21 active pills are provided.
13. For the Gals: Which of the following is not a handgun?

Answer: .300 Winchester Magnum

The Smith and Wesson can fire both .357 and .38 special rounds.
14. For the Guys: Which "boy band" is/was Nick Carter a part of?

Answer: Backstreet Boys

Nick Carter has a little brother named Aaron Carter who is also in the music business.
15. For the Gals: Where on the body would you find the muscle "Adductor longus"?

Answer: Inner Thigh

The muscle group "Abductors" is found on the outer hip.
16. For the Guys: What is the name of a popular designer of ladies' shoes?

Answer: Steve Madden

Steve Madden now designs for both men and women.
17. For the Gals: According to nursery rhymes, Girls are made of "Sugar, Spice, and everything nice." Which of the following, are boys *NOT* made of?

Answer: Nips or Naps

Boys are made of "snips, snails, and puppy dog tails" in the USA, and "slugs and snails and puppy dog tails" in the UK.
18. For the Guys: What is the name of the Mascot for the Women's work force in America during World War Two? (Often shown sporting a red bandanna and flexing her arm, saying "We can do it".)

Answer: Rosie

"Rosie the Riveter" was the symbol of the women's work force during WWII.
19. For the Gals: In golf, which of the following clubs typically has the least loft?

Answer: Pitching Wedge

The Lofts typically are as follows (in degrees): Pitching 46-51, Gap 51-53, Sand 55-57, and Lob 60-64.
20. For the Guys: Which of the following is not a brand name of sewing machine?

Answer: Sonata

The Sonata is not a brand of sewing machine, rather it is a type made by Singer.

Thanks for playing!
Source: Author Aznboy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor sunfloweruk23 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 191: 5/20
Nov 25 2022 : Guest 24: 12/20
Nov 24 2022 : Guest 24: 15/20
Nov 23 2022 : Guest 172: 9/20
Nov 22 2022 : Mike01964: 8/20
Nov 21 2022 : Guest 96: 9/20
Nov 18 2022 : Guest 142: 11/20
Nov 17 2022 : Guest 173: 13/20
Nov 16 2022 : Guest 185: 8/20

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Where, What, Who and How 4 Difficult
2. Are You A Polymath? Difficult
3. XX Difficult
4. World Trivia Difficult
5. Wide Array of Questions Difficult
6. The Elusive Quest for General Trivia Difficult
7. Potpourri I Difficult
8. A Quizzyland Mix Difficult
9. 20 Categories, 20 Questions Difficult
10. A Wealth of Knowledge Difficult
11. 20 Questions, 20 Categories Difficult
12. Trivia For Geniuses Difficult

11/27/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us