FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Common Bonds 55
Quiz about Common Bonds 55

Common Bonds 55 Trivia Quiz


I love these common bonds quizzes so I wanted to make one. Answer the first 9 questions, then figure out what the answers have in common!

A multiple-choice quiz by LoveRCrowe. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Common Bond 10 Questions
  8. »
  9. CB By Series

Author
LoveRCrowe
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,260
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1397
Question 1 of 10
1. What is a Kauai cave wolf? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following was a hit song for Billy Idol? Hint


Question 3 of 10
3. Which state was the 'Cheers' character Woody from? Hint


Question 4 of 10
4. What 1992 movie starred Mel Gibson and Jamie Lee Curtis? Hint


Question 5 of 10
5. 'One who does a thing' is one of the definitions for which word? Hint


Question 6 of 10
6. Which direction would you need to go to get from Kansas City to St. Louis? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the female vocal group created by the tv show 'Popstars'? Hint


Question 8 of 10
8. Which poet wrote 'She Walks in Beauty'? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following is both a name of a Major League Baseball team and a National Football League team? Hint


Question 10 of 10
10. All of the answers are clues to what person?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 07 2024 : Guest 216: 7/10
May 29 2024 : Guest 92: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is a Kauai cave wolf?

Answer: a spider

The Kauai cave wolf spider is an endangered spider. It is found on the Hawaiian island of Kauai. The spider and an endangered amphipod were discovered in 1971.
2. Which of the following was a hit song for Billy Idol?

Answer: 'Rebel Yell'

Billy Idol, the blonde haired British popstar of the the 80s had hits like 'White Wedding', 'Dancing with Myself' and 'Mony Mony'. Wham! recorded 'Wake me up before you go go', Duran Duran sang 'Anyone out there' and The Cars sing 'Shake it up'.
3. Which state was the 'Cheers' character Woody from?

Answer: Indiana

He was an Indiana farmboy. Woody Boyd hailed from Hanover, Indiana. He started many sentences with "Back in Hanover...".
4. What 1992 movie starred Mel Gibson and Jamie Lee Curtis?

Answer: 'Forever Young'

'Forever Young' was about a pilot who volunteered for a cryogenic experiment in 1939 and was supposed to be awakened in 1 year. But isn't awakened until 1992. 'Time waits for no man but true love waits forever'.
5. 'One who does a thing' is one of the definitions for which word?

Answer: actor

This is the first definition listed in my Webster's New World Dictionary. A hairdresser's definition is 'one whose work is dressing hair', rapper wasn't in my dictionary and a visionary is 'one who sees a vision'.
6. Which direction would you need to go to get from Kansas City to St. Louis?

Answer: east

Kansas City (Missouri and Kansas) is on the western border of Missouri, St. Louis is on the eastern border of Missouri, just about directly across from each other.
7. What is the name of the female vocal group created by the tv show 'Popstars'?

Answer: Eden's Crush

The quintet's 'Get Over Yourself' was the biggest selling debut for a new group in US chart history when it was released in March 2001. Hmmm, personally, I don't think I have ever heard that song.
8. Which poet wrote 'She Walks in Beauty'?

Answer: Lord Byron

George Gordon Noel Byron, 6th baron Byron of Rochdale. Born January 22, 1788, died (at age 36) April 19, 1824. He was the quintessential poet of the romantic era.
9. Which of the following is both a name of a Major League Baseball team and a National Football League team?

Answer: Giants

The San Francisco Giants and the New York Giants. The Eagles are Philadelphia's football team, the Tigers are Detroit's baseball team and the Devil Ray's are Tampa Bay's baseball team.
10. All of the answers are clues to what person?

Answer: James Dean

James Dean died driving a Porsche SPYDER, he starred in 'REBEL without a Cause', he was from INDIANA (he was actually an Indiana farmboy like Woody, well not exactly like Woody...), he died at age 24 so he will always be FOREVER YOUNG, he was an ACTOR, he was in EAST of EDEN, his middle name is BYRON and he was given that name for his mother's favorite poet Lord Byron (who also died young), his final movie was GIANT. Also the name of the quiz is Common Bonds 55, he died in 1955.
Source: Author LoveRCrowe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Common Bond Easier
2. Common Bond 4 Average
3. My Third Common Bond Easier
4. Common Bond 90 Average
5. Common Bond 5 Average
6. Common Bond 6 Average
7. Another Common Bond Average
8. Common Bond 11 Average
9. Inquizition's Common Bond Quiz Average
10. Inquizition's Common Bond4 Average
11. Common Bond #2 Average
12. Common Bond #3 Tough

7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us